Adunarea mică din Piața Mare

Câteva zeci de persoane de toate vârstele s-au adunat duminică la ora 17:00 în Piața Mare din Sibiu pentru a protesta împotriva obligativității vaccinării și a certificatelor Covid. Printre acestea, credincioși de la cel puțin două parohii din Sibiu, vechi protestatari anti-obligativitatea vaccinurilor de orice fel, o parte dintre sibienii care au fost sâmbătă la București și chiar oameni direct amenințați cu pierderea locului de muncă.

Ei au purtat steaguri tricolore și pancarte cu mesaje anti-obligativitate sau anti-dictatură Covid. S-au cântat și la Sibiu imnurile inaugurate cu o zi înainte la București, precum și imnul național „Deșteaptă-te, Române!”. Unii dintre participanți au ținut mici discursuri, printre care s-au remarcat pr. Cătălin Dumitrean și protestatarul cu ștate vechi Doru Apostol.

Demonstrația s-a desfășurat pașnic și s-a încheiat după aproximativ două ore. Sibienii promit să revină în Piața Mare și weekendul viitor, indiferent de restricțiile impuse între timp (duminică a fost anunțată depășirea peste noapte a pragului de 6 la mia de locuitori și întrunirea CJSU pentru a decide noi restricții, similare celor de iarna trecută, dar îndreptate în special împotriva celor care au ales să nu se injecteze cu serurile experimentale Covid). Sursa: ActiveNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *