Ryan Channing, un fotomodel homosexual din Australia, a murit subit în Indonezia la doar 32 de ani, după ce cu 8 săptămâni în urmă fusese internat cu Covid. Familia neagă orice legătură cu virusul, dar nu spune nimic despre vaccin

Fostul iubit al înotătorului homosexual Ian Thorpe, Ryan Channing, a murit subit la vârsta de 32 de ani în Bali, la câteva săptămâni după un selfie dintr-un spital Covid. Homosexualul decedat, originar din Australia a fost dus de urgență duminică la un spital indonezian, unde a și murit, rudele spunând că decesul nu are legătură cu noul coronavirus, potrivit The Daily Mail. Ar putea fi totuși legat de o reacție adversă la „vaccinul” Covid, dat fiind că australianul a murit în străinătate, unde nu ar fi avut cum să călătorească dacă nu ar fi fost vaccinat.

Channing, un fotomodel, jurist, homosexual și creator al unei firme de îngrijire a pielii (The Blaq Group) din Perth, Australia de Vest, a fost transportat de urgență duminică la un spital din Bali, Indonezia, unde a murit ulterior.

El avea domiciliul în Australia, dar zbura în mod regulat în insula de vacanță indoneziană și în Los Angeles pentru afaceri.

Channing avea o legătură strânsă cu fratele său mai mic, Jake, care a confirmat miercuri, într-un omagiu postat pe Instagram, moartea fulgerătoare a „frumosului său frate mai mare”.

El a încheiat postarea subliniind că moartea lui Ryan nu a fost legată de Covid, după ce acesta a contractase virusul cu câteva săptămâni în urmă, de când datează ultima lui postare pe Instagram, făcută într-un spital Covid.

„Pentru familie și prieteni, văzând că titlurile știrilor mi-au presat întreaga familie să posteze despre acest moment nefericit din viața noastră, cu inima îndurerată vă anunț că fratele meu Ryan a murit recent duminică, 8 mai, la vârsta de 32 de ani. În timp ce căutăm răspunsuri și încercăm să ne împăcăm cu pierderea sfâșietoare a frumosului meu frate mai mare, vă rugăm să vă rugați, să ne sprijiniți și să ne respectați intimitatea, el va fi iubit pentru totdeauna, nu va fi uitat niciodată și va fi tânăr pentru totdeauna. Pentru fratele meu mai mare: te iubesc, te voi vedea într-o zi în curând, vei fi ratat mai mult decât știi! (nu, n-a avut legătură cu noul coronavirus)”, a transmis Jake Channing.

Sora lor, Charis, care locuiește în Perth, a scris pe Instagram: „A ne lua rămas bun de la tine duminică a fost cel mai greu lucru pe care eu și familia mea a trebuit să îl facem vreodată. La 32 de ani, ai plecat prea devreme.”

„În timp ce căutăm răspunsuri și încercăm să ne împăcăm cu pierderea sfâșietoare a fratelui meu, vă cerem rugăciunile, sprijinul și intimitatea”, a scris Charis Channing în Instagram Story, adăugând mențiunea ‘Heartbroken’ (cu inima frântă).

Un prieten a declarat pentru News Corp că afaceristul homosexual Ryan Channing ‘se lupta cu probleme de sănătate’ de mai mult timp.

„Toată lumea este distrusă”, a spus un prieten apropiat. „Este pur și simplu atât de trist și toată lumea este șocată”.

Channing a fost primul iubit de lungă durată al fostului campion olimpic la înot Thorpe, după ce acesta și-a recunoscut deschis homosexualitatea.

Cei doi au avut o relație care a durat 4 ani, până când s-au despărțit definitiv în 2019.

Ultima postare pe Instagram a lui Ryan Channing a fost o fotografie de la spitalul St Vincent din Sydney, Australia, în urmă cu opt săptămâni, după ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

„Covidul m-a luat bine” de tot, le-a spus el celor 21.000 de urmăritori ai săi.

Cu toate acestea, nu este clar dacă virusul sau efectele sale secundare ar fi putut avea vreun rol în moartea sa subită. Dacă este să ne gândim la efecte secundare, ar fi de menționat nu virusul, ci serul experimental Covid, care în Australia este obligatoriu, mai ales pentru persoanele care vor să zboare cu avionul (ne amintim de cum a fost Novak Djokovici „primit” în Australia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *