Când înțepătura „protectoare” se transformă în blestem – O victimă a vaccinării își povestește experiența cu serul Covid la Report24

Pentru Paul Stiller, un pensionar din Germania, nu se mai pune problema vaccinării cu încă o doză. După cea de-a doua înțepătură, a ajuns la spital cu infarct, arată publicația germană Report24.

Paul s-a vaccinat pentru a putea continua să își viziteze mama la azilul de bătrâni. La o săptămână după a doua doză, a suferit un atac de cord, iar acum regretă profund decizia luată. Chiar dacă încet-încet se simte mai bine, este încă departe de a fi la fel ca înainte de vaccinare.

Deși a ajuns la spital cu atac de cord la numai o săptămână după cea de-a doua doză, nimeni nu vrea să recunoască oficial că acesta a fost un efect al vaccinării. Medicul său de familie – care l-a și vaccinat – nu vrea să confirme oficial nicio legătură.

De atunci, Paul se luptă să obțină o scutire de la vaccinarea cu supra-doze: „Nu aș supraviețui unei a treia înțepături”. Până acum, însă, nu a putut găsi niciun medic să-l ajute cu aceasta. Teama de consecințele profesionale este prea mare.

Deși mulți din anturajul său au fost, la rândul lor, vătămați de vaccinurile Covid, foarte puțini îndrăznesc să vorbească public despre asta. Paul, însă, a fost bucuros să acorde un interviu publicației Report 24: „Trebuie să ne unim, să scoatem totul la lumină și să oprim această nebunie”. Textul continuă sub VIDEO:

Paul Stiller o vede și pe mama sa ca pe o victimă a vaccinării Covid. Dacă înainte aceasta era în formă, după a treia doză a început să îi meargă tot mai rău. La două săptămâni după a treia înțepare, s-a ales mai întâi cu o pneumonie, apoi cu o inflamație intestinală, ca în final să nu se mai trezească după o operație. Nici până în ziua de astăzi, familia nu a primit un raport al autopsiei.

Un cerc vicios. Se spune că așa-numita grupă de risc este vaccinată pentru a fi protejată. Dar când aceste persoane mor după vaccinare, se spune doar: „Bineînțeles, făcea parte dintr-o categorie de risc”, conchide sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *