Dr. Adina Alberts despre „hepatita misterioasă” la copii: o furtună într-un pahar cu apă!

După ce, în timpul plandemiei de Covid-19, doamna dr. Adina Alberts a oferit constant sfaturi pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, dar și pentru tratarea bolii, la rugămintea urmăritorilor săi, a decis să facă publică și opinia domniei sale referitoare la noile cazuri de hepatită la copii, care au stârnit o serie întreagă de reacții în spațiul public, care mai de care mai alarmiste. Iată postarea făcută de aceasta pe pagina sa de Facebook:

„M-ați provocat să vorbesc despre hepatita aceea neobișnuită care apare la copii mai ales, aceea a cărei cauză se pare că ar fi un tip de adenovirus. Încă nu este foarte clară cauza… Mulți dintre dumneavoastră doresc să audă și versiunea mea în această speță. Ei bine eu o să vorbesc puțin și la obiect. Este o furtună într-un pahar cu apă. Cred că nu există motive să ne îngrijorăm. Astfel de „patologii ciudate” au existat mereu și în anii trecuți. Dar pentru că era/sunt extrem de limitate, nu au produs niciodată „știri” și cu atât mai puțin panică. Și ca să vă liniștesc definitiv pe acest subiect, aflați că în România nu există niciun caz. La toate cazurile despre care s-a vorbit public, s-a infirmat ulterior diagnosticul.

*

Dar mai important, iată un studiu publicat în august 2020, pe cea mai importantă platformă medicală online din lume, adică aceea a Bibliotecii Medicale Americane. Se spune în studiu că adenovirusurile afectează în speță copiii și persoanele imunocompromise. Iar leacul ar fi Ivermectina, care are eficiență dovedită împotriva acestora. În acest studiu, Ivermectinei i se descrie în amănunt mecanismul de acțiune împotriva adenovirusurilor, unic de altfel. Autorii acestei cercetări subliniază importanța descoperirilor lor și îndeamnă lumea medicală să le ia în seamă și să le aplice imediat.

Atenție, a nu se înțelege că vă recomand să dați copiilor dvs ivermectină…🤔

*

Totuși, chiar dacă nu avem nici măcar un caz de hepatita „ciudată” în România, dar și pentru că întotdeauna paza bună trece primejdia rea, vă rog să aveți în în vedere următoarele reguli de igienă pentru copiii dvs, fie că sunteți părinți sau cadre didactice. De fapt nimic nou sub soare… Prevenim în acest mod multiplele forme de îmbolnăviri care apar la vârsta copilărie.

🔸spălarea mâinilor cu săpun și apă caldă, cât mai des;

🔸educați-i pe copiii dvs să nu ducă mânuțele nespălate la gură, să nu mănânce pachețelul la școală fără să se spele pe mâini, să nu bage creionul în gură;

🔸igienizarea corectă și frecventă a jucăriilor de la grădiniță, precum și a suprafețelor de mobilier și a obiectelor cu care copiii, mici și mari, vin în contact la școală;

🔸oferiți copiilor dvs o alimentație bogată în legume, fructe proaspete, miere, polen;

🔸administrați copiilor dvs suplimente alimentare naturale care să le întărească imunitatea de genul Imunogrip junior, Baraka, Viusid, etc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *