Premierul Canadei, Justin Trudeau, covidat a doua oară în 4 luni, deși și-a făcut toate injecțiile anti-Covid. Mai are TUPEUL să îndemne la vaccinare!

Premierul Canadei, „liberalul” Justin Trudeau, a anunțat luni, 13 iunie 2022, că s-a infectat pentru a doua oară în 4 luni cu virusul împotriva căruia fusese vaccinat și „rapelat”. Trudeau este un mare persecutor al nevaccinaților, care a activat pentru prima dată după al Doilea Război Mondial starea de urgență pentru a reprima brutal protestul transportatorilor din ianuarie contra obligativității vaccinării. El a reprimat nu doar simplii protestatari, ci a hărțuit și cenzurat inclusiv jurnaliști și bloggeri ce relatau despre „Convoiul Libertății” din Ottawa. Mai mult, în ultimii ani, guvernul lui a pus la cale în Canada un program colosal și secret de supraveghere a datelor din telefoanele mobile ale cetățenilor, sub pretextul combaterii pandemiei.

Trudeau a anunțat într-un mesaj pe Twitter că a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2 la scurt timp după participarea sa de săptămâna trecută la Summitul Americilor, în Los Angeles, unde s-a întâlnit cu Joe Biden, potrivit Știri pe Surse. Președintele SUA, el însuși multiplu vaccinat, a avut în jurul său numai povești pilduitoare despre (in)eficiența serurilor experimentale Covid: a fost contact direct al triplu vaccinatei și infectatei Nancy Pelosi. Vicepreședinta sa, Kamala Harris, a avut soțul infectat deși triplu vaccinat, ceea ce a limitat-o în exercitarea propriilor atribuții. Până și rivalul său, Barack Obama, a făcut virusul după a treia doză.

Obama a avut nerușinarea să îndemne și pe alții la vaccinare în chiar anunțul infectării sale, care dovedea că serul experimental nu i-a folosit la nimic. La fel ca Trudeau, care minte că a făcut o formă ușoară „mulțumită vaccinului”, deși mulțumită vaccinului ar fi trebuit să nu ajungă deloc în contact cu Covidul, or el s-a infectat pentru a doua oară în acest an. Iar asta în timp ce, mulțumită imunității naturale și a îngrijirii personale, mulți dintre nevaccinați nu au făcut nici măcar o răceală în cei 3 ani de pandemie.

„Am fost testat pozitiv la coronavirus. Voi urma recomandările de sănătate publică și mă voi izola. Mă simt bine, dar asta din cauză că mi-am luat injecțiile. Deci, dacă nu ați făcut-o încă, vaccinați-vă – și, dacă puteți, faceți-vă și rapelul. Haideți să protejăm sistemul nostru de sănătate, să ne protejăm unii pe alții și fiecare pe sine”, este îndemnul ipocrit al triplu-vaccinatului care n-a protejat pe nimeni, nici măcar propriul său sistem imunitar. Mesajul a fost postat de Justin Trudeau luni, 13 iunie, pe Twitter.

Premierul „liberal” al Canadei nu este la prima infectare în ciuda vaccinării. Cu câteva ore înainte de ajungerea „Convoiului Libertății” la Ottawa, el a fugit spre o adresă secretă, motivând că a fost contact al unei persoane infectate și că vrea să se izoleze … din calea virusului, nu a protestatarilor. Apoi, pe 31 ianuarie 2022, Trudeau a scris pe Facebook că a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, după cum relatează site-ul canadian The Rebel News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *