BMJ Gate: Scandalul manipulării datelor statistice în sprijinul minciunilor oficiale. Cum își pierde o revistă științifică reputația preluând studii propagandistice sponsorizate de CDC, o agenție guvernamentală americană care îndeamnă la vaccinarea anti-Covid a copiilor de la 6 luni în sus

Am tradus pentru cititorii noștri un articol redactat de Dr. Gérard Delépine în cotidianul FranceSoir.fr, pe tema scandalului preluării fără verificare de către British Medical Journal (BMJ) a unui studiu „măsluit” și părtinitor care aclamă „succesul” vaccinării la hectar sub comanda unei agenții a guvernului SUA care a promovat deșănțat injectarea cu serurile experimentale Covid la orice vârstă, cu orice preț.

Peste 90%, dintre americani nu mai cred în gravitatea bolii Covid-19 – grație variantei Omicron – și nici în utilitatea măsurilor coercitive, deși veșnicul mincinos Anthony Fauci încă mai încearcă să alimenteze frica prin intermediul CDC (Centrele pentru Controlul și prevenția Bolilor, agenții guvernamentale). În zadar, de data aceasta (mai 2022): „Epidemia s-a terminat”.

Citiți în franceză: Ciudatul doctor Fauci ia acum în considerare tratamentele timpurii

Astfel, cea mai nerușinată manipulare recentă pe tema „vaccinurilor” Covid provine de la CDC (Centers for Disease Control and prevention / Centrele pentru Controlul și prevenția Bolilor; a se vedea agențiile guvernamentale în funcție de stat). Pentru a încerca să convingă din nou și să-și vândă iar și iar injecțiile vătămătoare, articolul se străduia să ne convingă de eficiența pseudo-vaccinurilor chiar în timp ce epidemia regresa în mod natural (într-o curbă în formă de clopot, ca toate epidemiile).

[Note referitoare la CDC: Președintele Statelor Unite numește șefii principalelor agenții de sănătate la nivel național, cu aprobarea Senatului. Guvernatorii joacă același rol pentru agențiile de sănătate ale statelor. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA (HHS) este principala agenție de sănătate din Statele Unite. Această agenție își primește instrucțiunile direct de la Congres și de la Casa Albă în ceea ce privește gestionarea finanțelor, coordonarea, reglementarea sau furnizarea de servicii de sănătate].

Centrul pentru Controlul și prevenția Bolilor (CDC) este o agenție a HHS (Human Healthcare Service) și, în același timp, principala agenție de sănătate publică din SUA. CDC colaborează cu organizații partenere (instituții academice, agenții guvernamentale, organizații private ș.a.) pentru a asigura monitorizarea, prevenția (sic!, n.r.) și controlul sănătății oamenilor și mediului înconjurător.

CDC sponsorizează un nou studiu măsluit și tendențios pentru a-i face pe oameni să se încreadă în „succesul” vaccinului, iar comitetul editorial al British Medical Journal nu vede nimic rău în asta.

Cum să transformi un bilanț catastrofic real într-un succes imaginar

Acest studiu de propagandă comercială a fost publicat în British Medical Journal (BMJ) pe 27 aprilie 2022 (Public health impact of Covid-19 vaccines in the US : observational study BMJ 202 04 27 2022;377:e069317) și a fost imediat preluat fără a fi verificat atât de presa de specialitate, cât și de cea adresată publicului larg (a se vedea articolele din VnExplorer și Femme Actuelle).

Studiul înșelător pretinde că „creșterea acoperirii vaccinale ar putea să influențeze mortalitatea și incidența noului coronavirus, deoarece o acoperire vaccinală mai ridicată ar fi asociată cu rate mai mici de mortalitate și incidență a Covid-19 la nivelul populației din Statele Unite”.

Nu este vorba despre un studiu randomizat, ci despre un simplu studiu observațional, ale cărui concluzii, supuse limitărilor temporale, sunt întotdeauna incerte.

Scăderea numărului de infectări după ianuarie 2021

În ianuarie și februarie 2021, în Statele Unite, numărul zilnic de noi cazuri de Covid a scăzut puternic în același timp în care pseudo-vaccinarea progresa, însă nimic nu dovedește că ar putea exista cea mai mică relație cauză – efect între cele două.

Citiți în franceză: Pentru directorul FDA, principala cauză de deces în SUA este „dezinformarea”

Într-adevăr, primele injectări datează de la jumătatea lunii decembrie 2020, iar până la sfârșitul lunii februarie 2021 doar 17% dintre americani făcuseră prima doză și mai puțin de 10% făcuseră două doze de mai bine de două săptămâni, interval admis în mod curent pentru a putea pretinde vreo protecție din partea vaccinului.

În SUA epidemia a regresat din ianuarie 2021, chiar înainte de vaccinuri
Cronologia injecțiilor „anti-Covid”

Or, evoluția naturală a epidemiilor urmează un model în formă de clopot, iar cea de coronavirus nu face excepție de la regulă, după cum a subliniat Prof. Isaac Ben Israël încă din aprilie 2020, pe vremea când „vaccinurile” Covid nici nu existau.

„Numărul de noi cazuri ale virusului atinge un vârf după circa 40 de zile și scade progresiv până aproape de 0 după 70 de zile. Asta e valabil în oricare parte a lumii – indiferent dacă guvernele întrerup activitățile economice din țările lor sau nu”, spunea profesorul pe la începutul pandemiei.

prof. Isaac Ben Israël

De altfel, în octombrie 2021, când procentul de vaccinați crescuse la cotele cele mai ridicate (88%), lipsa imunității la infectare se vădea în mod clar prin explozia de cazuri săptămânale, culminând la de 6 ori mai mult decât vârfurile atinse în primul val, când nu existau „vaccinuri”.

Evoluția cazurilor săptămânale pe 11 mai 2022 în SUA

Curios lucru, autorii de la CDC nu au încercat nici să analizeze, nici să explice această recidivă explozivă a epidemiei, nici dramaticul eșec global al politicii „sanitare” americane „să vaccinăm tot” asupra prevenției formelor grave, care face SUA să se regăsească printre cele mai rele bilanțuri mondiale de mortalitate Covid.

Colosalul eșec al politicii „sanitare” dirijate de Anthony Fauci

Mortalitatea Covid totală în SUA atinge într-adevăr maximumul în mai 2022 cu circa 3.000 la un milion, adică de 20 de ori mai mult decât în Algeria (procentul persoanelor de peste 60 de ani fiind egal cu cel al Franței) care a folosit protocolul doctorului Raoult și de 200 de ori mai mult decât în Nigeria (care a folosit pe scară largă medicamentul Nivaquine, care conține Sulfat de Clorochină), a cărei populație a fost vaccinată sub 3%.

Antimalarial tablets. Box and blister pack of Nivaquine antimalarial tablets. Each tablet contains 200 milligrams of the drug chloroquine sulphate.

A nega eșecul mondial al pseudo-vaccinurilor înseamnă a nega evidența

Datele OMS și graficele Universității Jons Hopkins sunt fără apel; țările care au aplicat strategia OMS „să vaccinăm tot” sunt cele care totalizează cele mai multe infectări.

Țările campioane ale vaccinării sunt cele mai lovite de recrudescența epidemiei

Mai mult, aceste țări care au aplicat strategia OMS „să vaccinăm tot” sunt, de asemenea, cele care suferă de cele mai mari rate ale mortalității comparativ cu țările adepte ale tratamentelor timpurii (prin clorochină sau alte substanțe antialgice / antimalarice – Ivermectină, antibiotic, Zinc, Vitamina D).

Țările campioane ale vaccinării sunt cele mai lovite de recrudescența mortalității Covid

Negând evidența, pe plan mondial, a eșecului pseudo-vaccinurilor, CDC, care le-a promovat la scară largă, nu-și va îmbunătăți reputația (deja foarte proastă) și nu va face decât să prelungească o campanie de vaccinare care vine la pachet cu o mulțime de efecte secundare, unele dintre ele deosebit de grave.

Comitetul de lectură al British Medical Journal (BMJ), care n-a emis criticile pe care orice om de știință independent era dator să le ridice, a fost orbit de calitatea autorilor sau a fost obligat să accepte acest articol de către direcțiunea sa? După LancetGate (a se vedea articolele FranceSoir, Dissentvoice și Agoravox) și NatureGate, iată și un scandal BMJ Gate!

Citiți în franceză: NatureGate și fabulația lockdown-ului în orb

Reputația marilor reviste științifice de altă dată se decredibilizează din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Să ne reamintim comentariul lui Richard Horton (The Lancet): „Dacă aceasta va continua, nu vom mai fi în măsură să publicăm alte date de cercetare clinică din cauză că societățile farmaceutice sunt atât de puternice din punct de vedere financiar în zilele noastre și sunt capabile să folosească metodologii de așa natură încât noi să acceptăm articole care sunt aparent perfecte din punct de vedere metodologic, dar care, în realitate, ajung să concluzioneze ce vor ele să concluzioneze”.

„Când avem o epidemie precum cea de coronavirus, în realitate, există oameni precum noi – medicii – care văd mortalitatea și suferința… și există oameni care văd doar banii. Asta-i tot!”.

Și, din păcate, deși articolul din The Lancet a fost retras, ministrul Olivier Véran nu și-a schimbat poziția și nici dispozițiile privind tratamentele timpurii ale infecției cu noul coronavirus, tratamente încă prea puțin utilizate în Franța și pentru care medicii rezistenți, fideli jurământului lui Hippocrate, sunt urmăriți penal dacă decid să le folosească la pacienții lor. Poziția publică a fostului ministru francez al Sănătății este, evident, de a constrânge de fapt la injectare, în ciuda tuturor pericolelor și a ineficienței pe care le implică aceasta.

Cu toată impunitatea de care beneficiați, d-le Véran, dar până când?

Citiți în franceză: Vaccinuri: O plângere pentru omor prin otrăvire a fost depusă la Tribunalul Judiciar din Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *