O lume de 20 de ani: Alex sau Technoblade, un youtuber pasionat de Minecraft, a murit de cancer la un an după ce i s-a umflat brațul drept. El a convins să se vaccineze mai mulți tineri decât Joe Biden însuși, potrivit unor comentatori

Un celebru realizator de videoclipuri pe YouTube a murit în urma unui cancer galopant la vârsta de numai 23 de ani. Pseudonimul lui era „Technoblade”, la fel ca numele canalului său de YouTube cu 11 milioane de abonați. Tânărul era pasionat de jocul Minecraft, dar, în ultimul său material video, publicat postum, acesta dezvăluia că numele său real este „Alex” și că, dacă ar avea alte o sută de vieți, ar alege de fiecare dată să devină tot „Technoblade”. Vocea lui era sobră și răgușită în acest mesaj de adio, care rula fragmente din jocul Minecraft însoțite de fotografii cu Alexander și prietenii lui, toți purtători de mască inclusiv în casă. Potrivit altor surse, „Technoblade” era un susținător al vaccinurilor experimentale Covid bazate pe ARN mesager, pe care le recomanda inclusiv bolnavilor de cancer, considerați vulnerabili sau „imunocompromiși”.

VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

Dureri în braț în plină campanie de vaccinare Covid, puse inițial pe seama „sesiunilor repetitive” de Minecraft, au dus la depistarea unui cancer la o persoană tânără și perfect sănătoasă până atunci

„Diagnosticul sau de cancer a fost facut public în august 2021, atunci Techno a explicat ca a început sa resimta de dureri la braț în luna iulie și și-a luat cateva zile libere pentru a-și reveni, durerile fiind puse pe seama unor leziuni aparute dupa sesiuni repetitive din joc. Dar dupa cateva zile, și-a dat seama ca umarul i se umfla și s-a dus la spital „Au efectuat cateva scanari și mi-au spus ca motivul pentru care ma doare brațul este pentru ca am cancer”, a povestit el in cel mai recent videoclip al sau”, care avea să fie și ultimul, potrivit Androidro.ro.

În vara anului 2021, propaganda guvernamentală echivala vaccinarea experimentală cu „libertatea” de a pleca în concediu în străinătate și cu „învingerea pandemiei”. Care a continuat din septembrie cu același aplomb și aceleași restricții, puse în spinarea celor reticenți la injectarea cu ARN mesager.

Pe 1 iulie 2022, în aceeași zi în care vaccinistul „Alex” a murit de cancer în urma umflăturilor la brațul drept, Stephanie Brail, o specialistă în medicină holistică, a scris pe contul ei de Substack:

„Technoblade a fost un mare susținător al vaccinurilor Covid, ceea ce i-a determinat pe mulți să speculeze că vaccinarea cu ARNm ar fi putut fi cauza cancerului său galopant, apărut pe neașteptate.

În acest videoclip, el vorbește despre faptul că era extrem de sănătos chiar înainte de a fi diagnosticat cu cancer. De asemenea, el face reclamă vaccinurilor Covid (și purtării măștii ineficiente) sub pretextul că ar proteja de SARS-CoV-2 persoanele „imunocompromise” care sunt bolnave cancer:

VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

Comentarii ale unor tineri din mediul online:

„Azi mi-am făcut a doua doză de vaccin Covid. Nu pot să vindec cancerul și nici nu-l pot depăși pe Technoblade cu cei 10 milioane de abonați pe YouTube, dar pot da curs cererii acestuia de a mă vaccina pentru a proteja persoanele imunocompromise. Vaccinați-vă și abonați-vă la Technoblade”, scria utilizatorul Twitter @patchpuppe pe 27 decembrie 2021.

„Nu sunt în cea mai bună formă dar sunt foarte vaccinată. Tocmai m-am vaccinat și am plâns, dar (aș face) orice pentru Technoblade”, scria utilizatoarea Twitter @MinGloss21, o tânără ochelaristă care, de asemenea, se fotografiase purtând mască în casă și arătându-și brațul înțepat pe 30 august 2021.

„Technoblade a determinat să se vaccineze mai mulți oameni decât a putut Joe Biden să convingă – și știu ce spun”, scria utilizatorul Twitter @th3milkman pe 6 ianuarie 2022.

Dar nu toată lumea era mulțumită de reclama la vaccinare făcută de Technoblade.

„Youtuber-ul Technoblade, jucător de Minecraft, care făcea tot timpul propagandă vaccinistă a murit de cancer. Chiar și în ultimele sale zile a continuat să îndemne la vaccinare. Odihnească-se în p****!”, a scris utilizatorul Twitter @yakisobaninja pe 1 iulie 2022.

Alții consideră că putem vindeca și cancerul cu mai multe injecții pe bază de ARN mesager (deși un studiu publicat recent în revista științifică Elsevier relevă că vaccinurile cu ARN mesager pot produce cancer):

„Am pierdut astăzi un om mare din cauza cancerului, trebuie să accelerăm progresul privitor la vaccinul anti-cancer cu ARN mesager ca să nu mai pierdem și alți oameni minunați. Faceți-o în memoria lui Technoblade”, a scris utilizatorul Twitter @HarryFroggy1, etichetându-i în postare pe președintele SUA, agențiile guvernamentale CDC și compania ModeRNA, producătoarea de vaccinuri ARNm anti-Covid. ModeRNA, la fel ca și BioNTech, a avut în cercetare un vaccin ARNm împotriva cancerului. Se pare că ModeRNA a renunțat acum un an la vaccinul bazat pe ARNm și a continuat cercetările privind un vaccin anti-cancer bazat pe altă tehnologie.

Uite, Technoblade avea 20 și ceva de ani și, în mod clar, petrecea prea mult timp în jocul Minecraftt pentru a ține pasul cu polemicile privind vaccinul Covid. Nu sunt supărată pe Technoblade, ci pe guvernul SUA și mass-media centrală pentru că au redus la tăcere orice critici ai acestor vaccinuri și le-au dat unor oameni naivi ca Technoblade speranțe false în aceste vaccinuri.

Moartea lui este o tragedie totală, care poate că ar fi putut fi evitată cu un pic mai multă grijă în raportarea noastră față de vaccinuri.

Nu pot afirma cu deplină siguranță că vaccinul cu ARN mesager i-a provocat sau i-a accelerat cancerul, dar permiteți-mi doar să spun că această posibilă legătură dintre cancer și vaccinurile cu ARNm eu o iau în considerare la modul personal din cauza unor apropiați de-ai mei și nu pot să vă spun mai mult decât atât despre aceasta.

Ceea ce mă scoate din minți.

Dacă se va adeveri că aceste vaccinuri pot provoca sau accelera cancerul, așteptați-vă la o mușamalizare mai mare decât „falsa aterizare pe Lună” (folosesc doar o metaforă, oameni buni).

Mă întreb pe ce vor mai da vina pentru explozia de cazuri de cancer: pe vremea caldă, așa cum au făcut-o în privința cheagurilor de sânge? https://m.activenews.ro/subiecte/cheaguri-de-sange-7546

Hmm… dacă mă gândesc mai bine, probabil că o vor ține pe-aia cu „schimbările climatice care cauzează cancer”, după cum am văzut deja că se rostogolește acea narațiune (mincinoasă).

Cât de ciudată e lumea în care trăim și unde așa-numiții ecologiști nu sunt preocupați decât să susțină introducerea de chimicale sintetice în corpul oamenilor și apoi iau în derâdere mărturiile oamenilor care se plâng de reacții adverse!

Ei bine, eu sunt o „ecologistă” care luptă împotriva poluării corpului omenesc!”, a scris terapeuta în medicină holistică Stephanie Brail pe pagina ei de Substack la 1 iulie 2022.

Citiți și: Legături periculoase între vaccinurile COVID și CANCER. Un medic cinstit vorbește: Sistemul imunitar natural / înnăscut este afectat de vaccinurile experimentale. VIDEO și STUDIU

Unele femei injectate recent cu vaccinurile experimentale Covid prezintă simptome de cancer mamar

Numărul morților de cancer de la începutul pandemiei este cel puțin de două ori mai mare decât numărul deceselor de Covid

Număr record de britanici trimiși la control medical pentru cancer după pandemie și campania de vaccinare în massă. Dr. Vernon Coleman: Guvernul pregătește un război, dar nu unul împotriva cancerului, ci împotriva pacienților cu cancer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *