Mărturiile oamenilor la CHD TV: Militarii americani nevaccinați riscă să fie concediați fără pensie sau alte beneficii după 20 de ani de serviciu, dezvăluie Alana Wilson, una dintre persoanele afectate de ordinele abuzive. VIDEO

Ascultarea este un act de iubire și nimeni nu cunoaște acest lucru mai bine decât echipa Children’s Health Defense. Alăturați-vă lui Stephanie Loccricchio care, pentru a ajunge la miezul problemei, i-a invitat pe cei care au fost profund afectați de vătămările provocate de vaccinurile Covid, de ordinele de vaccinare obligatorie (în SUA), de cenzură și de nedreptatea socială să își împărtășească poveștile și experiențele.

Cea mai recentă emisiune este episodul 42 este cel din 5 iulie: Militarii americani nevaccinați riscă să fie concediați fără pensie sau beneficii după 20 de ani de serviciu (invitată Alana Wilson, prezentatoare Stephanie Locricchio).

Urmăriți povestea devastatoare a Alanei Wilson și a familiei sale, ce riscă să fie concediată din solda armatei SUA din cauza tiranicelor ordine de vaccinare Covid obligatorie, care nu admit, cel mai adesea, nici măcar excepții întemeiate pe libertatea religioasă ori cea de conștiință. În acest episod, abuzurile Armatei SUA sunt date în vileag de cei care suferă direct de pe urma lor. Urmăriți și împărtășiți povestea Alanei. VIDEO:

*Opinile exprimate de gazde și de invitații din această emisiune nu reprezintă neapărat opiniile Children’s Health Defense sau ale traducătorilor români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *