Vrea să schimbe Legile Educației, dar nu poate fi serios nici la grădiniță: Sorin Cîmpeanu consideră inspirată înjurătura de bordel anti-Ponta de pe podeaua unei săli de clasă pentru preșcolari, la o inaugurare din sectorul 3 unde a participat alături de primarul Robert Negoiță

Deși are probleme cu modul nedemocratic în care vrea să schimbe radical Legile Educației „vara ca hoții”, fără (prea multă) dezbatere publică și în timp ce majoritatea profesorilor care ar fi adus obiecții sunt în vacanță, ignorând cu tupeu scrisoarea deschisă adresată de 100 de semnatari din zone diferite ale intelectualității române, ministrul Sorin Cîmpeanu (PNL) are timp să se amuze de sudalma de autobază „Puie Monta!” descoperită pe o carpetă Lego cu litere interschimbabile de pe podeaua unei grădinițe al cărei corp nou a fost inaugurat luni de primarul Robert Negoiță în sectorul 3 al capitalei (Grădinița 239, situată pe str. Dristorului nr. 102).

„N-ați văzut ce scrie pe primele două rânduri? Copiii se jucau și… da, da, da… ce inspirați!”, o întreabă ministrul Educației pe directoarea unității de învățământ pentru preșcolari, „uitând” să protesteze măcar formal față de apariția unui mesaj deopotrivă politic și sexual în mijlocul unei încăperi unde se presupune că micuții de sub 7 ani ar trebui să primească o educație aleasă, alta decât îmbogățirea paletei de înjurături.

La rândul lui, primarul Robert Negoiță (fost PSD) s-a amuzat de înjurătura scârboasă adresată de oponenți fostului prezidențiabil al PSD, Victor Ponta, și a făcut fotografii, considerând „Lego-ul ăsta foarte inspirat”. În același timp în care pe teren aducea laude sudalmei „Muie Ponta!” scrise de-a-ndoaselea pe carpeta dintr-o grădiniță, pe pagina de Facebook primarul se lăuda că instituția e înzestrată cu toate „dotările pentru un învățământ de calitate”…

Cei doi politicieni cu preocupări în domeniul educației sunt surprinși prostituându-se – pardon, prosternându-se – în fața îndemnului la sex oral avându-l ca prestator imaginar pe Victor Ponta de o filmare făcută de foto-jurnalistul Octav Ganea de la Inquam Photos și preluată de G4Media. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

După cum bine subliniază jurnalistul Mihai Roman de la G4Media, ambii politicieni care astăzi juisează la înjurături porcoase la adresa lui Ponta au avut în trecut relații politice strânse cu acesta. Sorin Cîmpeanu a fost membru de frunte al partidului „Pro România”, înființat și condus de Victor Ponta după plecare lui din PSD, și a fost ministru al Educației în guvernul PSD condus de Ponta, în timp ce Robert Negoiță, fost membru PSD, a primit sprijin constant din partea fostului lider PSD în alegerile pentru primăria Sectorului 3.

Reacția lui Victor Ponta: Nu mă așteptam ca sloganul anului 2014 să fie inclus și în Programul „România Educată” și studiat la grădiniță!

„Și eu mă amuz, ca și Sorin și Robert, când văd marele slogan al anului 2014 „Puie Monta” (chiar dacă nu mă așteptam să fie inclus și în Programul „România Educată” (patronat de Klaus Iohannis, n.r.) și studiat la grădiniță)! Și îl folosesc când vreau să îi ironizez pe cei care se bucurau atunci ca nebunii și care, de atunci, își iau ce ne dădeau nouă! Ne amuzăm toți pentru că focile care aplaudau fericite când auzeau expresia sunt cele care, de 7 ani, tot nu vor să recunoască cât de naive au fost (nu am spus „proaste” că sunt sensibile)! Și cât de ușor sunt manipulate cu tot felul de “M..e PSD”, “Ciuma Roșie”, “cu stânga nici nu-ți faci cruce” și alte baliverne pentru creierele ușor de spălat! Lăsați-ne măcar să râdem de “foci” – că merită! Cât despre ce le dă Iohannis și PNL de 7 ani – vezi LEGO! Ce le-a dat și Băsescu după ce aplaudau fericite “focile” sloganul cu “Congo” (anti-Năstase, n.r.)! Să trăiți bine (sloganul președintelui Băsescu, n.r.) în România lucrului bine făcut! (sloganul președintelui Iohannis, n.r.)”, a scris fostul prezidențiabil al PSD, actual lider al partidului PRO România, Victor Ponta, pe Facebook.

One thought on “Vrea să schimbe Legile Educației, dar nu poate fi serios nici la grădiniță: Sorin Cîmpeanu consideră inspirată înjurătura de bordel anti-Ponta de pe podeaua unei săli de clasă pentru preșcolari, la o inaugurare din sectorul 3 unde a participat alături de primarul Robert Negoiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *