Cvadruplu vaccinat, Albert Bourla, președintele Pfizer, a făcut COVID pentru a doua oară în două luni

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat sâmbătă, într-un comunicat publicat pe site-ul companiei, că a fost – din nou – depistat cu virusul corona.

Bourla, în vârstă de 60 de ani, a mai contractat o dată virusul SARS-CoV-2 în luna august și s-a tratat cu Paxlovid, medicamentul antiviral oral împotriva COVID-19 produs de compania pe care o conduce, amintește Reuters. Dacă, la acea vreme, scepticii au considerat că Bourla s-a îmbolnăvit fix la timp pentru a face reclamă noului medicament anti-Covid, mai nou, el face reclamă la a cincea doză a vaccinului co-produs de compania sa, pe care se grăbește s-o presupună mai eficientă decât primele patru, care, după cum se vede, nu i-au oferit nici o protecție.

Citiți și: SIGUR ȘI EFICIENT: Regina Danemarcei, primul monarh din Europa care s-a vaccinat anti-Covid, este infectată cu virusul corona. Între timp, Rafila așteaptă alte peste 28 de milioane de doze în cea mai reticentă la vaccinare țară din UE

Astfel, deși este cavdruplu vaccinat cu serul experimental produs de Pfizer în parteneriat cu BioNTech, Bourla încearcă să își justifice reinfectarea prin faptul că nu a fost încă inoculat cu cea de-a cincea doză, așa-numitul rapel bivalent dezvoltat de ModeRNA împreună cu echipa Pfizer-BioNTech împotriva subvariantelor Omicron BA.5 și BA.4. Injectarea cu acest al patrulea rapel a amânat-o din simplul motiv că încă nu au trecut trei luni de la infectarea anterioară – de fapt, de-abia a trecut o lună.

Studiile, însă, au demonstrat că imunitatea dobândită natural pe calea infectării și vindecării este de o durată mult mai lungă decât cele 3-6 luni recunoscute oficial, motiv pentru care vindecații nici nu ar avea nevoie de vaccinare sau „rapelare”. Asta în cazul în care imunitatea naturală nu a fost deja compromisă de serurile experimentale cu ARN mesager, după cum se pare a fi cazul la Bourla și la alți „complet-vaccinați”.

One thought on “Cvadruplu vaccinat, Albert Bourla, președintele Pfizer, a făcut COVID pentru a doua oară în două luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *