Judecători CEDO apropiați rețelei Soros, în conflict de interese? Centrul European pentru Lege și Justiție a demarat o petiție pentru decontaminarea ideologică a CEDO. Mai aveți timp să o semnați!

Centrul European pentru Lege și Justiție (ECLJ.org) își continuă acțiunea cu scopul de a restabili garanția imparțialității judecătorilor de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), se arată într-un comunicat al centrului.

Potrivit ECLJ, de prea mulți ani CEDO dă dovadă de activism mai ales în domeniul politicilor migrației și promovează un „woke-ism juridic” aflat în contradicție cu Convenția Europeană a Drepturilor Omului, pe teme precum avorturile, eutanasia, bioetica, feminismul ș.a.

Acest activism inacceptabil pentru niște judecători ca cei ai CEDO este cauzat în special de legăturile existente între aceștia și unele ONG-uri stângiste finanțate de George Soros: Fundațiile Societății Deschise (Open Society Fondations), Comitetele Helsinki, Amnesty International, Human Rights Watch etc. În zeci de cazuri, acești judecători au acționat fiind în situație de conflict de interese.

Aceste conflicte de interese pe care ECLJ le-a pus în lumină în mod flagrant au obligat CEDO să-și revizuiască regulamentul de etică judiciară, așa cum este explicat pe larg aici. (articolul continuă dedesubt)

Cu toate acestea, numeroase recomandări emise de ECLJ în raportul său nu au fost încă luate în considerare de către CEDO. De aceea, ECLJ le solicită cetățenilor europeni să semneze o petiție cu scopul de a se pune capăt conflictelor de interese de la CEDO. Până acum, petiția a fost semnată de peste 58.810 cetățeni din Uniunea Europeană. Dumneavoastră puteți fi următorul: semnați aici!

Cu sprijinul a numeroși membri ai Adunării Parlamentare a Consilului Europei (APCE), ECLJ va putea în sfârșit să înmâneze petiția semnată de zeci de mii de cetățeni europeni. Acest lucru se va întâmpla miercuri, 12 octombrie 2022, în urma unei reuniuni organizate în clădirea Adunării Parlamentare.

ECLJ precizează că închiderea Consiliului Europei în timpul pandemiei a împiedicat depunerea mai devreme a petiției la conducerea Adunării Patrlamentare a Consiliului Europei. Însă această întârziere a fost, totodată, cauzată și de piedicile puse de președintele Adunării, olandezul de extremă stânga Tiny Kox, care pune bețe-n roate oricărei dezbateri pe această importantă

Nu e de mirare: Kox e un fost membru al conducerii „Comitetului Helsinki” din Olanda, una dintre ONG-urile soroșiste implicate în conflictele de interese de la CEDO. Iată de ce el nu se grăbește să dea undă verde unei conferințe pe această temă sau depunerii petiției în care se cere încetarea conflictelor de interese din cadrul CEDO, petiție deja semnată de aproape 59.000 de persoane.

Piedicile puse de oameni precum Tiny Kox nu fac decât să întărească determinarea Centrului European pentru Lege și Justiție (ECLJ) de a îmbunătăți funcționarea CEDO prin înlăturarea conflictelor de interese.

Vă rugăm să semnați și să arătați și altora petiția ECLJ până cel târziu pe 11 octombrie, astfel încât semnăturile adunate să dea un plus de legitimitate reuniunii organizate a doua zi de ECLJ la APCE.

Puneți capăt conflictelor de interese de la CEDO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *