La 4 ani de la Referendumul pentru Familie, așa-numita egalitate de gen(uri) va fi predată după manual în școlile din județul Iași

Așa-numita „egalitate de gen” – noțiune care cuprinde nu numai egalitatea femeilor cu bărbații, ci și a tuturor genurilor LGBT cu cele două genuri lăsate de la natură – este propusă spre a fi predată la clasă la orele de consiliere – orientare – dezvoltare personală ale școlilor din județul Iași, potrivit unei adrese transmise de Inspectoratul Școlar Județean Iași pe data de 20 octombrie 2022. N-au trecut decât 4 ani de la Referendumul despre Căsătoria posibilă doar între un bărbat și o femeie, al cărui slogan era „Apără Copiii României!”. Iată ce ar putea învăța la clasă copiii „României Educate” în anul școlar 2022-2023:

„Către toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Iași,

În atenția doamnei/domnului director al școlii,

Vă transmitem spre informare adresa Coaliției pentru Egalitate de Gen, referitoare la posibilitatea consultării/utilizării de către cadrele didactice la orele de consiliere și dezvoltare personală, respectiv de consiliere și orientare, a Manualului pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen”, se arată într-o adresă semnată de inspectorul școlar general al județului Iași, Luciana Antoci, și de inspectorul pentru management instituțional, Cristinel Iordăchioaia, pe 20 octombrie 2022. (articolul continuă dedesubt)

Apariția manualului cu 6 autoare și nici un autor (feminismul radical nu pare a fi deloc egalitarist față de bărbați, n.r.) a fost anunțată pe 7 septembrie printr-un comunicat al Coaliției pentru Egalitate de Gen. O coaliție care se ocupă, printre altele, și cu propaganda pro-avort, încurajând păcatul pruncuciderii ca pe un drept al femeilor (în detrimentul drepturilor omului embrionar).

„Cadrele didactice din învățământul preuniversitar au la dispoziție, începând de astăzi, un manual pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen, cuprinzând fundamente teoretice și sugestii concrete de activități pentru a aborda egalitatea de gen la clasă, dintr-o perspectivă incluzivă și intersecțională.

Manualul a fost elaborat o echipă de experte și cercetătoare alcătuită din Alexandra Columban, Irina Ilisei, Dana Marțiș, Laura Grünberg, Georgiana Lincan și Andreea Voina, în cadrul proiectului EGALIS: egalitate de gen prin schimbare socială și educație”, se arată în comunicat.

Manualul poate fi descărcat gratuit de profesori de pe site-ul ongen.ro, asta după ce și-au încredințat în schimb datele personale Coaliției pentru Egalitate de Gen și Programului Active Citizens Fund.

One thought on “La 4 ani de la Referendumul pentru Familie, așa-numita egalitate de gen(uri) va fi predată după manual în școlile din județul Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *