Șefii pușcăriei covidiene se premiază între ei: Arafat, DECORAT de Iohannis la sugestia lui Bode chiar în ajun de 1 Decembrie. Cum rămâne cu lozinca: Arafat JUDECAT pentru cei legați de pat?

Secretarul de stat în MAI și fostul „comandat al acțiunii” covidiene, Raed Arafat, a anunțat pe 30 noiembrie că a primit din partea președintelui Klaus Iohannis decorația „Steaua României” în grad de „cavaler”, probabil pentru merite deosebite în asiduitatea cu care a slujit regimul de forță instaurat sub pretext epidemic. „Doctorul” Arafat, care între timp ar fi rămas fără drept de liberă practică, a dezvăluit că ideea decorării sale îi aparține ministrului de Interne Lucian Bode, un PNL-ist care s-a remarcat printr-un scandal de plagiat al tezei de doctorat și printr-o accidentare a unui autoturism de către mașina oficială în care se afla, al cărei șofer de la SPP circula pe contrsens în timp ce Bode „adormise pe bancheta din spate”.

„Am fost extrem de onorat si emotionat sa primesc astazi decoratia “Steaua Romaniei” in grad de “Cavaler”, o distinctie ce mi-a fost inmanata de Excelenta Sa Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis.
Pentru mine, aceasta decoratie reprezinta un indemn puternic pentru a continua, alaturi de colegii mei, munca depusa in serviciul tarii noastre si dezvoltarea sistemului integrat de urgenta, devenit deja un model recunoscut pe plan international.
Totodata, vreau sa adresez multumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru increderea acordata si pentru faptul ca m-a propus pentru aceasta prestigioasa si onoranta decoratie!”, a scris Raed Arafat pe pagina lui de Facebook. În mod „surprinzător”, postarea respectivă are închisă secțiunea de comentarii. Oare de ce?

Pentru cei cu memorie scurtă și inimă grabnic iertătoare, Raed Arafat este șeful DSU și „mentorul” CNSU, acel organism paralegislativ care propunea în starea de alertă ordinele privind restricțiile neconstituționale după următorul mecanism: seara era publicată o „propunere” emisă de CNSU și semnată de prim-ministru în calitate de președinte al CNSU, iar dimineața „propunerea” era transformată în „hotărâre” sub semnătura ACELUIAȘI prim-misnistru, de data aceasta în calitatea lui de șef al Guvernului. Dacă cetățenii ale căror drepturi erau grav încălcate prin ordinele emise de această grupare paralegislativă acționau statul în judecată, la proces făcea cerere de intervenție în numele CNSU nimeni altul decât… Raed Arafat, căruia nu o dată i-a fost respinsă cererea de către instanță pe motiv că, formal, el nu avea „calitate” de pârât. Însă, pe surse, se știa că el este izvorul textelor „legislative” asumate în unanimitate de CNSU și semnate pe nerumegatelea de prim-ministru (au existat hotărâri care purtau semnături vizibil DIFERITE ale lui Florin Vasile Cîțu pe „ordinele” CNSU iscălite în numele lui).

Reamintim că în cei aproape 3 ani de stări de urgență/alertă prelungite din pix, Raed Arafat a fost poate cel mai înjurat (și/sau blestemat de victime și rudele lor) reprezentat al „autorităților” dictaturii politico-medicale. Numele lui era pomenit la toate protestele anti-restricții, cea mai populară lozincă devenind cea despre „Arafat JUDECAT pentru cei legați de pat”. De la 30 noiembrie 2022, epitetul poate fi înlocuit prin DECORAT, spre „deliciul” societății civile.

Foto: Vlad Pârău

One thought on “Șefii pușcăriei covidiene se premiază între ei: Arafat, DECORAT de Iohannis la sugestia lui Bode chiar în ajun de 1 Decembrie. Cum rămâne cu lozinca: Arafat JUDECAT pentru cei legați de pat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *