Câți sunt capabili să se întrebe dacă nu cumva Daniel Morar spune adevărul? Avocata Elena Radu și Luju.ro iau la puricat dezvăluirile fostului magistrat despre câmpul tactic al Justiției. VIDEO

„Daniel Morar
-fost procuror șef al DNA (2005-2012)
-fost judecător al CCR (2013-2022)
după ce i-a încetat calitatea de judecător CCR a publicat o carte „Putea să fie altcumva – O istorie subiectivă a justiției după 1990” și să dea din casă.

Luju.ro a tot început să scrie articole în care relatează ce a descris în cartea sa Daniel Morar.

Unele dintre ele, cei care am profesat în domeniul ”justiției” le-am simțit, le bănuiam, le mai spuneam. Acum se confirmă.

Dacă vreți să vedeți cum se făcea ”justiția” sau mai bine zis ”injustiția” în România, citiți măcar ce apare în articolele de pe luju.ro.

Dacă aveți impresia că este numai istorie, vă înșelați.
Istoria se repetă și se va repeta la infinit pentru ca nimeni (dintre cei care dețin ”puterea” în România) nu vrea o justiție corectă.

Toți se uită cum să manipuleze justiția în favoarea lor și cum să o folosească ca pârghie de represiune.

Văd destui lupi moraliști care sar că de ce abia acum face ”dezvăluiri” Daniel Morar?

Simplu. Pentru că dacă știai cum funcționează ”justiția” din România, prost erai ca să te expui, când știai că singurul afectat vei fi tu, că se va porni o campanie de linșaj, iar cel care va ajunge la pușcărie vei fi tu și în niciun caz ăia de trebuiau.

Să fim serioși. Știți bine toți reacția romanilor.
Cine îi sare cuiva în ajutor când este linșat?
Nimeni.
Este suficient puțin cancan aruncat în mediul public și toți îi devin dușmani (”știau ei că e ceva în neregulă cu el” și e făcut în toate felurile).

Câți sunt capabili să stea și să disece informația și să o filtreze, întrebându-se dacă nu cumva respectivul spune adevărul?
Prea puțini, procentul este infim.

Câți îi sar la gât?
O majoritate covârșitoare.

Așa că probabil a calculat Daniel Morar cum stă treaba cu prescripția și când a fost sigur că nimeni nu se mai poate lua de el (c-ăi 10 ani au trecut, dintre care vreo 9 a fost la CCR) a ieșit să toarne ce știa.

Așa că pentru a nu muri proști și să nu mai credeți că tot ce zboară se mănâncă, citiți măcar articolele apărute pe luju.ro (alea cu privire la care săriră mulți cu huo -huo, dar mai ieri se plângeau că SRI … bla bla).

Poate mai înțelegeți si mai învățați ceva si nu va mai lasati manipulați, totuși…

Sa nu uit: vedeți că protocoalele funcționează în continuare. Au încheiat imediat altul și altul. Asta dacă nu știați și ați crezut poveștile de adormit copiii.

Vă mirați de ce CCR a respins în noiembrie obiecția de neconstituționalitate referitoare la acoperiții din justiție, că CSAT nu emite niciun act că unu nu e acoperit? Ia citiți voi astea, că poate înțelegeți.”

O opinie exprimată pe Facebook de av. Elena Radu, președinta Colaiției pentru Apărarea Statului de Drept (CASD).

https://www.luju.ro/fostul-sef-dna-daniel-morar-ii-rastoarna-tineta-in-cap-presedintelui-klaus-iohannis

https://www.luju.ro/sri-a-cerut-kovesi-a-executat-dezvaluiri-din-fabrica-de-mandate-pe-siguranta-nationala-zilnic-aveam-de-examinat-in-medie-10-15-solicitari-nu-am-acceptat-cereri-motivate-ca-persoanele-propuse-spre-a-fi-supravegheate-fac-afirmatii-negative-despre-romania-in

https://www.luju.ro/morar-o-arunca-in-aer-pe-aleasa-lui-iohannis-avocatul-daniel-morar-prezinta-prestatia-judecatoarei-ccr-simina-tanasescu-nu-aflam-mai-nimic-despre-continutul-juridic-al-normei-criticate-insa-stiam-ca-legea-nu-e-neaparat-buna-dar-nici-rea-isi-afisa-talentel

https://www.luju.ro/deconspirarea-liviei-stanciu-sefii-sri-si-un-colonel-spp-au-facut-presiuni-pentru-numirea-fostei-sefe-iccj-livia-stanciu-in-functia-de-presedinte-ccr-fusese-sunat-expres-de-conducerea-sri-care-i-a-cerut-sa-o-sprijine-pentru-presedintia-curtii-un-colonel-s

https://www.luju.ro/razboiul-coldea-maior-morar-chiar-putea-sa-fie-altcumva-dezvaluirile-incendiare-ale-fostului-judecator-ccr-daniel-morar-despre-cum-a-fost-la-un-pas-sa-ii-puna-sub-acuzare-pe-fostii-sefi-ai-sri-le-am-transmis-lui-george-maior-si-florian-coldea-ca-urmeaza-s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *