Ce face marele imunolog Sucharit Bhakdi pentru a evita îmbolnăvirea? Ne explică Ioan Sperling

Un interviu de exceptie al Profesorului Bhakdi se poate vedea aici, din păcate el este doar în germană, iar articolul nu conține scriptul interviului în întregime!
Pentru cititorii blogului, cu rugămintea să împartă cui pot, am tradus măcar ce face prof. Bhakdi (un imunolog imens) pentru a evita îmbolnăvirea?

În interviu, el afirmă că nu virușii te vor ucide, ci bacteriile. El enumeră, de asemenea, vitamine importante și spune că un stil de viață excesiv este nesănătos, motiv pentru care îl respinge pentru el însuși.

Evitați excesele! Știți, aproape toți germanii, 90% dintre germani, își scurtează viața prin excese. Prea mult mănâncă, beau prea mult, fumatul în exces, auto-neglijarea! Păstrează-ți greutatea, fii activ fizic! […]

Unele dintre cele mai importante lucruri sunt vitaminele. Vitamina C, eu sunt un credincios al vitaminei C. În fiecare zi cel puțin 1 gram! (1000 mg, n.n.) Și când mă gândesc că o să răcesc, mă duc până la 2-4 grame!
Astfel, răcelile dispar imediat.

Vitamina D în timpul iernii. 2/3 din totalul nord-europenilor au deficite de vitamina D iarna. Se știe, așa că fă ceva în legătură cu asta! Ești în situație, te duci la farmacie și cumperi vitamina D. Asta e ceea ce facem. 2.000 UI pe zi. Acum chiar anunț doza. Și dacă credeți că puteți suporta, atunci 4.000 de unități per doză. Nu contează dacă iei 2.000 sau 4.000, ci că iei!

Și zincul este foarte important, seleniul este important și complexul de vitamina B. Iau asta în fiecare zi, chiar dacă e chimie, dar e chimie bună. Chimia bună este bună, nu există nici o diferență față de ceea ce găsiți în plante.

Magneziul este important. Deci, și apoi vine la fel de important, acest lucru se află aici și aici [Prof. Bhakdi pune mâna la cap și la inimă].
El arată, de asemenea, modul de a te echilibra: Empatie, bucurie pentru alții – dacă alții se descurcă bine, atunci să te bucuri pentru ei! Bucuria să fie în mijloc (nu în stânga, în dreapta sau în sus și în jos)
Cele trei căi spre nenorocire, potrivit mamei sale, sunt:
-Lăcomia sub orice formă (faimă, reputație, vanitate);
-Gândurile rele;
-Credința greșită.

(Prof. Bhakdi este budist. Budismul e o credință care urmărește binele…dar nu este mântuitoare!)

O opinie publicată de Iona Sperling la 7.01.2023 pe Vrăbiuțe.blog. Citiți și: De pe Facebook adunate, înapoi la lume date: Rețete împotriva răcelilor, virozelor și tusei prelungite care bântuie România

De același autor: A meritat să murim și să fim neliberi? Întrebarea lui Ioan Sperling la 33 de ani după Revoluție

Mai întâi de toate România și românii! – rețeta lui Ioan Sperling pentru a nu avea o țară de robi

Sărbătoarea de 1 Decembrie, așa cum o vede românul Ioan Sperling și cum o cântă Vlad Pârău

Încrederea resetată. Opinia lui Ioan Sperling

POLEMICĂ. Parlamentul pregătește o lege care să permită sacrificarea animalelor coșer după ritualul evreiesc. Creștinii ar putea fi afectați de comercializarea resturilor sacrificiale fără o etichetare corespunzătoare. Opiniile lui Ioan Sperling

15 noiembrie: Începutul Postului Nașterii Domnului. Reguli tipiconale, rememorate de Ioan Sperling

Minunile Sfântului Mina din viața creștinului Ioan Sperling

Mă simt străin nu doar în lumea în care trăiesc, ci și în țara mea. Iar asta deși sunt de aceeași vârstă cu cei de la putere! Confesiunile lui Ioan Sperling

Nu suntem pistolari, ne avertizează Ioan Sperling

Ne-a zburat o Vrăbiuță: Suntem înfrățiți cu tangalache? se întreabă Ioan Sperling

Ne-a șoptit o Vrăbiuță: Democrația, o poveste pentru adulți! Opinie de Ioan Sperling

One thought on “Ce face marele imunolog Sucharit Bhakdi pentru a evita îmbolnăvirea? Ne explică Ioan Sperling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *