Mulțumim cititorilor pentru urările făcute la împlinirea unui an de activitate. Rezultatele concursului

Publicația noastră și-a început oficial activitatea la data de 13 mai 2022, în regie proprie, fără șefi și fără normă, neavând alt țel decât acela de a împărtăși în deplină libertate gânduri care în alte zone ale presei ar fi fost cenzurate sau considerate incomode. După aproape un an de articole zilnice și reacții entuziaste din partea publicului și a colaboratorilor, am avut la data de 4 mai 2023 ideea de a provoca cititorii la un concurs în cadrul căruia să premiem 3 dintre cele mai frumoase urări, cu o singură condiție: ele să nu fie scrise (doar) pe Facebook, ci în secțiunea de comentarii a articolului. Concursul a fost prelungit până luni, 15 mai 2023, la ora 23:59. Cu părere de rău, dar și cu prețuire pentru cei care au acceptat provocarea, doar doi cititori / colaboratori au înțeles să comenteze la link-ul indicat sau la articolul cu anunțul de pe site. Așadar, numele și urările câștigătorilor sunt:

Aida Gelati: „La mulți ani binecuvântați, cu libertate și frumos! Felicitări și la mulți ani încă o dată! Adevărul trebuie spus, este o datorie în vremurile acestea mai ales”.

Cornelius Florin Stoica: „Pornind de la îndemnul Mântuitorului „Îndrăzniți! Eu am biruit lumea”, mă bucur nespus că din ce în ce mai mulți tineri prind curaj pentru a da naștere unui proiect jurnalistic independent. Ce poate însemna un an? Un an poate însemna modelare, câștigarea încrederii, definirea proiectului dar mai ales temelia a ceea ce clădești. Un an poate însemna muncă, dedicare dar și răbdare. Emoțiile primului an se simt dar apar și îndoieli și dezamăgiri. Ele nu apar ca să te doboare, ci ca să întărească și mai tare ca să faci ceea ce trebuie cu și mai multă râvnă. Aceste încercări vin pentru a te modela și pentru a te întări. Deși uneori îți vine să renunți, adu-ți aminte totuși că Dumnezeu ți-a dăruit un an și ai ajuns până aici iar El nu ți-a dăruit un an ca să te oprești, ci ți-ar dăruit un an ca să adaugi și încă unul și încă unul și încă unul. Orice ar fi și oricât de grele ar fi încercările, important este să nu renunți niciodată. Fie ca Domnul Dumnezeu să îți dăruiască pricepere multă plină de lumină, înțelepciune și putere de a propovădui adevărul și să fie spre luminarea multora dintre noi. La mulți ani.

P.S. nu doresc nici un premiu cel mai mare premiu pentru mine ar fi să continui ceea ce ai început”.

Un al treilea cititor, totodată autor, Constantin – Florin Ilie, a trimis mai multe comentarii, dar nu la articolul cu anunțul aniversării noastre, motiv pentru care nu îl putem premia, dar îi mulțumim și îl rugăm să continue să ne scrie ori de câte ori simte nevoia.

ȘTIREA INIȚIALĂ: „Împlinim un an de existență. Așteptăm urările voastre, oferim premii cititorilor fideli!

Dragi cititori, pe data de 13 mai 2023 publicația noastră împlinește un an de existență cu activitate zilnică. Este vorba de un proiect independent, auto-finanțat, inițiat de doi jurnaliști din dorința de a învinge cenzura, autoritarismul și unilateralismul unora sau altora dintre redactorii-șefi care vremelnic ne-au condus prin redacțiile la care am colaborat anterior.

Suntem, deci, un ziar online fără căpetenie, dar de căpătâi.

Vă mulțumim că ne citiți și, unora dintre d-voastră, că ne acordați încrederea de a prelua materiale creație proprie.

Vă anunțăm cu o săptămână înainte că ne pregătim să sărbătorim împlinirea primului an de existență și vă așteptăm în secțiunea CONTACT să ne scrieți impresiile, sugestiile, doleanțele d-voastră. Vă rugăm să ne lăsați în special comentarii în site, dar și să vă abonați gratuit la canalele noastre de socializare.

Ne-am bucura în mod deosebit de noi colaboratori (deocamdată, benevoli) sau sponsori, dar lăsăm la latitudinea d-voastră să faceți primul pas pe oricare dintre secțiunile care vă plac: Cerul (despre credință), Codrul (despre politică) și Pârăul (despre artă).

Cele mai interesante trei comentarii care se vor aduna până luni, 15 mai 2023, vor primi un cadou simbolic – dar plin de dragoste – din partea Redacției.

Așadar, condeiul vă aparține!” – Cerul, Codrul și Pârăul, 4 mai 2023.

ALTE URĂRI PRIMITE PE FACEBOOK, CARE NU FAC OBIECTUL CONCURSULUI, DAR PENTRU CARE VĂ MULȚUMIM CU LA FEL DE MULTĂ RECUNOȘTINȚĂ:

„Felicitari si viata senina realizata din ce ai !” – C. Jeny

„Să rămână Codrul verde , Cerul limpede iar Pârăul să ajungă iarăși și iarăși intr-un fluviu . La mulți ani!” – Mioara-Ligia B.

„La mulți ani CC&P!” – Adrian P.

„La mulți ani, Redacție!” – Aurel M.

„La multi ani!” – Irina V.

„La mulți ani, suflet nobi!” – Constantin-Florin Ilie

„La mulți ani!” – Iulian Capsali

„Multi ani binecuvantati cu sãnãtate, întelepciune si curaj!” – Adina V.

„La mulți ani !” – Catrinel-Dana C.

„La mulți ani!” – Luciana P.

„La mulți ani frumoși întru adevăr, credință și dreptate” – Cristina R.

„Mulțumim Vlad Parau!” – Elena Florina Șerban

„La multi ani fericiti si binecuvantati de Dumnezeu, alaturi de cei dragi!” – Mariana M.

„La mulți, mulți ani!” – Ana-Maria C.

„La mulți ani!” – Seba P.

„La mulți ani, Redacției!” – Viorica C.

„La multi , multi ani!” – Georgiana M.

„La multi ani ! Spor în toate !” – Jan P.

„La multi ani binecuvântați” – Andreia S.

„La mulți și binecuvântați ani !” – Gabi M.

„La mulți ani, Vlad!” – Pompiliu Diplan

„La mulți ani!” – Rodica O.

„La mulți ani!” – Oana Mihaela Secara

„La mulți ani” – Lavinia N. S.

„La mulți ani!” – Zen L.

„La mulți ani și plini de inspirație sub ocrotirea lui Dumnezeu!” – Ana V.

„La mulți ani, cu cât mai multe articole pline de curajul adevărului, de credință și de patriotism curat!” – Gheorghe Voinea

„La mulți ani binecuvântați” – Camelia Smicala

„La mulți ani binecuvântați, Vlad ( eu iti citesc, si firește dau like, demult, demult, dar nu contează asta.) Contează adevărul, contează că sunt de aceeași părere cu tot ce scrii). Nu am timpul necesar, pe care aș vrea, asta este.
Felicitări, Succes, si ține-o tot așa!!!” – Ileana T.

„La mulți ani cu inspirație și adevăr!” – Georgiana-Alisa M.

„La mulți ani binecuvântați cu roade bune!” – Tanta S.

„Succes! La mulți ani!” – Horatiu Radulescu

„La multi ani!” – Humberto Segundo Aguilar Alvarado

„La mulți ani înainte. Multumim pentru site-ul de stiri.” – Eli E.

„La mulți ani!” – Luminița A.

„Felicitări!” – Adriana-Lucia B.

V-ar mai putea interesa și…

One thought on “Mulțumim cititorilor pentru urările făcute la împlinirea unui an de activitate. Rezultatele concursului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *