UNPLANNED: Organizația Tinerilor din Sibiu vă invită joi seară la o proiecție de film cu scop caritabil. Biletul se donează pentru o femeie însărcinată

Organizația Tinerilor din Sibiu (O.T.S.) vă invită joi, 25 mai, la proiecția filmului „Unplanned” (Neplanificat), cu scop caritabil, de ajutorare a unei tinere femei gravide. Evenimentul va avea loc la ora 19 în sala 1 a Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Intrarea se face în baza unei donații ad-hoc sau online pentru sprijinirea Dianei Maria Păcurar, prin intermediul Asociației GIO, care sprijină mamele aflate în criză de sarcină.

„Când ultima oară ai văzut un film BUN? Dar unul care să aducă altora BINELE prin vizionarea lui?

Oricare ar fi răspunsul, noi avem soluția pentru ambele întrebări. Nu dăm spoilere, dar vei vedea că Unplanned e „filmul ăla!” pe care îl căutai de ceva vreme și că îți va da „acel ceva”, resetând modul în care vezi lucrurile.

Intrarea se va face pe baza unei donații, iar banii colectați vor fi redirecționați către GIO, o asociație care sprijină mamele aflate în criză de sarcină.

Salvează data și hai să arătăm că ne pasă!

Se pot face donații și prin transfer bancar.

Nume titular: Diana Maria Pacurar
IBAN: RO94BTRLRONCRT0368693801
BT PAY: 0741163364
MENȚIUNE: GIO

Joi, 25 mai | ora 19:00 | Facultatea de Litere, sala 1”, ne informează O.T.S. pe Facebook.

V-ar mai putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *