Mircea Pușcașu de la Bucovina Profundă, de ziua lui: Rămân cu o mirare în fața miracolului vieții. Fiecare dintre noi, neverosimil de iubiți și prețioși pentru Dumnezeu. LA MULȚI ANI!

Pe 26 iunie este ziua de naștere a domnului dr. Mircea Pușcașu de la Bucovina Profundă, un bun creștin ortodox și o conștiință civică nelipsită din lupta pentru Familia Românească și pentru Libertate în vremea dictaturii pLandemice. În numele redacției, îi urăm „Pentru credință și mântuire, la mulți ani să trăiți!”.

„NEVEROSIMIL

Bună dimineața! Azi e ziua mea. Împlinesc 46 de anișori. Unii mai plini, alții mai goi.

Rămân cu o mirare în fața miracolului vieții. Lumea ca o splendoare, istoria ca o minune, prea plină de două lucruri : bunătatea lui Dumnezeu și de prostia/răutatea omenească, ambele generatoare de o perplexitate dureroasă.

Merită o secundă a contempla cât de neverosimil de fragili suntem, pânze de păianjen într-un univers neverosimil de mare, totuși fiecare dintre noi neverosimil de iubiți și prețioși pentru Dumnezeu și pentru alții, suflete cu început cunoscut și fără sfârșit.

Îmi vin acum în gând cuvintele simple și magistrale ale lui Daniel Turcea:

Știu, vom muri

Dar câtă splendoare!

PS: Mulțumesc tuturor pentru urări. Îmi pare rău că nu voi putea răspunde la fiecare în parte”, a scris dr. Mircea Pușcașu pe Facebook la 26 iunie 2023.

Vă invităm să urmăriți unul dintre cele mai recente „Dialoguri la Marginea Lumii” moderate de liderul Asociației „Bucovina Profundă”. Pe data de 24 iunie, invitat a fost dl. Daniel Mazilu, profesor de științe socio-umane la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” și la Liceul Tehnologic „Ovid Caledoniu” din Tecuci. Subiectele discutate au fost: Criza vocațiilor, vocația originară a fiecăruia, darurile multiple şi complementaritatea vocațiilor, criza vocațiilor în epoca IA (inteligenței artificiale), personalitatea ca asumare deplină a vocațiilor. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

V-ar mai putea interesa și…

One thought on “Mircea Pușcașu de la Bucovina Profundă, de ziua lui: Rămân cu o mirare în fața miracolului vieții. Fiecare dintre noi, neverosimil de iubiți și prețioși pentru Dumnezeu. LA MULȚI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *