Oamenii de știință sunt alarmați de ceea ce au descoperit despre injecțiile cu ARN mesager. Cei care le-au folosit ar putea fi considerați Organisme Modificate Genetic

Îngrijorări alarmante în rândul oamenilor de știință cu privire la așa-numitele vaccinuri Covid cu ARN mesager produse de Pfizer și Moderna. Kevin McKernan, un genetician de renume internațional, a descoperit accidental, în timp ce studia anumite mostre, că aceste preparate conțin fragmente de ADN plasmidic, anunță FranceSoir.fr.

Potrivit Spectator, această contaminare este de 18 până la 70 de ori mai mare decât limita legală, depășind cu mult standardele stabilite de agențiile de reglementare, precum Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) și Food and Drug Administration (FDA).

În plus, McKernan a fost alarmat să constate prezența unui promotor pentru exprimarea genei SV40 (Simian Virus 40). Acest promotor este utilizat în general pentru a introduce ADN în nucleul celulelor, de obicei ca parte a terapiei genice. Cu toate acestea, agențiile de reglementare pretindeau că acest lucru nu este posibil în cazul acestui tip de ser.

Doctorul Phillip Buckhaults, specialist în genomica cancerului, și alți experți și-au exprimat temerile cu privire la impactul potențial al acestei contaminări cu ADN asupra genomului persoanelor vaccinate. Aceștia sunt profund îngrijorați de faptul că această contaminare ar putea provoca boli autoimune și chiar cancere, cu potențiale consecințe pentru mai multe generații. Dr. Buckhaults a declarat în cadrul unei audieri în Senatul statului Carolina de Sud: „Există un risc foarte concret ca fragmentele de ADN contaminate să se integreze în genomul unei persoane și să devină o „parte permanentă a celulei”.”

Aceste temeri i-au determinat pe cercetători să ceară efectuarea urgentă de cercetări pentru a se stabili dacă o contaminare cu ADN persistă în celulele persoanelor vaccinate și dacă genomul uman a fost alterat permanent de injecțiile cu ARNm.

În plus, incidentul a ridicat întrebări cu privire la reglementarea serurilor experimentale pe bază de ARNm în Australia, unde Administrația pentru produse terapeutice (TGA) pretinde că injecțiile Covid nu pot modifica ADN-ul uman. Totuși, a fost lansată o acțiune în justiție care contestă această poziție, susținând că alterarea ADN-ului produce un organism modificat genetic (OMG) în conformitate cu Legea privind tehnologia genetică din 2000. Dr. Julian Fidge, reclamantul în acest caz, solicită un ordin judecătoresc împotriva Pfizer și Moderna pentru că au distribuit astfel de seruri fără a deține licența necesară din partea Oficiului de reglementare în domeniul tehnologiei genetice (OGTR), organismul de reglementare pentru organisme modificate genetic (OMG).

Alte preocupări se referă la ARNm în sine și la învelișul său de nanoparticule lipidice (LNP) din serul experimental Covid. Este mai mult decât probabil ca acest complex ARNm LNP modificat să se încadreze, de asemenea, în definiția legală a unui Organism Modificat Genetic (OMG) și să aibă capacitatea de a pătrunde în nucleul celular și de a se integra în genomul uman.

Toate aceste întrebări au dus la numeroase dezbateri cu privire la siguranța și reglementarea injecțiilor cu ARNm și indică necesitatea unor cercetări suplimentare pentru a evalua riscurile acestora pentru sănătatea persoanelor vaccinate.

2 thoughts on “Oamenii de știință sunt alarmați de ceea ce au descoperit despre injecțiile cu ARN mesager. Cei care le-au folosit ar putea fi considerați Organisme Modificate Genetic

  1. Se știa deja de prin 2020, de când au început să circule astfel de informații despre „viitoarele vaccinuri anti-Covid”, ce conțin și cât de periculoase sunt. Dar pe atunci erau catalogate drept „teorii ale conspirației”. Acum, că s-au adeverit toate aceste teorii și vedem, în jur, la cei vaccipați, cancere galopante, efecte secundare groaznice, morți subite pe bandă rulantă, de ce vor să ne oblige pe toți să ne injectăm cu aceste otrăvuri aducătoare de moarte?!
    Întrebare retorică, firește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *