Seara Cântecelor pentru Pace, prima ediție din 2023, cu Vlad Pârău. VIDEO de la Sibiu

Muzica Folk abordează teme precum dragostea, iubirea de natură, de poezie, de comuniune, precum și mesaje civice sau de protest, dar are prin definiție o atitudine anti-războinică. De aceea am intitulat seria de emisiuni muzicale ca fiind a Cântecelor pentru Pace. Deoarece unde este război Muzele tac și în loc de cultură și spiritualitate domnesc moartea, sărăcia, foametea. Nu ne dorim asemenea perspective, motiv pentru care pledăm pentru Pace și Normalitate (cea veche!).

Prima seară a cântecelor de pace din acest an (15.10.2023) a avut în prim-plan cântece compuse ori aranjate de Vlad Pârău (Hai cu mine în Vis, Descântec pentru Chitara spartă, Balada unei Muze mici, Pe strada mea cu Flori de Tei, Sunt omul de pază al câinelui meu, Merită salvată partea frumoasă din noi, Șî eu vreu autostrăzi, Peste Centenar), dar și reproduceri de cântece ale unor folksingeri celebri – Lumea pentru toți (Vasile Șeicaru), Norii ăștia (Adrian Bezna) și Bocetul lui Ioan cel fără de mormânt (m. Maria Gheorghiu, v. Adrian Păunescu).

Rezultatul vă invit să-l urmăriți mai jos, iar dacă veți deschide videoclipul în YouTube, abonați-vă gratuit la canalul „Vlad Pârău” pentru a beneficia de notificări în timp real despre cele mai noi cântece sau emisiuni. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

Vă invit să urmăriți și…

A șaptea seară a cântecelor pentru pace cu Vlad Pârău. Seara Ajunului Crăciunului: Astă bucurie și la voi să fie de la tinerețe pân-la bătrânețe! VIDEO

A șasea seară a cântecelor pentru pace cu Vlad Pârău. Colinde ritmate. Rețetă de Crăciun. Stele mănățele. VIDEO

A cincea seară a cântecelor pentru Pace cu Vlad Pârău – din nou, la Sibiu. Ultima sesiune de Folk din 2022. Vedeți ce urmează. VIDEO

A patra seară a cântecelor pentru Pace cu Vlad Pârău – de data asta, din Brașov. VIDEO  

A treia seară a cântecelor pentru Pace cu Vlad Pârău. VIDEO

A doua seară de cântece pentru pace cu Vlad Pârău

Seară de cântece pentru Pace

Sunt omul de pază al câinelui meu. FOTO/VIDEO

One thought on “Seara Cântecelor pentru Pace, prima ediție din 2023, cu Vlad Pârău. VIDEO de la Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *