Pfizer dă în judecată statul român pentru comenzile faraonice de seruri experimentale din pandemie, care nu au mai fost achitate. Vor plăti guvernanții vacciniști, contribuabilii nevaccinați sau morții subit?

Compania farmaceutică Pfizer a dat în judecată România și cere în instanță să plătim 28 de milioane de doze de vaccin anti-covid, comandate de guvern în timpul pandemiei, dar neutilizate.

În cazul în care se renunță la comandă, conform contractului SECRET semnat de cei care au fost în fruntea Guvernului în timpul pandemiei, trebuie să se achite măcar jumătate din cantitate, respectiv 550 de milioane de euro, notează Antena 3, citată de Ortodox Info.

În decembrie 2023, câțiva dintre decidenții guvernamentali din toiul pandemiei au fost anchetați de DNA privind achizițiile megalomanice de vaccinuri Covid în cea mai nevaccinată țară din UE. E vorba de fostul premier Florin Cîțu (PNL) și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (USR). În mod ciudat, col. Valeriu Gheorghiță și nici unul dintre decidenții pandemici din zona PSD (Raed Arafat, Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel) nu au fost deranjați de procurorii anti-corupție. Deocamdată. Iar ancheta anterior numiților politicieni „de dreapta” nu a progresat mai departe de niște simple chemări la audieri.

Rămân în așteptare și anchetele privind nenumăratele reacții adverse severe, invalidante sau mortale ale serurilor experimentale covidiene, vândute și impuse în UE fără a sta în faza de studii clinice obligatorii pentru orice alt produs farmaceutic, ci împinse înainte sub pretextul urgenței.

Articol publicat inițial de Vlad Pârău pe RoExit.info

One thought on “Pfizer dă în judecată statul român pentru comenzile faraonice de seruri experimentale din pandemie, care nu au mai fost achitate. Vor plăti guvernanții vacciniști, contribuabilii nevaccinați sau morții subit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *