Piloți din întreaga lume avertizează cu privire la consecințele nefaste ale obligativității vaccinării asupra siguranței aviației

O coaliție de asociații de aviatori din întreaga lume, precum și mai multe asociații medicale, au criticat, într-o scrisoare deschisă din 17 mai, cerința impusă piloților de a se vaccina cu serurile experimentale Covid, subliniind consecințele grave ale acesteia. Majoritatea piloților care au refuzat inocularea și-au pierdut locul de muncă, iar mulți dintre cei care au acceptat-o se luptă cu efecte secundare care pun grav în pericol siguranța aviației, arată publicația germană Report 24.

Concedierea angajaților nevaccinați le-a provocat companiilor aeriene o criză majoră de personal. Pe de altă parte, mulți piloți vaccinați se luptă acum cu efecte adverse ale serurilor experimentale Covid, precum probleme cardiovasculare, cheaguri de sânge și tulburări neurologice sau auditive.

În scrisoare se arată că mulți piloți și-au pierdut deja certificatul de aptitudine medicală pentru zbor și riscă să nu și-l mai poată obține. Alții continuă să piloteze avioane suferind de diferite afecțiuni. Nu îndrăznesc să le declare, de teamă că își vor pierde licența de zbor și, implicit, sursa de venit. Acest lucru constituie un pericol fără precedent pentru pasageri.

Autorii scrisorii – reprezentanți a mii de piloți și cadre medicale – îndeamnă la acțiune pentru restabilirea siguranței zborurilor. Ei cer eliminarea obligativității vaccinării și efectuarea unor controale medicale amănunțite în rândul piloților și însoțitorilor de bord.

Scrisoarea poate fi citită, în limba engleză, aici:

Global Coalition Statement: Commercial Aviation and Pilot Vaccine Injury 17/05/22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *