Dezvăluiri CHD: De ce OMS trebuie să răspundă pentru genocid și crime împotriva umanității. Serul Covid determină mai multe avorturi spontane decât pilulele abortive. Infertilitatea, o agendă diabolică. Vaccinul Pfizer reduce calitatea spermei. VIDEO

Prezentăm mai jos o revistă a presei alcătuită din articole, emisiuni și filme realizate de publicația americană The Defender a asociației non-profit Children’s Health Defense:

De ce OMS trebuie să fie trasă la răspundere pentru genocid și crime împotriva umanității – Dr. EV Rapiti (RSA)

Dr. EV Rapiti (RSA) explică „de ce OMS trebuie să fie trasă la răspundere pentru genocid și crime împotriva umanității” la lansarea oficială a Coaliției pentru Suveranitate Africană (ASC).

Motivația lansării ASC include rezistența la evoluțiile nedemocratice care amenință suveranitatea Africii și a tuturor națiunilor lumii. Aceste amenințări sunt conduse de OMS și, prin extensie, de Organizația Națiunilor Unite (ONU) și de Forumul Economic Mondial (WEF). ASC consideră că oamenii liberi doar unindu-și forțele pot găsi împreună o cale mai bună de urmat în sănătate, autonomie și suveranitate.

Evenimentul de lansare a ASC reunește 17 oameni de știință, medici, avocați, activiști și jurnaliști africani experți din Africa de Sud, Zimbabwe, Uganda și Kenya, împreună cu aliați și prieteni internaționali din Regatul Unit, Statele Unite și Elveția.

Printre subiectele prezentate se numără:

-Expunerea conflictelor de interese ale OMS

-De la democrație la tehnocrație. De ce planul OMS va eșua.

-Poporul împotriva sistemului: Cine este OMS în Africa? Cum putem fi cu adevărat liberi?

-Terapia genică

URMĂRIȚI INTEGRAL COALIȚIA PENTRU SUVERANITATE AFRICANĂ. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

Mai letale decât pilulele abortive: Ratele îngrozitoare de avorturi spontane înregistrate după vaccinarea Covid

În ianuarie 2021, New England Journal of Medicine a publicat un articol în care se afirma că femeile însărcinate care au făcut injecția Covid nu au înregistrat o rată mai mare de avort spontan. Cu toate acestea, atunci când te uiți la date, observi că au fost incluse femeile vaccinate în al treilea trimestru al sarcinii în grupul celor vaccinate în primul trimestru și s-a evaluat dacă au suferit sau nu un avort spontan în primul trimestru (!!!). Dacă dăm la o parte acel lot de femei, rata de avort spontan a fost de 82%, exact în concordanță cu concluziile din documentele Pfizer.

Dr. Elizabeth Mumper: „O femeie în primul trimestru care face injecția Covid are mai multe „șanse” de a suferi un avort spontan sau de a naște un copil mort decât dacă ar lua efectiv o pilulă abortivă.”

URMĂRIȚI EPISODUL COMPLET AL MESEI ROTUNDE DE VINERI pe CHD.TV. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

CHD Films prezintă – Infertilitatea: O agendă diabolică

„Când vor termina cu Africa, vor veni după tine.” – DR. STEPHEN KARANJA

Un film realizat de regizorul premiat Andy Wakefield, Robert F. Kennedy Jr. și Children’s Health Defense. Urmăriți povestea înfiorătoare a femeilor africane a căror fertilitate a fost distrusă în mod tragic printr-un program experimental de vaccinare antitetanos. Urmează oare femeile de pretutindeni?

Pentru mai multe informații, studii, meme-uri și alte conținuturi conexe, accesați InfertilityMovie.org. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

Serul Covid de la Pfizer reduce calitatea spermei – dar pentru cât timp?

Autorii unui studiu care arată că vaccinul COVID-19 de la Pfizer reduce calitatea spermei au concluzionat că această reducere este temporară, însă alții care au examinat datele din spatele studiului au pus la îndoială această afirmație, informează The Defender.

Vaccinul COVID-19 de la Pfizer reduce calitatea spermei – inclusiv concentrația de spermatozoizi și nivelul total de motilitate (numărul total de spermatozoizi în mișcare dintr-o probă) – potrivit unui studiu publicat la 17 iunie în revista Andrology.

Autorii studiului au concluzionat că efectul negativ al vaccinului Pfizer asupra calității spermei a fost temporar. Cu toate acestea, unele persoane care au examinat datele din spatele studiului au pus la îndoială această concluzie.

Autorii studiului din revista Andrology și-au propus să investigheze dacă vaccinarea cu injecția cu ARNm de la Pfizer afectează calitatea spermei, în parte pentru că studiile au raportat că SARS-CoV-2 interacționează cu receptorii enzimei de conversie a angiotensinei 2 (ACE2) pentru a intra în celulele gazdă – iar celulele testiculare (Sertoli, Leydig, spermatozoizii și spermatogoniile) au receptori ACE2.

Datele preclinice ale Pfizer din studiile pe animale au arătat, de asemenea, că mici cantități de „vaccin” Pfizer cu ARNm ajung în ovare și testicule după injectare.

Cercetătorii au efectuat studiul multicentric longitudinal retrospectiv la trei bănci de spermă din Israel. 37 de donatori de spermă au furnizat 220 de probe de spermă.

Participanții la studiu făcuseră două doze de „vaccin” Pfizer-BioNTech (BNT162b2), erau negativi pentru SARS-CoV-2 pe baza testului PCR sau a testelor serologice și nu prezentau nici un simptom de infecție cu virusul SARS-CoV-2.

Una sau mai multe probe au fost obținute la următoarele momente de timp: T0 = valoarea inițială, înainte de vaccinare; T1 = 15-45 de zile după vaccinare; T2 = 75-150 de zile după vaccinare; T3 = 150 de zile (sau mai mult) după vaccinare.

Autorii au măsurat volumul probei de spermă, concentrația de spermatozoizi din probă, motilitatea spermatozoizilor și numărul total de spermatozoizi mobili. Numărul total de spermatozoizi mobili se referă la numărul total de spermatozoizi în mișcare din probă.

Autorii nu au constatat nici o modificare semnificativă a parametrilor de mai sus între T1 și T0 (linia de bază).

La T2 (între 75 și 150 de zile de la vaccinare), concentrația de spermatozoizi a fost semnificativ mai mică din cauza unei scăderi de -15,4% față de T0. Numărul total al celor mobili a fost, de asemenea, redus cu 22,1%, semnificativ mai mic comparativ cu T0.

„Deși concentrația și TMC [numărul total mobil] au fost reduse și la T3, aceste valori nu au atins semnificația statistică (tabelul 2).”

Nu toți cei care au examinat datele au fost de acord cu concluziile studiului

Cercetătorii au scris că impactul injecției cu ARNm de la Pfizer asupra concentrației de spermatozoizi și a numărului total al celor mobili a fost temporar și că a fost semnificativ din punct de vedere statistic doar la T2, la 75-150 de zile după vaccinare, moment în care calitatea spermatozoizilor și-a revenit.

Dar alții care au examinat datele au pus la îndoială afirmațiile autorilor.

Într-un articol scris pe Substack, jurnalistul Alex Berenson a argumentat că „o scădere de 5 luni cu greu poate fi calificată drept temporară pentru cineva care încearcă să-și întemeieze o familie”.

Mai îngrijorător, au spus Berenson și alți autori, este posibil ca datele din lucrare să nu susțină afirmația cercetătorului potrivit căreia concentrația de spermatozoizi și numărul total al celor mobili au revenit la normal după 5 luni.

„De fapt, după unele măsurători, nivelurile au continuat să scadă”, a scris Berenson.

Tabelul-cheie din studiu este Tabelul 2, de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *