PATRIA DIVERSITĂȚII: Agricultor Amish care producea carne și alimente curate într-o fermă organică tradițională, hărțuit de autorități pentru nonconformismul său față de normele sanitare, deși nu vindea decât membrilor unui club restrâns. Afacerea închisă, amenzi colosale și pușcărie pentru neplată

Un fermier Amish, care-și desfășoară viața și activitatea în mod tradițional (ca pe vremea străbunicilor), e la un pas de pușcărie și de a fi amendat cu 300.000 de dolari pentru lupta sa de mai mulți ani cu guvernul federal, care încearcă să-l condiționeze în exploatarea fermei sale autosustenabile de anumite standarde care sunt incompatibile cu modul de viață Amish. Mai mult, fermierul se străduiește să convingă autoritățile că ferma lui nu are ca destinație alimentația publică (vinde produse doar membrilor unei asociații private, care își asumă condițiile fermei), deci nu i se pot impune aceleași standarde aplicate unor ferme care activează pentru comerțul de massă. Pe deasupra, comunitatea Amish este una religioasă, izolată, separată de stat și de civilizația hipertehnologizată. Problema nu este una economică, ci de libertate: statul federal, care a căpătat puteri sporite în dictatura politico-medicală, încearcă să se impună în toate domeniile vieții și, mai ales, să zdrobească inițiativele private, întreprinderile mici și economia de subzistență. Puteți citi povestea completă în relatarea publicației The Lancaster Patriot , citate de Gab News.

Amos Miller Organic Farm este ferma noastră Amish de familie, cu o vechime de un secol, situată în Bird-in-Hand, Pennsylvania (SUA) și care vinde produse doar unor persoane private, constituite ca membri ai unei asociații de profil. Animalele și alimentele de la fermă sunt crescute, respectiv preparate, curat, așa cum a rânduit Dumnezeu (fără intervenții artificiale, fără îngrășăminte și fără combustibili) și suntem mândri de a fi complet liberi de chimicale, cruzime și OMG (organisme modificate genetic). Animalele se nasc și sunt crescute fără antibiotice sau hormoni și își petrec întreaga viață firesc și fără stress pe pășune. Toată hrana produsă de fermă poate fi urmărită până la sursă, este curată și crescută pe un pământ bogat în nutrienți, prin metode tradiționale, verificate în timp.

În prezent, ferma se află sub atacul USDA (Ministerul Agriculturii din SUA) pe motiv de practici „neconforme”, practicile fermei fiind însă mai vechi decât standardele USDA și chiar decât USDA în sine. Instituția a dat în judecată ferma pentru a o obliga să se conformeze legislației USDA, în privința modului în care este procesată carnea și în care sunt etichetate alimentele noastre. Ferma și membrii noștri asociați consideră că au dreptul la liberă asociere și dreptul de a alege felul în care le este procesată hrana și în care o consumă, fără intruziuni dictatoriale din partea USDA.

Fermierul nostru, Amos Miller, are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a păstra agricultura tradițională așa cum a rânduit-o Dumnezeu”, a transmis asociația de clienți ai lui Miller. VIDEO (articolul continuă dedesubt):

Cazul lui Miller și-a făcut drum prin sistemul american de justiție încă din 2016, când Serviciul de inspecție și siguranță alimentară (FSIS) al Departamentului de Agricultură al SUA (USDA), reprezentat de Departamentul de Justiție (DOJ) al SUA, a intentat o acțiune civilă prin care îi cere lui Miller și fermei sale organice să se alinieze legilor federale privind „siguranța alimentară a cărnii și a păsărilor de curte”.

USDA dorește ca Ferma lui Miller să funcționeze în conformitate cu certificările „Federal Grant of Inspection” ale FSIS înainte de a tăia, pregăti, prelucra sau vinde pentru distribuție anumite produse din carne de animale sau de pasăre.

Miller a sacrificat animale precum bovine, porcine și păsări de curte fără (a fi efectuate) inspecții federale ale exploatației sale timp de mai mulți ani. Întrucât producția fermei sale nu este destinată pieței libere, ci se face pe bază de abonament individual în cadrul unei asociații cu circuit închis, el a susținut că modelul său de afacere îl scutește de reglementările federale.

DOJ a câștigat injoncțiuni permanente împotriva lui Miller în acțiuni civile încheiate în martie 2017 și noiembrie 2019, în timp ce FSIS a constatat ulterior că Miller s-a aflat din nou în stare de neconformitate.

Un alt proces a fost deschis în 2021, în timp ce Miller lucra să-și remedieze problemele de conformitate. În cele din urmă, el a fost obligat să înceteze să-și mai vândă majoritatea produselor din carne de animale și pasăre la începutul anului 2022.

VIDEO (articolul continuă dedesubt):

La sfârșitul anului 2021, Miller a cerut să îl retragă din proces pe avocatul său, Steven Lafuente, cu biroul în Dallas. Judecătorul Edward G. Smith nu a acceptat cererea de retragere a lui Lafuente.

La 10 mai 2022, Miller a depus un „recurs interlocutoriu” la Curtea Districtului de Est, care a fost atribuit Curții celui de-al treilea circuit. În apel, Miller contestă decizia judecătorului Smith de a-l reține pe Lafuente ca avocat al său.

În apel se acuză faptul că judecătorul Smith a stabilit „că Amos Miller nu are dreptul de a-și alege propriul avocat” și că decizia a fost luată „în mod eronat”, judecătorul „acționând în mod irațional, excedând limitele politicii publice”.

Miller și soția sa, Rebecca, trebuiau inițial să se prezinte în fața judecătorului Smith pe 26 septembrie la tribunalul federal din Easton pentru o audiere de prezentare a cauzei în care să fie luată în considerare adăugarea Rebeccăi ca inculpat în acest caz, să fie examinată respectarea impunerii de a plăti amenzi în valoare de 305.065 de dolari și posibila încarcerare a lui Amos „pentru sfidarea sa civilă în formă continuată, până când inculpații vor face aceste plăți”.

Nota editorului Gab News: Naționalismul creștin nu este doar o mișcare politică, de fapt, este în primul rând una spirituală și culturală. Acest fermier este un exemplu pentru noi toți. El și-a construit propria exploatație și lucrează pământul pentru a-și întreține familia așa cum a vrut Dumnezeu. Așa arată adevăratul naționalism creștin. Suveranitate. Sustenabilitate. Libertate. De aceea este atât de important pentru noi să facem cunoscută povestea lui și să îl sprijinim pe acest fermier în orice mod putem, chiar și pur și simplu doar spunând o rugăciune pentru familia sa.

După ce această poveste a devenit virală pe Gab, Tucker Carlson a preluat-o la televiziunea Fox News suscitând, în sfârșit, atenția tot mai multor oameni. Vă încurajez să citiți reportajul complet de mai sus și să urmăriți și fragmentul din emisiunea lui Tucker. Vă rog să dați link-ul acestui articol prietenilor d-voastră și să vă rugați pentru Amos Miller, familia și ferma sa.

De asemenea, puteți face donații în cadrul unei campanii GiveSendGo inițiate pentru familia Miller.

Material apărut inițial în secțiunea Naționalism Creștin a Gab News.

VIDEO The Lancaster Patriot (în engleză):

2 thoughts on “PATRIA DIVERSITĂȚII: Agricultor Amish care producea carne și alimente curate într-o fermă organică tradițională, hărțuit de autorități pentru nonconformismul său față de normele sanitare, deși nu vindea decât membrilor unui club restrâns. Afacerea închisă, amenzi colosale și pușcărie pentru neplată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *