Ziua Internațională de Luptă contra Săracofobiei și Flămândofobiei, marcată de avocatul Gheorghe Piperea, duminică, în Parcul Izvor din București. ACTUALIZARE cu REZOLUȚIA întâlnirii

Avocatul Gheorghe Piperea îi așteaptă pe cetățenii României Nesupuse duminică la o plimbare prin Parcul Izvor din București pentru a discuta despre ieșirea din captivitatea mintală a crizelor planificate.

„Duminică, 9 octombrie, între orele 11-13, vom fi în Parcul Izvor, la o plimbare în aer liber și la o întâlnire unde s-ar putea lansa Ziua Internațională de Luptă contra Săracofobiei și Flămândofobiei (ZILSF). Vom explora împreună căi și mijloace de ieșire din blocajul mental și emoțional unde lumea este ținută captivă de programatorii sărăcirii și înfometării populației și de planificatorii crizelor – sanitare, energetice, financiare, geopolitice.
Știu, am vorbit, inițial de 4 octombrie, dar majoritatea celor care au comentat au spus că e marți și că se lucrează.
Vă așteptăm.
Hai liberare!”, a transmis avocatul Gheorghe Piperea, miercuri, pe grupul de Facebook „România Nesupusă”.

În ceea ce ne privește, duminică la ora 11 vom fi la Liturghie în Biserică, dar am putea da o șansă acestei întâlniri după ora 12. Pentru că, după cum ne învață Scriptura, „Fericiți (sunt) cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura!” și „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă!”.

ACTUALIZARE luni, 10 octombrie: Concluziile avocatului Gheorghe Piperea

În urmarea “plimbării” în Parcul Izvor de ieri, teoretica Zi Internaționale a Luptei contra Săracofobiei și a Flămândofobiei (ZILFS), vă invităm să parcurgeți mesajul care a fost transmis ieri celor prezenți, în format fizic, dar cu cod QR (ca să folosim armele dictaturii digitale contra dictaturii digitale):

„Știm deja care sunt problemele…
A venit momentul să găsim și să punem în practică soluții!

Deja este clar că, ceea ce numeam realitate, a căzut pradă unei alterări accelerate sub presiunea intereselor străine de voința oamenilor obișnuiți și cu sprijinul unei media aservite practic în totalitate. Vedem că suntem mințiți permanent, vedem că adevărul a devenit irelevant și este ignorat în mod ostentativ de către autoritățile din întreaga lume, vedem ca victimele directe și indirecte ale crizelor fără sfârșit suntem invariabil NOI.

De peste 2 ani se manifestă în mod evident o agendă a dezumanizării și controlului excesiv asupra populației. Cum?

-Experimentarea pe populație a unor tratamente complet inutile pentru boli inventate
-Desacralizarea vieții și înlesnirea morții, prin tratament medical sau sinucidere asistată
-Sărăcirea și înfometarea deliberată a majorității populației, prin creșterea exagerată și artificială a prețurilor celor necesare unui trai decent
-Distrugerea familiei, prin descurajarea manifestărilor de normalitate
-Distrugerea surselor de hrană, prin sacrificarea în masă a animalelor sub pretextul unor boli netransmisibile la om și prin distrugerea micilor procesatori în detrimentul marilor companii producătoare
-Dezbinarea masivă a populației, prin dezinformare, etichetare și manipulare și prin încurajarea mișcărilor masive de populație dincolo de arealul geografic și matricea culturală.

Ce avem de făcut?

-Să renunțăm la dezbinare
-Să ignorăm surogatul de realitate și meta-adevărul pe care ni-l servesc ”sursele oficiale”
-Să ne sprijinim reciproc în ceea ce ne dorim să realizăm
-Să redescoperim încrederea reciprocă și să construim noi relații, comunități și sisteme pe această bază
-Să combatem orice acțiuni îndreptate asupra noastră și a semenilor noștri pe orice căi, legale și economice

Cum?

-Prin crearea de grupuri de lucru, de inițiativă și acțiune orientate spre bunăstarea comunității
-Prin asocierea, inclusiv în entități legale care să creeze și să distribuie cele necesare traiului
-Prin cercetarea și dezvoltarea de sisteme independente de comunicare și informare

Mai precis…
-Ești pasionat de strategii și sisteme de decizie? Alătură-te unui grup de inițiativă, contribuie la identificarea unor direcții de acțiune, discută-le, testează-le și propune-le mai departe spre aplicare.
-Ești pasionat de mecanică, de electronică, de comunicații? Alătură-te unui grup de lucru care cercetează noi modalități de producere a combustibililor, a energiei electrice, a apei potabile, contribuie la dezvoltarea de soluții pe care apoi să le propui comunității.
-Ești agricultor, crescător de animale, producător de hrană? Convinge comunitatea din care faci parte că bunăstarea tuturor depinde de reziliența mediului rural.
-Apreciezi felurile de mâncare naturale, fără aditivi și conservanți? Organizează-te împreună cu alții ca tine în comunități de consumatori și intrați în legătură direct cu producătorii, cumpărați în mod organizat direct de la ei, organizați împreună transportul către oraș, găsiți modalități să-i ajutați în a produce în continuare.
-Ești jurnalist, pasionat de comunicare sau investigații? Implică-te în crearea de servicii media independente, care să verifice acuratețea și veridicitatea informațiilor disponibile pe piață și să găsească noi surse de informații utile comunității.
-Ești artist plastic, actor, muzician? Scrie, compune, interpretează pentru a susține moralul comunității, ridiculizează practicile “oficiale” actuale, demască toate personajele, fabricate peste noapte și transformate în modele sau poli de autoritate, ca marionete ce sunt.
…și exemplele pot continua.

Poți fi util? Implică-te!
Cuvântul cheie este ”LIBERTATE” – asumată și manifestată.
Dacă Libertatea este la noi, pentru că e de la Dumnezeu, ce nevoie am avea să o cerem cu pipeta? Cine ne va refuza dreptul, de ce am avea nevoie să cerem cuiva dreptul de a ne proteja copiii, familiile, semenii, interesele și a ne realiza aspirațiile?” (Sursa: România Nesupusă – ACDP)

De interes, pe aceeași temă: Avocatul Gheorghe Piperea, specialist în insolvență: Câteva sfaturi de urmat pentru la toamnă, când mulți dintre noi vom fi ajuns din nou cu stomacul lipit de șira spinării. VIDEO

Plasa de siguranță socială în vremuri de restriște, dezbătută de avocatul Gheorghe Piperea și Asociația Parakletos

Comunicat de presă al ACDP – România Nes(u)pusă

2 thoughts on “Ziua Internațională de Luptă contra Săracofobiei și Flămândofobiei, marcată de avocatul Gheorghe Piperea, duminică, în Parcul Izvor din București. ACTUALIZARE cu REZOLUȚIA întâlnirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *