Încrederea resetată. Opinia lui Ioan Sperling

Să presupunem că povestea „pandemiei” ca parte a resetării a luat sfârșit și interesul a fost doar să se introducă această otravă retard, numită „vaccin”, în câți mai mulți dintre noi, plus certificatul digital internațional de sănătate, la care se mai lucrează deocamdată. (vezi și: Parlamentul României a aprobat o OUG privind implementarea pașaportului de vaccinare al UE)
Cum vom trăi mai departe, acum, când am înțeles că nu mai poți avea încredere în nimeni, începând de la mamă, duhovnic și terminând cu medicii, adică tocmai oamenii cărora le-am încredințat, fără rezerve, viața noastră?
Am să las părinții trupești și sufletești de o parte, pentru că doresc să discutăm de partea medicală a problemei (puțini dintre ei sunt și medici!).
Pandemia” ne-a demonstrat că nu putem avea încredere nici în producătorii de medicamente, nici în cercetare, nici în forurile care aprobă folosirea medicamentelor noi și, ce e și mai rău, nici în medicii cu care TREBUIE să venim în contact și în care suntem NEVOIȚI, să avem încredere!
Ce te faci dacă nu ai habar de medicină, sau dacă nu ai destul? Ce te faci dacă ești bolnav sau dacă te îmbolnăvești? De fapt, cu tot habarul, este foarte greu în zilele acestea să mai desparți adevărul de minciună!
Eu am un strop de credință, un studiu de medicină, o diplomă și am participat la un studiu de medicament, lucruri care m-au ajutat să înțeleg instantaneu că este greșit să te „vaccinezi”! Mii de medici au, însă, mult mai multă credință decât mine, știința medicală, experiență și totuși nu doar că s-au lăsat păcăliți, dar și-au mai convins și pacienții să o facă!
Ce ne facem de acum încolo cu medicația pe care TREBUIE să continuăm să o luăm, sau ni se recomandă să o facem? De unde să știu eu dacă insulina pe care mi-o fac nu este, totodată, și „vaccin”? Sau tabletele de tensiune? Vitaminele? Sau spray-ul nazal?
Personal mi-au trebuit aproape 30 de ani, în Germania, să dau de un medic în care puteam avea încredere, cu toate, sau poate mai ales fiindcă nu sunt străin de medicină. După aceasta „pandemie” mi-am dat seama că, de fapt, l-am supra-estimat; ce-i drept, nu mi-a recomandat „vaccinarea”, dar a „vaccinat” pe toți cei care au cerut-o! Înclin să cred că a fost doar lipsă de curaj, fiindcă extrem de puțini medici s-au împotrivit sistemului! Sau a fost lăcomie? („vaccinarea” a fost și mai este f. bine recompensată!) Oricare ar fi fost motivul, încrederea mea a pierdut-o! Nu și pe mine, ca pacient, pentru că am nevoie de rețete lui!
Chiar dacă aș găsi un medic adevărat (nu am auzit de nici unul în zona mea), rămâne problema medicației care se poate schimba oricând, fără să o știe decât producătorii!
Deci, cum trăim fără încredere?
Eu, unul, nu am răspuns la această întrebare și presupun că nici nu există unul!
Dezastrul economic al „pandemiei” este nimic în comparație cu dezastrul lipsei de încredere în toți și în toate! Probabil resetarea o sa facă să nu mai deținem nimic, însă fericiți siguri nu vom fi în lipsa încrederii!
Ce ne-a mai rămas?
Doar ce am avut de la bun început:
În Tine ne încredem noi, Doamne, în Tine, Cetatea noastră de apărare și Scăparea noastră!
Leagă-ne pre noi de Tine şi nu ne lăsa să ne rupem de Tine niciodată, chiar dacă noi, în nebunia noastră, am încerca să o facem!
Căci numai Ţie se cuvine toată slava şi mulţumita în veci,
Amin!”

O opinie publicată de Ioan Sperling la data de 29.11.2022 pe Vrăbiuțe.blog.

De același autor: POLEMICĂ. Parlamentul pregătește o lege care să permită sacrificarea animalelor coșer după ritualul evreiesc. Creștinii ar putea fi afectați de comercializarea resturilor sacrificiale fără o etichetare corespunzătoare. Opiniile lui Ioan Sperling

15 noiembrie: Începutul Postului Nașterii Domnului. Reguli tipiconale, rememorate de Ioan Sperling

Minunile Sfântului Mina din viața creștinului Ioan Sperling

Mă simt străin nu doar în lumea în care trăiesc, ci și în țara mea. Iar asta deși sunt de aceeași vârstă cu cei de la putere! Confesiunile lui Ioan Sperling

Nu suntem pistolari, ne avertizează Ioan Sperling

Ne-a zburat o Vrăbiuță: Suntem înfrățiți cu tangalache? se întreabă Ioan Sperling

Ne-a șoptit o Vrăbiuță: Democrația, o poveste pentru adulți! Opinie de Ioan Sperling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *