România: Ursula von der Leyen are o reputație mai proastă chiar și decât lupul care i-a omorât poneiul. Rafală de comentarii nostime declanșată de Cristoiu Blog. VIDEO

Reputația președintei Comisiei U.E., Ursula von der Leyen, este atât de proastă în România după dezmățul comenzilor secretizate de „vaccinuri” Pfizer pe bani publici europeni și ajutoarele pentru Ucraina din aceiași bani încât, la o postare de peste 600 de like-uri de pe pagina de facebook CristoiuBlog.ro despre lupul care i-a mâncat poneiul nemțoaicei, majoritatea celor 70 de comentatori au ținut cu lupul și nu cu Ursula.

„Lupul asupra căruia s-a năpustit tot statul german pentru că acel lup, la adăpostul întunericului, dat citate din presa germană, imediat vă spun: Pe 1 septembrie 2022, un lup german -lup!-, la adăpostul întunericului, a pătruns în bine păzita împrejmuire care era și este în proprietatea Ursulei – Ursula, președinta Comisiei Europene, asta de se pupă cu Zelenski tot timpul – și i-a omorât poneiul. Poneiul avea 30 de ani. Mă rog, cam bătrân! Dar, nu contează, ea a suferit… Și, dacă era o nemțoaică de rând, suferea și, mă rog, se ducea cu flori la mormântul poneiului sau făcea din el salam – nu știu dacă se poate face din el salam, că lupul numai l-a omorât, nu cred că l-a și mâncat! Sau, poate, l-a cărat cu el… Dacă era româncă, zicea: mă, așa a vrut Dumnezeu! Însă este vorba de Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, cea care ne-a vârât pe gât „vaccinul” și să-l plătim, cea care a instalat o țeavă între biroul ei și Zelenski și pe țeava aia îi trimite bani, arme – cu banii noștri, nu cu ai ei! Este atotputernică. Păi cum, mă, să-i omoare lupul poneiul?

Și, atunci,… Eu v-am mai anunțat această știre, stați, că acum este a doua! Atunci, ea a cerut statului german – bă, statul german, ăla al lui Bismark, Adenauer, ăla al lui Hitler, ăla al lui Wilhelm, Deutschland uber alles! – a cerut statului german să-l pedepsească pe lup! Cum a îndrăznit lupul să-i mănânce ei poneiul? Săraca! Săracul ponei a murit. Bun!

Și, atunci, nemții, statul german care este condus de unul Scholz, cel mai prost conducător din istoria Germaniei de la romani încoace! Ați văzut și voi, strigă la el premierul polonez și se vâră sub masă! (…) Un amărât, o nenorocire a unei țări care a nimerit să fie în fruntea ei cel mai prost conducător din istoria tuturor timpuri germanice!

Și atunci a zis: nu se poate, mă! Și s-a dat un ordin ca lupul care era cunoscut cu numărul GW950 să fie împușcat. Ordinul a fost dat în octombrie și au pornit să caute lupul.

Însă lupul e în viață! Cel puțin marți spre miercuri era în viață. O asociație pentru drepturile animalelor – pentru că în Germania este interzisă împușcarea lupului – a făcut gălăgie și s-a suspendat ordinul. Dar a venit curtea Administrativă de la Hanovra: cum adică, să nu împușcăm noi lupul care a îndrăznit să-i mănânce drăguțul de ponei de 30 de ani al Ursulei? Și s-a revocat decizia de suspendare și s-a hotărât: gata, îl împușcăm!

Numai că marți spre miercuri (1 februarie 2023, n.r.) a expirat permisul! Deci, lupul… Și Politico a dat un text, mi-a atras atenția asupra lui Bogdan Iacob și eu acuma o să-l citesc din engleză:

Un purtător de cuvânt al regiunii Hanovra a zis ziarului Politico că lupul este, din câte știu ei, încă viu și atuncea se discută că se dă un nou permis. Nu scapă lupul! Mă, nu scapă!

Stimați telespectatori, vă vine să credeți? Un lup a omorât poneiul. Bun, și? Mă, dar ghinionul lui: putea să omoare orice, dar nu poneiul Ursulei! Ursula, în loc să spună „asta e!”, a bătut din picioruș sau din două piciorușe și a spus „trebuie omorât lupul”. Au venit activiștii și au zis: bă, nu se poate că e animal protejat la noi în Germania! Au suspendat ordinul (de împușcare, n.r.), dar a venit Curtea, deci statul, și a zis: nu, domnule, nu se poate, cum adică să nu fie împușcat? Să nu fie răzbunată Ursula von der Leyen? Și, ați văzut, s-a revocat decizia, numai că a expirat permisul și acuma trebuie făcut unul nou!

Stimați telespectatori, dacă ați citit d-voastră Contele de Monte Cristo, este vorba de Edmond Dantes care face pușcărie acolo și, după ce iese, în loc să se țină de femei, de călătorii, se apucă și se răzbună pe ăia. Ei, așa și Ursula! Ursula este Contele de Monte Cristo al Uniunii Europene, care nu se va lăsa până nu se va răzbuna pe lup! Chestiunile astea le-am mai întâlnit în triburi, în serialele turcești și arăbești înainte de Imperiul Otoman era același lucru: răzbunare! … Așa și Ursula a zis: cât va fi soare pe cer, cât va fi Uniunea Europeană, cât va fi parteneriatul dintre Uniunea Europeană și America, eu nu mă voi lăsa până când nu voi răzbuna poneiul! Și a pus un stat german la lup și ați văzut și d-voastră! Ce țară, ce lume, domnule! Ați văzut, de 4 luni statul german se ocupă să-i rezolve poneiul ei! Domnule, dar cine-o fi fata asta? Și d-voastră vreți ca noi s-o criticăm pe Ursula?

Bun, deci o să vă țin la curent… Deocamdată, lupul a scăpat. Nu s-a dat încă permis, dar se va da și vom vedea dacă va scăpa. Eu cred că va scăpa, că e deștept! D-voastră ce ziceți, va scăpa sau nu va scăpa lupul?”, a relatat istoricul clipei Ion Cristoiu în jurnalul său video de joi, 2 februarie 2023. O dată postat link-ul de pe YouTube pe pagina de Facebook a cristoiublog.ro, comentariile au început să curgă. VIDEO: (articolul continuă dedesubt)

De interes, pe aceeași temă: Povești vânătorești alături de colecționari pasionați: Vânătoarea de altădată – cărți poștale și documente vechi, un album lansat de Laurențiu Constantinescu și Ion Doru Poiană la Muzeul Cinegetic din Sibiu

Frăția seringilor: Bill Gates, finanțatorul inoculării globale, o premiază pe Ursula von der Leyen, cea care pregătea vaccinarea obligatorie a întregii UE. Ea rămâne un portar destoinic pentru Agenda 2030 a ONU

Comentarii ale internauților români pe pagina de Facebook a CristoiuBlog.ro:

„Ne alăturăm dvs..și ținem cu LUPU ..să dăm dovadă de solidaritate !!
Hai cine se mai alătură..așteptăm provincia..diaspora etc etc..!” – Maria B.

„DAR ACUM URSULA MERGE ÎN FIECARE ZI SĂ-L PUPE PE PONEIUL MORT DIN UCRAINA ÎNTRE URECHI. ÎN TIMP CE TOȚI CEILALȚI STAU ȘI SE ÎNHOALBĂ LA CEA CU COASA. PARTENERA PFIZER. DĂ 50 DE MILIARDE PONEIULUI MORT” – Mary Bob.

„Pantera cu taiorul roz , este încă in doliu și a jurat poneiului răzbunare Poate o ajuta Mr Zelensky cu un foc de tun Leopard …sa ,, ochiasca”Lupul obraznic” – Eleonora S.

„Respect Domnule cristoiu acum cred că o cauta LUPU PA IA SO….” – Viorel T.

„Nu era mai bine ca acel lup să o mănânce pe Ursula von der Leyen? Poate scăpau toate țările din UE, de această nazistă nemtoaica.” – Madalina A.

„Lupul ăla trebuie dresat sa o mănânce si pe Ursula si noi o sa-l premiem” – Gabriela S.

„Eu vreau sa scape lupul, care e un animal nobil, ca si leul” – Doina M.

„La noi Maestre:Au màncat càinii un OM si nimic,FUMIGENE!” – Vasile Z.

„Lupul vă scăpa” – Oprea O.

„Nu scapă,este ,,vânat,, de un politician!” – Livache L.

„L.au lasat liber pe lup, in ideea ca poate o inhata si pe Ursula” – Flory S.

„Vinovată de soarta poneiului este stăpâna!Dacă animalul era îngrijit și protejat corespunzător atacul nu ar fi avut loc!Același comportament îl are și la scară macro dând mereu vina pe climate change, putin, ,,covrig 19″și alte chestii…” – Daniela N.

„La cata imbecilitate este în ziua de azi, normal că trebuie sa ții cu lupul . Asta ca să nu o iei razna…..” – Daniela U.

„Lupu’ la Ursula
.
Precum Theresia calul ei,
Avea şi-Ursula un ponei
Ţinut în grajdurile ei
Ferit de orice-alte femei.
Avea poneiul ani treizeci,
Încărunțise pe poteci,
Dar nici stăpâna lui blondină
Nu mai era-adolescentină!
Şi, totuşi, grija i-o purta
Căci îl hrănea şi îl plimba,
Ca pe-un prieten vechi şi drag
Nici prea fudul, dar nici beteag!
Însă într-o toamnă otrăvită,
O creatură jigărită
Ce nu mâncase-o săptămână
S-a dat la gloaba cea bătrână
Crezând că totuşi nu-i ațoasă
Şi poate-i vrednică de-o masă.
Aşa gândise-atunci, fomist,
Un radical lup extremist,
Ducându-şi ura pân-la crimă
Pe biet poneiul din grădină!
Măcar de l-ar fi şi mâncat,
Dar nu să-l lase sfâşiat!…
Ursula, dragoste rănită,
Nu vrea omorul să-l admită:
Cu zel şi cu determinare,
Ea ticluieşte-o răzbunare!
Se plânge la strămoşi şi zei,
Dar scrie şi la Polizei
Să fac-apel la pădurar
Să-mpuşte lupul cel măgar!
Dar, meine frau, vezi, nu se poate
În ţările civilizate
Să dai la moarte animale
Chiar cu-nclinații criminale,
Ajunse-n prag de dispariţie
Şi moarte-oricum de inaniție!
Însă Ursula nu şi nu,
Recurs chiar şi apel făcu,
Fiind chestiune de onoare
Pe lup cu puşca să-l omoare!
Şi obţinu încuviinţare
Fiindcă fusese silitoare!
Dar, vai, Gretuțe activiste
Dădură iama la reviste
Să se declare revoltate
Spălând pe lup de-orice păcate!
Şi timpul fiind în defavoare,
Permisul pentru împuşcare
A expirat mult prea subit,
El trebuind reînnoit.
Iar cum mass-media infamantă
Făcu pe-Ursula intolerantă
Victimizând pe bietul lup,
Subiectul deveni caduc!
De ce să plângi poneiul trist?
El, un simbol colonialist,
Al dominaţiei rasei pure
Asupra faunei din pădure!
Şi, erbivor fiind ca vita,
Dă gaze cu nemiluita,
Stricând echilibrul precar
Din aerul şi-aşa murdar!
Iar lupul poate era gay,
Nu poţi de dânsul să te iei
Dacă-i de genul “inorog”
Şi face câte-un pocinog
Persoanelor intolerante
Cu funcţii europene-nalte!
Aşa pierdu Ursula lupta
Cu bestia, jivina, bruta
Ce s-a dedat să-i prade ei
O bunătate de ponei!
Mamelor din lumea toată
Să nu ţineţi în ogradă,
Cai, asini sau dobitoace
Ce-ar avea pe vino-ncoace!
Lupilor din cea pădure,
Mergeţi la cules de mure
Când vă dă foamea târcoale,
Nu la oameni prin ocoale!
Profitati şi de minunea
Că vă-nvaţă Uniunea
Să nu mâncați cărnuri infecte,
Ci proteină din insecte!” – Ioan T.

Alte vreo 20 de comentarii s-au înlănțuit și la articolul în care este încorporat același jurnal video pe pagina web CristoiuBlog.ro. Vă invităm să vă exprimați părerea chiar și la noi pe site, mai jos, în secțiunea de comentarii anonime!

Puterea obișnuinței – fabulă (recită Florian Pittiș) (articolul continuă dedesubt)

Cu lupii, laolaltă, cu lupii laolaltă, cu lupii mergem cu toții în Țara Cealaltă: România! (versuri, muzică, interpretare: Adrian Bezna)

2 thoughts on “România: Ursula von der Leyen are o reputație mai proastă chiar și decât lupul care i-a omorât poneiul. Rafală de comentarii nostime declanșată de Cristoiu Blog. VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *