Românii se adună vineri la ora 10 pe str Pictor Romano din București pentru a o susține pe Dr Geanina Hagimă, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor pentru atitudinea demnă din stările de alertă. Petiție pentru demiterea d-lui Coriu. VIDEO

Românii o susțin pe doctorița care le-a susținut dreptul la alegere în timpul dictaturii pLandemice. De aceea, liderii mai multor grupări civice care au organizat proteste în timpul stărilor de alertă au lansat chemarea de a o susține în stradă pe d-na Dr. Geanina Hagimă. Vineri, 17 martie 2023, la ora 10:15, cetățenii sunt chemați la un protest în fața Colegiului Medicilor din București (Str. Pictor Romano nr. 14), care continuă să o persecute pe Dr. Hagimă pentru atitudinea ei demnă din pLandemie, iar asta deși pLandemia a trecut. Sau n-a trecut? Se pare că cineva se agață cu dinții de narativul oficial deja perimat, iar acel cineva este nimeni altul decât Dr. Daniel Coriu, președintele stipendiat de Pfizer al actualului Colegiu al Medicilor, care se încăpățânează să o târască pe doctorița-eroină prin audieri (a căror ședință este închisă, nu publică!) și procese pentru simplul fapt că a îndrăznit să aibă opinii medicale diferite, într-o lume în care și știința se bazează pe pluralism și competiție, iar nu pe încolonare ideologică.

Protestul a fost declarat de Dr ing Dan Băzăvan de la „Asociația Civică Stop Discriminării Cetățenilor”. Apeluri la protestul de vineri au fost emise de mai mulți lideri ai societății civile. Primul care ne-a parvenit la redacție a fost cel al d-lui Pompiliu Diplan de la „Starea de Libertate”, dar îi mai menționăm și pe Elena Florina Șerban de la Comitetele Cetățenești Locale, pe Dr. Răzvan Constantinescu de la U.M.F. Iași, pe Luis Bratu de la Legitimă Apărare, pe Aurelian Popa, George Stoian, Gabriela Cotfas, Aurelian Șandor și alții. Mai mult, Aida Gelati a anunțat declanșarea unei Petiții pentru suspendarea d-lui Daniel Coriu din funcția de președinte al CMR, lista cuprinzând deja 2125 de semnatari. O puteți semna și dvs. online!

VIDEO:

Publicăm mai jos transcriptul adresării doctorului Răzvan Constantinescu către Dr. Daniel Coriu de la Colegiul Medicilor din România (C.M.R.):

„Domnule profesor Daniel Coriu,

Sunteți președintele unei asociații profesionale a cărei menire este aceea de a-i proteja pe medici, NU de a-i persecuta pe motive de convingeri profesionale, etice, morale, de conștiință!

Timp de 8 ani, cât am făcut parte din Comisia de jurisdicție a CMR, nu am cercetat disciplinar niciun medic pentru vreo opinie sau declarație, ci DOAR pentru posibile culpe în cursul activității profesionale.

Dumneavoastră, acum, în loc să-i anchetați pe acei medici care au făcut publicitate deșănțată unor produse farmaceutice experimentale, cu efecte adverse imprevizible, pe acei medici care și-au injectat pacienții cu o substanță despre care nu cunoșteau mai nimic sau i-au instigat pe confrații lor să o facă, pe acei medici care și-au constrâns subordonații să se otrăvească, îi anchetați tocmai pe medicii care au încercat să protejeze populația față de efectele malefice ale propagandei cu pseudoștiința!?

Ca medic sponosorizat masiv de firmele de medicamente, inclusiv de aceea care a vândut otravă mARN în ultimii doi ani, NU aveți căderea de a face judecăți publice cu privire la siguranța ori eficiența produselor acestor firme, aflându-vă în flagrant conflict de interese.

În locul dumneavoastră, nu aș mai ieși din casă de rușine!

Așadar, vă solicit imperios:

1. să încetați hărțuirea la adresa doamnei doctor Geanina Hagimă!

2. să vă dați demisia!

Când cei ca mine vor avea putere decizională în această țară, cei ca dumneavoastră vor merge la pușcărie. Pentru complicitate la ATENTATUL la adresa sănătății populației!” – Dr. Răzvan Constantinescu.

Iată și materialul video realizat de activistul civic Aurelian Popa în sprijinul doctoriței Geanina Hagimă:

Dr ing Dan Băzăvan de la Asociația Civică „Stop Discriminării Cetățenilor” a vorbit despre încălcarea dreptului la apărare și încălcarea dreptului la asociere de către Colegiul Medicilor din România față de d-na Dr Geanina Hagimă, care este invitată să fie anchetată într-o ședință ne-publică, unde nu e admisă participarea nici măcar a avocatului dânsei. VIDEO:

La rândul lui, activistul civic Luis Bratu explică pe pagina „Legitimă Apărare” că vaccinatorul și profetul lockdown-urilor ineficiente Dr Daniel Coriu, care este susceptibil de abuz în serviciu, nu are căderea morală să o ancheteze pe doctorița Geanina Hagimă, care a explicat încă din 2021 ceea ce se adeverește în mod dureros în prezent: că serurile experimentale cu ARNm au efecte adverse grave, uneori mortale, și nu reprezintă „singura soluție” pentru depășirea pandemiei, dovedindu-se că „vaccinurile” pot aduce mai multe decese decât virusul.

„Veniți Vineri 17 MARTIE, ora 10.15, str. Alexandru Romano, nr 14. Dr. Geanina Hagimă, a deschis ochii multor români, împotriva înțepării .
Vineri, este anchetată că le-a stricat planurile „TORȚIONARILOR”. Colegiul Medicilor i-au interzis dreptul la apărare(NU ARE VOIE SĂ FIE APĂRATĂ) și a fost chemată singură la JUDECATĂ!
Voi fi PREZENT, umăr lângă umăr, alături de cei care vor merge să asiste la JUDECATA TORȚIONARILOR CARE VOR SĂ NE ÎNCHIDĂ GURA!
Nu o voi lăsa singură pe Dr. Gianina Hagimă, pentru că nici dumneaei nu ne-a lăsat neinformați, la mâna torționarilor, atunci când au vrut să ne înțepe făcând experimente pe noi.
NE VEDEM LA COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA!”, a explicat Luis Bratu.

VIDEO:

George Stoian: Suntem alaturi de putinii medici care AU SALVAT VIATA MULTOR ROMANI printr-o corecta informare!

„Medicii onesti si curajosi trebuie sprijiniti, altfel vor fi distrusi de catre cei care sunt complici la genocidul declansat prin injectarea oamenilor cu vaccinurile experimentale de tip ARN mesager. Fiind alaturi de dna doctor Hagima Geanina si de toti ceilalti medici (foarte putini la numar) care au informat in mod CORECT oamenii ca vaccinurile experimentale de tip ARN mesager pot avea efecte adverse grave (inclusiv moartea) pe termen scurt, mediu si lung, suntem alaturi de fapt de putinii medici care AU SALVAT VIATA MULTOR ROMANI printr-o corecta informare!…” – George Stoian

Aida Gelati: Dr Geanina Hagimă nu a încălcat niciun cod deontologic, având dreptul la opinie și la liberă exprimare!

„Veniți mâine, vineri 17 martie la ora 10, în fața Colegiului Medicilor, la București, strada Pictor Romano nr.14, să apărăm libertatea de exprimare și nu de cenzură!
Pentru că este o maximă nedreptate anchetarea repetitivă a doamnei doctor din cauza d-lui Daniel Coriu, Președintele Colegiului Medicilor din România, după ce verdictul inițial a stabilit că dumneaei nu a încălcat niciun cod deontologic, având dreptul la opinie și la liberă exprimare.
Cerem, cu această ocazie, demisia domnului Daniel Coriu din funcția de președinte:
https://www.petitieonline.com/coriu_demisia#form” – Aida Gelati din Timișoara.

Gabriela Cotfas vine tare din urmă taman din Bacău să susțină pe Dr. Hagima Geanina! Sus inima!

Aurelian Șandor din Oradea este alături de d-na dr. Hagimă Geanina! Cum spuneam, Țara se adună…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *