Îmbolnăviri subite: Mihai Cosmin Popescu, de 25 de ani prezentator al emisiunii Omul cu Chitara la Radio România Actualități, a suferit un AVC. Să ne rugăm pentru însănătoșirea lui!

Dacă duminică seara de la ora 22:30 n-ați auzit vocea prezentatorului Mihai Cosmin Popescu la cunoscuta emisiune, cu 25 de ani vechime, „Omul cu chitara” de la Radio România Actualități, sâmbătă, 8 aprilie 2023, un anunț făcut de ascultătorii fideli ne aduce la cunoștință faptul că dl. Popescu a suferit subit un accident vascular cerebral și se află în stare critică.

Popescu Mihai Cosmin a suferit un AVC!
Haideți, vă rog,să ne rugăm pentru el! Următoarele 24 de ore sunt critice !!”, a scris într-o postare pagina Sânzienele pe grupul de Facebook „Marea Comunitate Folk”, în care este etichetat Mihai Cosmin Popescu.

„Va multumesc mult pentru gandurile bune pentru tata! Sa ne rugam in continuare pentru el!”, a scris în comentarii Smaranda Ioana, fiica îndrăgitului prezentator de radio.

În timpul stărilor de alertă, pe vremea în care Radio România Actualități făcea din oră-n oră ample relatări despre injectarea cu serul experimental, emisiunea „Omul cu Chitara” a continuat să se difuzeze cu prezență fizică. Având doi prezentatori, Mihai Cosmin Popescu era câte o săptămână prezent în studioul de emisie și, în a doua, intervenea prin telefon de acasă, răspunzându-i colegului de platou, Ducu Bertzi. Apoi, rolurile se inversau.

În aceeași perioadă, în care „regulile” arafatiene neconstituționale cereau certificat de vaccinare / testare pentru acces la evenimente culturale desfășurate inclusiv în aer liber, cei doi au fost prezenți la festivaluri de carte sau de muzică Folk – Mihai Cosmin Popescu prezentator, Ducu Bertzi protagonist. Cu toate acestea, nu am identificat detalii despre statusul vaccinal al îndrăgitului prezentator, deci nu putem trage concluzii dacă AVC-ul, care este de obicei o reacție adversă comună serurilor ARNm, i s-a tras din această cauză sau din alta (vârsta înaintată, istoricul medical anterior, ș.a.m.d.). Vom reveni cu o actualizare de îndată ce vom avea informații noi.

V-ar mai putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *