Așa-i în tenis: Novak Djokovici, victorie la Roland Garros. Mirel Palada: Sîrbul a suportat toate mizeriile, și-a asumat consecințele deciziei de a nu se vaccina. Vlad Pârău: Adevăru-i că politica vaccinistă nu avea ce să caute printre criteriile de performanță sportivă!

Novak Djokovici a câștigat turneul de la Roland Garros, al 23-lea grand slam din cariera sa, anunță FocusPress.ro. Tenismenul de origine sârbă revine, astfel, în fruntea clasamentului ATP după ce, în ultimii ani, a fost puternic sabotat de dictatul politicii pLandemice în sport, care impunea în unele țări vaccinarea obligatorie ca unică modalitate de a participa la competiții sportive. În ciuda faptului că era trecut prin boală, avea imunitate naturală și teste negative, dar nu și injecția experimentală cu ARNm, Novak Djokovici a fost exclus cu o vehemență demnă de cauze mai bune de la competiții din cele mai „democratice” – până în 2020 – țări ale lumii, cum ar fi SUA (US Open, august 2022, posibil reprimit în 2023) și Australia (Australian Open, ianuarie 2022 – reprimit în ianuarie 2023).

Mirel Palada: Djokovici și-a asumat consecințele deciziei de a nu se vaccina, de a crede în ideile sale și de a nu se abate de la cale. Și a dovedit că este cel mai bun, în ciuda adversităților!

„Sîntem martorii unui eveniment istoric. Novak Djokovic a spulberat toate recordurile care puteau fi spulberate în tenisul masculin – și, dacă nu mă înșel, chiar în tot tenisul, punct.

Nu intru în detalii. Nu voi face o analiză a meciului. Doar două vorbe despre acest sîrb care întrupează în mod paradigmatic atît calitățile, cît și defectele poporului sîrb.

Luptător, perseverent, fără de oboseală, fără de milă, mîndru, răzbunător, drept și egal cu principiile sale. Familie – patrie – religie. Un conservator standard. Și care și-a asumat consecințele sistemului său valoric.

La fel precum sîrbii au stat înalți și mîndri și luptători și atunci cînd au fost măcelăriți secole la rînd de turci, și cînd au fost bombardați chiar în ziua de Paște de americani, la fel și Djokovic. A suportat toate mizeriile făcute de pițifelnicii globaliști. Și-a asumat consecințele deciziei de a nu se vaccina. De a crede în ideile sale. Și de a nu se abate de la cale.

A fost umilit, terfelit, demonizat pentru asta. Și a știut că răzbunarea cea mai dulce este să învingă, chiar și în fața acestor handicapuri suplimentare ridicate de denigratorii săi. A pus capul în pămînt, a împins în jug, a luptat, a transpirat, s-a chinuit. Și a cîștigat. Și a dovedit că este cel mai bun, în ciuda adversităților.

La fel și poporul sîrb. Răzbește prin veacuri, în ciuda tuturor celor care-l vor șters de pe fața pămîntului”. – Mirel Palada, sociolog (Facebook)

Vlad Pârău: „Djokovici era sănătos dovedit, doar că altfel decât prin seringă. El a ales diversitatea, doar că altfel decât prin flamura-curcubeu. Pentru asta nu l-au putut înghiți”

„Adevăru-i că politica vaccinistă nu avea ce să caute printre criteriile de performanță sportivă. Una-i una, alta-i alta. Cu atât mai mult cu cât Djokovici era curat din punct de vedere sanitar când s-a dus la Australian Open, trecuse prin boală și avea teste negative + imunitate naturală. Da’ nu era cum voiau politrucii să fie. Prin abuzul ăsta și-au dat singuri foc la valiză, au arătat că sportul nu mai e despre sport și că nici injectarea nu mai e despre sănătate.

Pentru că Djokovici era sănătos dovedit, doar că altfel decât prin seringă. El a ales diversitatea, doar că altfel decât prin flamura-curcubeu. Pentru asta nu l-au putut înghiți, pentru asta au vrut să-l vadă cât mai repede expulzat. El n-a acceptat să intre într-o arenă în care meritocrația nu se mai baza pe performanța sportivă, ci pe obediența conformismului tâmp. În firea lui de sportiv adevărat, el a simțit repulsie față de aberația îngrădirilor nesportive. I-au închis ușa în nas, el le-a întors spatele, demn, conștient că pierde o etapă, nu războiul, că pierde un avion, nu Zborul.

Sunt tare curios ce mai face nulitatea de Scott Morrison, premierul australian de atunci, care a diktat expulzarea fără drept de apel a sârbului. Și judecătorii-canguri, aserviți guvernului federal în loc să fie loiali statului de drept din Australia. Și Simona Halep, vaccinista care i-a dat lecții de supușenie sârbului, după care viața ei s-a umplut de lecții derivate din „coincidențe” medicale imposibil de imaginat la o sportivă tânără și altădată performantă.

Dumnezeu să-i ierte pe toți, dar numai cei drepți vor moșteni pământul! Cei care s-au pretat la compromisuri, ba au mai și ridicat glasul să-i pună la zid pe alții, vor moșteni doar roadele amare ale propriilor fapte la fel de amare.” (Vlad Pârău, blogger)

Toma Caragiu: Așa-i în tenis!

One thought on “Așa-i în tenis: Novak Djokovici, victorie la Roland Garros. Mirel Palada: Sîrbul a suportat toate mizeriile, și-a asumat consecințele deciziei de a nu se vaccina. Vlad Pârău: Adevăru-i că politica vaccinistă nu avea ce să caute printre criteriile de performanță sportivă!

  1. Ce este si mai mult de admirat la Novak este ca nu a apelat la boala lui autoimuna a motiv pentru ne”vaccinare”! Medical ar fi fost contraindicat! Ma rog in sensul medicinii adevarate nu impuse!
    A refuzat pur si simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *