Cerul, Codrul, Pârăul și PREMIUL: Cea mai fidelă cititoare din primul nostru an de existență a fost recompensată. Doamna Aida Gelati e dovada vie că putem comenta și pe site, nu doar pe Facebook

După niscaiva peripeții poștale, premiul celui mai fidel cititor, câștigat în urma scrierii unui comentariu pe site la concursul prilejuit de împlinirea unui an de apariție neîntreruptă a publicației noastre, a ajuns în final la Timișoara, înmânându-i-se doamnei Aida Gelati.

„Ieri a fost o zi cu surprize. Din cele plăcute, care lasă dâre pe suflet.

În mod nesperat, am primit, din partea site-ului Cerul, Codrul și Pârăul un premiu, un cadou prețios, o carte rară care îmbrățișează Sfintele Evanghelii cu imagini ale unor opere de artă religioasă, reușind astfel, o oglindire armonioasă a evenimentelor biblice. Este o ocazie elocventă pentru mine ca, în aceste vremuri turbulente spiritual, să mă apropii mai mult de Dumnezeu.

Mulțumesc, Vlad Pârău! Vă doresc dumneavoastră – și site-ului dumneavoastră despre credință, politică și artă – viață lungă, cu realizări cât mai frumoase!”, a scris cititoarea noastră fidelă, Aida Gelati, într-o postare. (articolul continuă dedesubt)

Cu 10 zile înainte de împlinirea datei de 13 mai, am demarat un concurs care lansa fiecărui cititor provocarea de a înscrie un comentariu pe site cu o urare adresată publicației noastre la împlinirea unui an de existență. Dintre toți cititorii care au recepționat mesajul, doar doi au înțeles să comenteze pe site, restul rămânând captivi rețelelor de social media. Dintre cei doi comentatori eligibili, doar doamna Aida Gelati a acceptat să ne furnizeze adresa poștală pentru a îi fi remis premiul. Îi mulțumim pentru încredere și pentru faptul că rămâne în continuare alături de noi, iar pe ceilalți cititori îi îndemnăm să stea pe aproape, căci vom lansa și alte concursuri cu premii. Continuăm să scriem pentru ca dumneavoastră să aveți parte și de altceva decât „presă miluită”.

De interes, pe aceeași temă:

3 thoughts on “Cerul, Codrul, Pârăul și PREMIUL: Cea mai fidelă cititoare din primul nostru an de existență a fost recompensată. Doamna Aida Gelati e dovada vie că putem comenta și pe site, nu doar pe Facebook

  1. Acest articol este a doua surpriză pe care mi-o faceți atât de generos! Mulțumesc să vă spun este prea puțin, dar Îl rog pe Dumnezeu să vă răsplătească în modul Său original și unic, prin bunătatea Sa absolută, în momentele cheie. Doamne, ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *