TOȚI PENTRU UNUL: Protestatarul pentru Libertate Florin Măneanu din Timișoara ne roagă să-l ajutăm la plata amenzilor abuzive: Chiar de îmi voi găsi sfârșitul luptând pentru neamul și țara mea, tot n-am să renunț, sufletul meu va duce lupta mai departe!

Unul dintre cei mai activi protestatari împotriva restricțiilor liberticide din pandemie, timișoreanul Florin Măneanu (32 de ani), amendat abuziv în baza decretelor arafatiene care interziceau ilegal dreptul constituțional la întrunire, se află într-o situație critică din cauză că justiția aservită intereselor politice nu i-a anulat amenzile de sute de milioane de lei vechi pe care le-a primit în baza stării de alertă, ulterior revocată, dar fără a fi revocate și încălcările Constituției la care s-au dedat autoritățile în acea perioadă. Redăm mai jos apelul la ajutor al tânărului:

„Bună ziua, românii mei dragi!

Am luptat pentru drepturile și libertățile poporului român, iar pentru acest curaj nebunesc am fost amendat cu zeci de mii de lei.

Am atacat în instanțele de judecată acele amenzi abuzive, dar am pierdut majoritatea proceselor cu Jandarmeria și Poliția Română, iar acum aștept să fiu executat de ANAF!!!

Cei care doriți să mă ajutați să achit aceste amenzi, puteți dona în următoarele conturi:

CONT BCR : LEI
BENEFICIAR : MANEANU FLORIN-ION
COD IBAN: RO54 RNCB 0179 1413 8107 0001
BIC: RNCBROBU

CONT REVOLUT : LEI
BENEFICIAR : FLORIN-ION MĂNEANU
COD IBAN : RO15 BREL 0005 5133 2453 0100

CONT REVOLUT : TRANSFERURI INTERNAȚIONALE
BENEFICIAR : FLORIN-ION MĂNEANU
COD IBAN : LT62 3250 0864 1936 0591
BIC : REVOLT21

Ca mesaj, scrieți simplu: “pentru plata amenzilor abuzive”.

Orice ar fi, lupta merge mai departe, iar de va trebui să lupt din închisoare, o voi face și de acolo, iar de îmi voi găsi sfârșitul luptând pentru neamul și țara mea, tot n-am să renunț la luptă, sufletul meu va duce lupta mai departe!

Totul pentru Neam și Țară, nimic pentru mine!” – Florin Măneanu.

Doar una dintre amenzile pe care le are de plătit Florin Măneanu

One thought on “TOȚI PENTRU UNUL: Protestatarul pentru Libertate Florin Măneanu din Timișoara ne roagă să-l ajutăm la plata amenzilor abuzive: Chiar de îmi voi găsi sfârșitul luptând pentru neamul și țara mea, tot n-am să renunț, sufletul meu va duce lupta mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *