După ce numărul infarcturilor a explodat printre șoferi și piloți concomitent cu programul mondial de vaccinare, un studiu pseudoștiințific se chinuie să arate că vaccinul protejează nu doar de Covid, ci și de accidente rutiere – nu doar șoferii, ci și pietonii! Concluzia: vaccinați-vă pentru siguranța d-voastră… în trafic!

Un studiu apărut într-un „jurnal medical american” și-a propus să „demonstreze” că nevaccinații sunt în proporție de 72% mai predispuși să fie implicați în accidente rutiere decât persoanele vaccinate cu serurile experimentale Covid bazate pe ARN mesager. Studiul vine ca o reacție la constatarea empirică a înmulțirii numărului de morți subite și de infarcturi „din senin” apărute chiar la șoferi sau piloți. Ei bine, e lucru demonstrat și recunoscut chiar și de producători faptul că serul experimental de la Pfizer are printre reacțiile adverse severe și miocardite – inflamația mușchiului inimii. Iar asta, corelat cu faptul că majoritatea „morților subite” apar sub forma unui infarct miocardic, victima fiind neresuscitabilă. În schimb, „studiul” din „The American Journal of Medicine” își propune să demonstreze exact contrariul, anume că la volan mor mai multe persoane nevaccinate decât vaccinate.

„Aceste date sugerează că ezitarea la vaccinarea anti-Covid este asociată cu un risc semnificativ mai mare de accident rutier. O conștientizare a acestor riscuri ar putea ajuta la încurajarea creșterii vaccinării anti-Covid”, concluzionează „studiul” într-o limbă de lemn tipic sovietică, din care trebuie să înțelegem opusul a ceea ce transmite. În realitate, s-a văzut că numărul accidentelor rutiere și aviatice a explodat concomitent cu declanșarea campaniei de vaccinare cu seruri experimentale bazate pe ARN mesager. Ați mai auzit vreodată de tineri piloți de avion care să facă infarct în timpul zborului înainte de fatidicul an 2021? Dar de înmulțirea infarcturilor „spontane” printre șoferi?

„Ezitarea la vaccinarea anti-Covid și riscul unei ciocniri în trafic” nu demonstrează, de fapt, decât că pleacă de la concluzii la demonstrație, adică invers decât se obișnuiește în lumea științifică. Altfel spus, a fost făcut nu de dragul cercetării, ci având un scop prestabilit: să le spună victimelor experimentului inoculării mondiale cu ARNm că sunt absolut normale și în siguranță, în timp ce „restul lumii” e anormală și mai predispusă riscului. Mai mult, prin felul în care funcționează algoritmii Google, ridicând în prim-plan date așa-zis științifice despre vaccinare și marginalizând/cenzurând orice discurs contrar liniei „oficiale”, scopul înșelătoriei pare a fi inducerea în eroare a căutătorilor de adevăr: o persoană care încă are dubii în privința „vaccinării” covidiene sau una care deja s-a vaccinat și simte că starea de sănătate i s-a schimbat radical după aceea, dacă va apela la Internet pentru a căuta să se dumirească asupra frământărilor sale, va da pe poziția nr. 1 de acest studiu înșelător, în timp ce date și analize critice nu va găsi decât după vreo 3 pagini de rezultate ale căutării Google.

„The American Journal of Medicine” este o falsă revistă științifică, atrage atenția Dr. John Campbell din Marea Britanie – un doctor care, apropo, s-a vaccinat anti-Covid, după care a semnalat reacții adverse sistemului britanic de raportare „Yellow Card”. Potrivit lui, studiul pretinde că se bazează pe analiza datelor provenite de la 11 milioane de persoane, dar baza de date nu este una publică. Trebuie să-i credem pe cuvânt pe autorii studiului, pentru că noi n-o vom putea accesa niciodată pentru a verifica dacă e reală sau nu. Mai mult, așa cum ne-au obișnuit și „autoritățile sanitare” din România, persoanele vaccinate sunt considerate nevaccinate până în a 14-a zi după vaccinare, astfel încât, orice „coincidență” rutieră li s-ar întâmpla în primele două săptămâni după vaccinare, „studiul” o trece în contul nevaccinaților. Un detaliu suficient pentru a altera întreaga imagine a „studiului”!

În 2021, perioadă la care se referă cercetarea pseudo-științifică, persoanele nevaccinate din Canada nu aveau voie să folosească mijloace de transport în comun precum avionul, trenul sau autobuzul, motiv pentru care se puteau baza doar pe automobilul personal. Pe de altă parte, persoanele vaccinate din Ontario erau mai degrabă dornice să lucreze de la domiciliu (prin telemuncă). De unde rezultă că nevaccinații erau cei mai predispuși la a se deplasa în interes de serviciu. Doar o mică parte dintre vaccinați au avut o rată scăzută de implicare în accidente rutiere, ceea ce se poate pune și pe seama telemuncii (nu vaccinarea are un rol aici, ci izolarea). Sunt analizate peste 6.000 de accidente în care au fost implicați șoferi, pasageri și pietoni. Studiul ia în calcul mai mulți pietoni decât șoferi și pasageri, or se știe că cine nu urcă în mașină nu riscă așa de mult. Persoanele sunt clasificate drept „nevaccinate” în primele două săptămâni DUPĂ vaccinare, iar asta în condițiile în care studiul s-a desfășurat pe parcursul unei singure luni de zile.

„E destul ca primele 600 – 700 de persoane incluse în acest studiu pe 6.000 de persoane să fie clasificate greșit ca datele/rezultatele să fie invalidate”, remarcă Dr. Campbell.

Și mai îngrijorător e faptul că decesele la locul accidentului au fost excluse, ele însumând 84% din decesele luate în calcul în acest „studiu”. „Uneori, accidentul în trafic este cauzat de o urgență medicală. De exemplu, un șofer care suferă de miocardită, care i-ar cauza fibrilație ventriculară spontană și stop cardiac, care ar cauza accidentul, rezultând decesul șoferului la fața locului. Deși cadavrul ar fi traumatizat de accident, decesul ar fi survenit înaintea accidentului, din cauza stopului cardiac. Iar astfel de cazuri au fost din start excluse, ele nu se regăsesc în studiu”, spune Dr. Campbell.

Procentul de nevaccinați din rândurile populației este de obicei subestimat, în vreme ce procentul de vaccinați, supraestimat. Din aceasta rezultă că rata incidenței oricărui eveniment va fi mai mare sau supraestimată în rândurile nevaccinaților. De unde deducem că rezultatele comparației dintre nevaccinați și vaccinați vor fi și ele trase de păr. Cei vaccinați vor avea rate mai mici de accidente din această cauză, așa cum au dorit autorii studiului să demonstreze: că vaccinul te ferește de două ori, o dată de virus și o dată de accidente rutiere.

„Un studiu amuzant, dacă n-ar fi vorba de lucruri serioase! Vor intra în analele literaturii medicale cu amuzamentul acesta”, conchide Dr. John Campbell.

Cireașa de pe tort sau bomboana de pe colivă, autorii „studiului” indică și factorii care cred ei că alimentează ezitarea la vaccinare și, deci, predispoziția crescută de a muri pe șosele: neîncrederea în guvern, încrederea în Libertate, o percepție greșită asupra riscurilor vieții de zi cu zi (nu se vorbește despre riscurile vaccinării, ci doar despre riscurile infectării cu spaima secolului, n.r.), încrederea în protecția naturală (sau în purtarea de grijă a lui Dumnezeu, n.r.), antipatia față de reguli, sărăcia cronică, expunerea la „dezinformare”, IDENTITATEA POLITICĂ, experiențe negative din trecut, cunoștințe limitate în domeniul medical, răspândirea de sfaturi medicale „greșite” pe rețelele de „socializare” ș.a.m.d.

„Paramedicii ar trebui să fie conștienți de faptul că nevaccinații sunt supra-reprezentați în bilanțul unui accident rutier”, atrag atenția, amenințător, autorii „studiului”. Un fel de-a copia lozinca românească: „dacă nu te-ai vaccinat și vii la noi cu infecție, nu primești tratament!” – asta deși ai contribuit în mod egal la bugetul asigurărilor medicale. Înlocuiți infectarea cu accidentul rutier, în cazul studiului american. „Ceea ce ar putea influența pe viitor politica asigurărilor în caz de accident”, concluzionează Dr. Campbell. Dacă ești nevaccinat nu ți se mai plătește dauna în caz de accident rutier sau vei plăti un preț mai mare la polița de asigurare auto decât vaccinații – acesta e viitorul „luminos” deschis prin intermediul unor asemenea studii „oficiale”! Desigur, în spatele întregii argumentații abracadabrante stă intenția de socializare a riscului vaccinaților pe spinarea nevaccinaților, după ce s-a dovedit empiric că el e mai mare la vaccinați, acești oameni „responsabili” care pățesc „din senin” tot felul de „coincidențe” despre care nu s-a mai auzit vreodată înainte de 2021, dar care au intrat în rutina zilnică de când cu „campania națională de imunizare”. VIDEO:

One thought on “După ce numărul infarcturilor a explodat printre șoferi și piloți concomitent cu programul mondial de vaccinare, un studiu pseudoștiințific se chinuie să arate că vaccinul protejează nu doar de Covid, ci și de accidente rutiere – nu doar șoferii, ci și pietonii! Concluzia: vaccinați-vă pentru siguranța d-voastră… în trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *