Moarte Subită: La doar 59 de ani, rapper-ul Coolio s-a dus în Paradisul Gangsterilor. În vizită la un amic din Los Angeles, a fost găsit leșinat în baie, cu suspiciune de infarct. VIDEO

Coolio (Artis Leon Ivey Jr.), rapper-ul care s-a remarcat prin anii ’90 cu piese de succes precum „Fantastic Voyage” (1994) și „Gangsta’s Paradise” (1995), a murit subit miercuri, 28 septembrie 2022, la Los Angeles, fiind în vârstă de numai 59 de ani, informează abc7.com și dailystar.co.uk. El lasă în urmă 6 copii și o fostă soție, de care divorțase în anul 2000.

După cum a confirmat managerul său de cursă lungă, Jarez Posey, Coolio se afla miercuri, 28 septembrie, în vizită la un prieten din Los Angeles, unde a fost găsit în stare de inconștiență. Se pare că ar fi cerut să meargă la toaletă și, după un timp în care nu a mai dat nici un semn de viață, gazda, îngrijorată, s-a dus să vadă ce-i cu el și l-a găsit leșinat pe podeaua din baie. A sunat după ambulanță, însă, la ajungerea lor, în jurul orei locale 4 P.M., medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Managerul lui Coolio a declarat pentru TMZ că paramedicii cred că ar fi murit în urma unui stop cardiac. Surse din cadrul poliției au declarat, de asemenea, că la locul decesului nu au fost găsite droguri și nici alte accesorii asociate cu consumul de droguri.

Cauza exactă a decesului subit urmează să fie confirmată. Deși nu s-a lăudat cu așa ceva pe rețelele de socializare sau în presă, există o suspiciune că rapper-ul ar fi fost vaccinat cu serurile experimentale Covid, deoarece pe 6 martie 2022 el dădea o reprezentație live în Australia, țară care, la acea dată, nu primea vizitatori din străinătate decât cu dovada vaccinării. Deși, oficial, australienii ar fi acordat excepții medicale, e greu de crezut că ceea ce n-a fost acceptat în cazul lui Novak Djokovici ar fi putut să fie admis pentru Coolio.

Totodată, s-au încins controverse pe Twitter între fanii artistului decedat, unii dintre ei susținând că ar fi fost condiționat să se vaccineze pentru a continua să cânte în cadrul unei reprezentații publice. Pe 4 septembrie, toți artiștii participanți la „the Labor Day Weekend show” (Serbarea weekend-ului dedicat zilei muncii) din Virginia Beach erau obligați să prezinte schema completă de vaccinare anti-Covid. (sursa)

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *