Scrisoarea pe care nu ți-o va trimite nimeni în afară de mine așteaptă un răspuns de la tine

Iubite cititorule, se împlinesc astăzi 7 (șapte) luni de când mi-am lăsat baltă toate interesele (ca să-l parafrazez pe George Topârceanu) și m-am dedicat scrisului la site-ul „Cerul, Codrul și Pârăul” (despre credință, politică și artă), urmându-mi un gând mai vechi de a…

Link-uri pe care nu le-am putut adăuga în scrisoare: canalul de Telegram, pagina de contact, colinde marca Farmacia Muzicală, picturi de la Felis Art. Nu uita: aștept și mă voi bucura de răspunsul tău…

PS: Dacă îmi spui ce greșeală s-a strecurat în fotografia de copertă (colinda, nu scrisoarea), te așteaptă un premiu pentru cel mai atent cititor!

10 thoughts on “Scrisoarea pe care nu ți-o va trimite nimeni în afară de mine așteaptă un răspuns de la tine

    1. Ambele întrebări sunt bune. La prima vă spun că așa este și că vă așteaptă un premiu când veniți la Sibiu! La a doua îi rog pe cititori să răspundă.

      1. Pai deja am luat premiul!
        Sa gasesc eu greseli, eu care de obicei le fac, e premiu destul!😂😂😂
        Desigur la a doua întrebare tu din spatele tabloului de administrare cunosti numarul exact dar pentru un simplu cititor ca mine…pare pustiu! Sunt insa convins ca nu este pentru ca probabil nu ai mai continua!

  1. Ar fi două greșeli din punctul meu de vedere. Una de concepție in care Mântuitorul e asemănat cu o stea de „noroc” ceea ce nu se poate intrucât norocul este un demon iar o așa asemănare nu este posibila. A doua nu prea face sens la versul cu magii care „prin de veste”….posibil prind de veste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *