Se resuscitează defunctul certificat de vaccinare? Liderii G20 au emis o declarație comună de promovare a pașaportului mondial de așa-zisă sănătate pentru așa-zisa facilitare a călătoriilor internaționale. Ne așteaptă o NOUĂ pandemie?

Personajele din imaginea de mai sus nu joacă în distribuția spectacolului „Dineu cu proști”, ci sunt „liderii mondiali” ce ne pregătesc nouă următoarele „pandemii” sau măcar înregimentarea digitală și biometrică obligatorie în numele combaterii amenințării unor posibile repetări ale farsei pLandemice din 2020-2022. Din imagine nu lipsesc Putin, Biden, Trudeau, Macron, Scholz și alți dictatori „sanitari” mai mici sau mai mari (inclusiv Ursula von der Leyen, care nu apare în fotografie). În perioada 15-16 noiembrie 2022, Grupul celor douăzeci de state puternic industrializate (G20) s-a reunit la Nusa Dua, Bali, Indonezia, la cel de-al 17-lea summit anual, cu tema ‘Ne revenim împreună, ne revenim mai bine’. G20 este un summit al principalelor economii ale lumii. Membrii săi totalizează peste 80% din produsul intern brut mondial, 75% din comerțul mondial și 60% din populația totală a lumii. Din G20 fac parte Uniunea Europeană și următoarele 19 țări: Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Germania, Franța, India, Indonezia, Italia, Japonia, Republica Coreea, Mexic, Federația Rusă, Arabia Saudită, Africa de Sud, Turcia, Regatul Unit (Marea Britanie) și SUA.

Miercuri, la finalul summitului, liderii G20 au emis o declarație comună în care au pledat pentru implementarea unui standard universal privind dovada vaccinării pentru călătoriile internaționale și au îndemnat la crearea de „rețele digitale globale de sănătate pentru a consolida prevenirea și răspunsul la viitoarele pandemii”, scrie The Gateway Pundit.

Declarația vine după ce ministrul indonezian al sănătății, Budi Gunadi Sadikin, a pledat pentru crearea unui certificat digital mondial de „sănătate” în timpul summitului B20 din Bali, Indonezia.

Adresându-se mulțimii, Sadikin a declarat: „Să avem un certificat de sănătate digitală recunoscut de OMS! Dacă ai fost vaccinat sau testat în mod corespunzător, atunci poți să circuli. Astfel, pentru următoarea pandemie, în loc să oprim sută la sută circulația oamenilor, ceea ce [prăbușește] economia la nivel mondial, puteți totuși să asigurăm o anumită circulație a (anumitor, n.r.) persoanelor.”

Sadikin a continuat spunând că s-a ajuns la un acord între țările G20 și Indonezia pentru ca acest certificat digital să folosească standardele OMS.

Urmăriți videoclipul de mai jos: (articolul continuă dedesubt)

În cadrul unei conferințe de presă care a urmat încheierii summitului, președintele indonezian, gazdă a G20, Joko Widodo, a declarat că „liderii mondiali au căzut de acord asupra conținutului declarației”.

Punctul 23 din Declarația liderilor G20 de la Bali prevede următoarele:

„Recunoaștem necesitatea consolidării capacităților locale și regionale de fabricare a produselor de sănătate și a cooperării, precum și a rețelelor de cercetare și dezvoltare durabile la nivel mondial și regional pentru a facilita un acces mai bun la vaccinuri, tratamente medicale și metode de diagnosticare (VTD) la nivel mondial, în special în țările în curs de dezvoltare, și subliniem importanța parteneriatului public-privat, precum și a transferului de tehnologie și a schimbului de cunoștințe în condiții voluntare și convenite de comun acord.

Susținem centrul de transfer tehnologic al OMS pentru vaccinuri cu ARNm, precum și toate centrele din toate regiunile lumii, cu obiectivul de a face schimb de tehnologie și de cunoștințe tehnice în condiții voluntare și convenite de comun acord. Salutăm cercetarea comună și producția comună de vaccinuri, inclusiv cooperarea consolidată între țările în curs de dezvoltare.

Recunoaștem importanța standardelor tehnice și a metodelor de verificare comune, în cadrul RSI (2005), pentru a facilita călătoriile internaționale fără probleme, interoperabilitatea și recunoașterea soluțiilor digitale și a soluțiilor nedigitale, inclusiv a dovezilor de vaccinare. Susținem continuarea dialogului și a colaborării la nivel internațional cu privire la crearea unor rețele digitale mondiale de încredere în domeniul sănătății, ca parte a eforturilor de consolidare a prevenirii și a reacției la viitoarele pandemii, care ar trebui să valorifice și să se bazeze pe succesul standardelor existente și al certificatelor digitale COVID-19”. (articolul continuă dedesubt)

Liderii au discutat, de asemenea, următoarele în declarația făcută prin intermediul Consiliului Uniunii Europene:

Despre impactul războiului dus de Rusia împotriva Ucrainei asupra economiei mondiale

Aceștia și-au reiterat pozițiile naționale exprimate în alte foruri, inclusiv în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, și prin rezoluția Adunării Generale a ONU, care deplâng în termenii cei mai fermi agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei și cer retragerea completă și necondiționată a trupelor acesteia de pe teritoriul Ucrainei.

Clima și biodiversitatea

Liderii G20 și-au reafirmat angajamentele ferme de a aborda schimbările climatice prin consolidarea implementării depline și efective a Acordului de la Paris și a obiectivului său privind scăderea temperaturii aerului.

Sănătate

Liderii G20 și-au exprimat, de asemenea, angajamentul continuu de a promova o redresare (post-pandemică) sănătoasă și durabilă care să se bazeze pe realizarea și perpetuarea unei acoperiri universale în domeniul sanitar.

Aceștia au salutat înființarea unui nou fond intermediar financiar pentru prevenirea, pregătirea și reacția în caz de pandemie („Fondul pentru pandemii„), găzduit de Banca Mondială.

Transformarea digitală

Liderii G20 au recunoscut importanța transformării digitale în atingerea obiectivelor lor de dezvoltare durabilă.

Puteți citi integral Declarația liderilor G20 de la Bali AICI.

Citiți și: S-a bătut în cuie că certificatul vaccinal e abuziv. ICCJ a menținut sentința CAB întemeiată pe Declarația Universală a Drepturilor Omului. Detalii în Lumea Justiției

DEJA NU MAI E DESPRE SĂNĂTATE: Parlamentul UE a prelungit cu încă un an valabilitatea Certificatului Covid, în ciuda epuizării pandemiei și ignorând dezbaterea publică al cărei rezultat a fost 99% împotriva instrumentului de condiționare la vaccinare

Dumitru Chiseliță, Tribuna.ro: Poate am iertat ce ne-aţi făcut în pandemie, dar nu putem să vă uităm

Amintiri din pandileală despre cum am lăsat Crăciunul nerepornit în târg. Garduri, coduri, Libertate. FOTO-EDITORIAL

Ei sunt cei care ne vor nouă „binele” sub „umbrela” digitală!

5 thoughts on “Se resuscitează defunctul certificat de vaccinare? Liderii G20 au emis o declarație comună de promovare a pașaportului mondial de așa-zisă sănătate pentru așa-zisa facilitare a călătoriilor internaționale. Ne așteaptă o NOUĂ pandemie?

  1. Cam ce altceva trebuia sa se intâmple dupa efortul cu „pandemia” covid? Asta e importanta precedentului pe care nu-l ia nimeni in serios atunci cand trebuie!
    De acum toate vaccinurile se vor baza pe „tehnologia” celui pt covid si nu mai poti calatori nicaieri fara vaccinul necesar fiecarei tări ca si inainte de 2019! Cu dublu avantaj: toti vor fi vaccinati cu „ce trebuie” chiar daca nu pt aceeasi boala plus acest cerificat obligatoriu!
    Au reusit ce si au dorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *