Doliu la ASTRA: Gabriela Schuller, bibliotecară de 48 de ani din Sibiu, condusă pe ultimul drum după un cancer și o infecție declanșate post-vaccin. SURSE

O bibliotecară de 48 de ani din Sibiu, Gabriela Schuller, a fost condusă pe ultimul drum la început de martie 2023 după ce un cancer limfatic și o infecție veche au recidivat în organism începând din vara anului 2022. Surse apropiate decedatei susțin că era inoculată cu serul experimental bazat pe ARN mesager.

„Cu nespusă tristețe, ne luăm astăzi rămas bun de la colega noastră, Gabriela Schuller (1974-2023).

Personalitate discretă și plăcută, om minunat și colegă extraordinară, Gabriela a făcut parte din echipa bibliotecii publice sibiene încă din anul 1994, activând în cadrul Compartimentului Editură, Tipografie, Legătorie.

A fost un model de profesionalism, implicare și dăruire, lăsând în urmă o muncă titanică în cadrul activităților de tipografie și legătorie. Gabriela Schuller rămâne un model de practică profesională pentru întreg colectivul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Cu profund regret, transmitem sincere condoleanțe familiei și tuturor celor care au cunoscut-o!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a transmis Biblioteca ASTRA, vineri, 3 martie 2023, pe Facebook.

Aceeași Bibliotecă găzduia la finele anului 2022 un centru de inoculare cu doza a patra de la Pfizer/BioNTech chiar la parterul corpului nou al instituției, în parteneriat cu DSP. Totuși, B.J. ASTRA Sibiu nu și-a influențat propriii angajați să se vaccineze. Potrivit unor surse din anturajul bibliotecarei decedate, aceasta era vaccinată cu două doze ale serului experimental promovat de guvernele PNL+USR + UDMR / PNL+PSD+UDMR în pandemie. Primise diagnosticul de cancer limfatic în iulie 2022, având și o veche infecție în organism care a recidivat „brusc” în același an. Nu este singurul caz de persoană aflată în putere și la o vârstă activă care se îmbolnăvește subit de afecțiuni incurabile la câteva luni după inocularea cu ARN mesager sau căreia îi recidivează vechi afecțiuni ținute până atunci sub control.

3 thoughts on “Doliu la ASTRA: Gabriela Schuller, bibliotecară de 48 de ani din Sibiu, condusă pe ultimul drum după un cancer și o infecție declanșate post-vaccin. SURSE

  1. Bati câmpii cu privire la vaccin !!
    Vrei sa iti dau exemplu de persoana cu cancer „nevaccinata” care a murit dupa ce a luat COVID de la un membru al familiei, a facut rapid insuficienta respiratorie si in doua saptamani a decedat?

    1. Așa e, toate morțile subite și toate bolile galopante a mii de oameni ANUME după anul 2021 al inoculării cu ser experimental ARNm sunt simple „coincidențe”, trebuie să ne aducem aminte doar de victimele guturaiului – sau ale protocoalelor din spitale -, un virus cu o rată de mortalitate sub 0,5%. Ca să nu vedem valul nimicitor de morți tineri de după 27 decembrie 2020, când a început campania de injectare în massă! De atunci avem piloți de avion cu infarct în timpul serviciului, șoferi de TIR care s-au speriat de claxon și au dat colțul, sportivi care cad în teren, liceeni găsiți pe jos în baie, bibliotecare și profesoare cărora li s-au activat brusc afecțiuni străvechi, cazuri care NU existau sau existau în măsură mult mai redusă înainte de 2020. Stați să vină statisticile de morți subite pe anul 2022, chiar și alea recunoscute oficial, mult diminuate, vor bate toate recordurile! Între timp, priviți în jur câți dintre cunoscuții voștri dispar „pe neașteptate” și, dacă nu vi se pare nimic suspect, atunci mai băgați încă o doză și sudalme la adresa anti-vax-erilor, inamicii de serviciu. Somn ușor!

    2. Charlie! Toți vom muri într-o bună zi. E obligatoriu. Dealtfel e singurul lucru la care suntem obligați. Chestiunea este cum mori: leu sau câine înlănțuit? Adică de moarte buna sau otrăvit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *