Dan Diaconu, despre Legea Cenzurii 2.0: Valeriu Zgonea a fost numit preşedinte la ANCOM. Am impresia că blogul şi canalele mele de comunicare nu mai au mult timp până la cenzurarea completă

„Nu vreau să par patetic, dar vă voi spune încă de la început că am impresia că blogul şi canalele mele de comunicare nu mai au mult timp până la cenzurarea completă şi, pe moment, nu găsesc nicio alternativă. Nu exagerez! 

Am aflat cu surprindere că „colegul” lui Mihai Viteazu, Valeriu Zgonea, a fost numit preşedinte la ANCOM. Ca să ne înţelegem, legătura dintre Zgonea – la bază inginer CFR – şi telecomunicaţii este absolut inexistentă dacă scoatem din ecuaţia apartenenţa „colegului” la Securitatea actuală. De altfel, e limpede pentru oricine că Securitatea şi-a împins omul în domeniul care, în scurt timp va deveni unul cheie.

Comisia Europeană a creat „Digital Services Act”(DSA), un framework al cărui scop este acela de a „reglementa” internetul. Primul rezultat urmărit de Comisia Europeană este acela de a combate „conţinutul ilegal”. În mod evident, termenul este lăsat lax, pentru a se putea interveni la discreţia autorităţilor din ţările membre. De asemenea, conform explicaţiilor de pe pagina Comisiei Europene, DSA este creat pentru a se preveni „manipularea alegerilor”, alt termen extrem de vag lăsat „la liber”.

În realitate, DSA creează framework-ul unui infernal aparat de cenzură, menit a”…

Citiți continuarea pe blogul lui Dan Diaconu!

Reamintim că, pe 9 septembrie 2022, Trenduri.Blogspot.Com a împlinit 15 ani de existență, ocazie cu care autorul a răspuns tuturor întrebărilor puse de curioși.

V-ar mai putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *