Mircea Diaconu a murit la (doar) 74 de ani. Actorul, revoluționarul și politicianul era vaccinat antiCovid

Actorul de teatru și film Mircea Diaconu, participant la Revoluția din 1989 și candidat din partea PMP la alegerile prezidențiale din 2020 (dar care nu s-a calificat în turul 2), a trecut la cele veșnice la vârsta de 74 de ani, fiind răpus de un cancer de colon, Cancan.ro.

Mircea Diaconu a fost vicepreședinte al Alianței Civice în 1990, apoi membru în Consiliul Național al Audiovizualului, senator PNL între 2008 și 2012 și europarlamentar independent. În 2019 a candidat la președinția România, obținînd 7,9% din voturi, scrie și Marius Mioc, revoluționar timișorean, pe blogul său.

La Revoluția din 1989, Mircea Diaconu a fost printre cei pătrunși în sediul CC al PCR. A fost prezent când fostul prim-ministru comunist Constantin Dăscălescu și-a dat demisia. Totodată, a fost prezent când Ilie Verdeț încerca să facă un guvern în sediul CC al PCR. Apare și în alte filmări din timpul revoluției din clădirea CC. Mircea Diaconu a povestit despre Revoluție: Mircea Diaconu, despre participarea sa la revoluție: Pe domnul (Ion) Iliescu l-a adus Dumitru Iliescu… Diaconu plecase la teatru pentru că aveam spectacole… Am fost vicepreședinte al Alianței Civice (video)

Din păcate, Mircea Diaconu a fost printre adepții și îndemnătorii la vaccinarea cu serurile experimentale „anti-Covid”, despre care se crede că sunt responsabile de valul nemaiîntâlnit de decese fulgerătoare din ultima vreme. Împreună cu soția sa, actorul s-a vaccinat printre primii, încă din a doua parte a lunii ianuarie 2021 (serurile experimentale fuseseră lansate pe 27 decembrie 2020).

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

One thought on “Mircea Diaconu a murit la (doar) 74 de ani. Actorul, revoluționarul și politicianul era vaccinat antiCovid

  1. Weekendul și mortul! Ați observat acest pattern? Și astea sunt doar celebritățile, câți or fi din cei de care presa nu vorbește, pentru că sunt cunoscuți doar de cei dragi ai lor! Cum ar fi ca, în loc de „Veșnică pomenire”, să scrie pe monumentul funerar „Beneficiile depășesc riscurile – dar NU în cazul lui/ei”? Căci chiar de ar fi adevărată această minciună, ea tot cuprinde în formularea ei avertizarea că mai există și riscuri (cantitativ declarate mai mici, dar recunoscute). Unii cu beneficiile, alții cu riscurile. Unii „n-au avut noroc”. Dar dacă nu se înțepau, nici nu riscau. „Riști și câștigi” e doar o lozincă pentru jocurile de noroc, de unde majoritatea „norocoșilor” ies goliți și de puținul pe care-l aveau. Dar viața nu e un joc de noroc. Cu viața oamenilor nu te joci la modul de a rupe petale cu „mă trăznește, nu mă trăznește”. De aceea idioții sublimi care și-au asumat ei răspunderea și au dat autorizații provizorii, ba au avut și tupeul să impună obligativitatea administrării unor „leacuri” de provizorat, scindând societatea în tagma virtuoșilor conformiști și a iresponsabililor excluși chiar și de la serviciu, acești idioți ar trebui să răspundă PENAL, nu să fie reînscăunați pentru încă un mandat, precum Ursula în Comisie și Partidul Comasat Român prin colonie. Iar dacă nu vor răspunde penal, măcar să fie puși să scrie cu mânuța lor pe fiecare capac de coșciug proaspăt: în acest caz „izolat și improbabil”, riscurile au depășit beneficiile. Semnat: Rafila, Ciolacu, Kelemen, Cîțu, Cercel, Mahler, Arafat, Voiculescu, Iohănnescu & Co.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *