Triplu-vaccinatul Lucian Mîndruță a făcut VARA boala contra căreia se injectase – o „formă ușoară” care l-a dus la spital – și îndeamnă la purtarea măștii în aer liber

Omul de televiziune Lucian Mîndruță, triplu vaccinat anti-coronavirus, a anunțat miercuri după-amiază pe Facebook că este infectat cu noul coronavirus, că se simte rău și că va absenta cel puțin 5 zile de la activitățile sale obișnuite, potrivit Adevărul.ro.

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice.

Am Covid. E rau. Si anume, foarte rau.

Va mai tin la curent”, a scris Mîndruță, miercuri, pe contul său de socializare.

Același Mîndruță anunța pe 12 februarie ieșirea din carantină a soției sale, infectate cu noul coronavirus, dar și faptul că el personal era vaccinat cu 3 doze de ser experimental Covid. Care, se pare, nu l-au protejat, de vreme ce, 4 luni mai târziu, a putut să se infecteze „foarte rău” cu fioroasa gripă în toiul verii!

„Azi a expirat carantina legală, ordonată de DSP. Eu și Matei am rămas negativi până acum. Nu știu cui să mulțumesc, dozei 3 sau disciplinei”, scria Mîndruță pe Facebook pe 12 februarie 2022.

Protecția „sigură și eficientă” a serului experimental nu l-a ajutat prea mult: nici 4 luni mai târziu, pe 8 iunie 2022, Mîndruță anunța că a făcut boala contra căreia se vaccinase și nu suferă deloc de „o formă ușoară” a acesteia, dacă e să-l credem că se simte „rău și anume, foarte rău”.

Năravul din fire n-are lecuire!

Dar dacă ineficiența acestor produse îndoielnice – ale căror rezultate sunt mult sub cele clamate în prospect, asta chiar și fără a menționa efectele adverse -nu i-a dat de gândit vaccinatului și covidatului Lucian Mîndruță, el nu pierde prilejul să facă reclamă și ereziei (pseudo)științifice a purtării măștii cu orice preț (dar fără nici o justificare) – vara, pe caniculă, în aer liber.

„Nu mi s-a mai intamplat niciodata ca o boala sa vina peste mine asa ca asta, ca un buldozer.
Ieri la pranz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am facut emisiunea… si pe la finalul ei am ramas fara voce. Asa, dintr-o data.
Am dat cu tantrum (sic!) verde si-am zis ca trece. Si peste noapte, bum! Febra, durere de cap cumplita (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacamul.
Am ajuns la spitalul Marius Nasta pana la urma, azi dupa-amiaza, unde am stat pana acum o jumatate de ora, caci nu mai puteam de durere.
Acolo perfuzii, analize…..
In fine, vestea buna e ca plamanul e nu afectat. Vestea proasta e ca va dura ceva. Am plecat acasa cu tratament – Molnupiravir si sfatul sa nu am asteptari prea mari, ca durerea de cap va trece greu”, a mai scris Mîndruță miercuri seara.

Dacă durerea de cap va trece greu, ne așteptăm, totuși, ca celelalte afecțiuni ale capului să-i treacă mai repede! Îi dorim vedetei TV „Mens sana in corpore sano”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *