Marșul Normalității la București: 9 Iulie, ora 13, Piața Victoriei

Marșul Normalității va avea loc de astăzi într-o lună la București: sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 13:00, creștinii din toată România se întâlnesc în Piața Victoriei, pentru a mărșălui PENTRU NORMALITATE pe traseul Guvern – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Dealul Patriarhiei. În aceeași zi are loc marșul homosexualilor, intitulat „Bucharest Pride 2022” (Pride = Mândrie), de la ora 17 pe Calea Victoriei, conform planului organizației de profil „Accept”, care are programate activități de promovare a homosexualilor în perioada 1-9 iulie, potrivit Spot Media.

„Haideți să spunem împreună un NU hotărât căsătoriilor și parteneriatelor civile homosexuale, adopției copiilor de către homosexuali, pedofiliei, propagandei ideologiei de gen în școli și paradelor depravate din România!”, este îndemnul organizatorilor.

Celor care ar putea opina că societatea civilă ortodoxă provoacă inutil o comunitate ale cărei drepturi (chiar și exhibiții) ar trebui respectate în mod egal, le aducem aminte că acestea sunt doar răspunsuri ale creștinilor la provocările lansate în primă instanță de ONG-urile homosexualilor, care urmăresc în mod intenționat să își organizeze paradele în momente cât mai simbolice pentru societatea majoritară: Parada „Mândriei” Homosexualilor a fost desfășurată pe 14 august 2021 la București în chiar ajunul praznicului Adormirii Maicii Domnului, într-o zi de post aspru, iar anul acesta, homosexualii au organizat la Iași un marș pe 5 iunie, în chiar Duminica Părinților și Copiilor. Cine pe cine provoacă de fapt?

Citiți și: Cultura Vieții: Parada anormalității la București

One thought on “Marșul Normalității la București: 9 Iulie, ora 13, Piața Victoriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *