Teutopress/Imago Images Emmanuele Contini/Imago Images | Colaj: IPPEN.MEDIA

Virusologul Klaus Stöhr îl atacă dur pe Karl Lauterbach: Unui medic care spune așa ceva ar trebui să i se retragă autorizația de liberă practică! VIDEO

În ediția de duminică a talk-show-ului „Die richtigen Fragen” („Întrebări juste”), realizat de televiziunea germană BILD-TV, s-a dezbătut un subiect „fierbinte”: Cine se mai vaccinează încă?, cu o atenție specială acordată reacțiilor adverse cauzate de serurile experimentale COVID. VIDEO:

Alături de gazda emisiunii, Kai Weise, au fost următorii invitați: avocata Jessica Hamed – expertă pe probleme juridice legate de Covid-19, politiciana liberală (FDP) Caroline Preisler (42 de ani, cunoscută pentru jurnalul său online pe tema Covid-19), virusologul Klaus Stöhr (63 de ani, membru în consiliul de experți al guvernului federal) și atleta de top Eva Butzen (29 de ani), vătămată de serurile experimentale Covid.

Stöhr nu s-a sfiit să pună sub semnul întrebării dreptul de liberă practică medicală al ministrului Sănătății, Karl Lauterbach (59 de ani, SPD – Partidul social Democrat), din cauza declarației sale privind absența efectelor secundare la vaccinurile Covid:

„Un medic care spune așa ceva nu ar trebui să aibă dreptul de a profesa medicina”, a spus Stöhr. Context: Pe 14 august 2021, Lauterbach scrisese pe Twitter că vaccinarea nu ar avea „niciun efect secundar”.

Stöhr i-a replicat: „Orice medicament și, respectiv, orice vaccin are efecte secundare”.

Legat de anunțul făcut de Lauterbach privind pregătirea de către Guvern a unui plan care ar face obligatorie purtarea măștilor din octombrie până de Paști, Stöhr a avertizat că toată lumea se va infecta la un moment dat, deoarece nu este posibil să te „ascunzi de virus”, iar cei care amână infectarea amână și sfârșitul epidemiei. Astfel, a afirmat el, masca nu ar mai trebui să fie obligatorie în mijloacele de transport în comun.

Virusologul german a concluzionat că de la cineva care comunică în calitate de ministru federal ar spera la mai mult simț al realității și responsabilității, la strategie, gândire pe termen lung, dar și la o mai bună pregătire.

Hamed și Preisler au fost de acord cu el. Eva Butzen, triplă campioană la powerlifting, care a povestit public despre vătămările pe care i le-a provocat vaccinul Covid de la AstraZeneca, a avertizat:

„Efectele secundare trebuie luate în serios. Karl Lauterbach a vaccinat, la rândul său, oameni. Și el trebuie să ia în serios ceea ce s-a întâmplat cu oameni ca mine. Practic, de când m-am vaccinat, nu mai pot lucra.”

Citiți și: Raed Arafat și o șefă de lucrări din UMF au rămas fără drept de liberă practică a profesiei de medic, relevă o investigație a ziarului Curentul

Sursa foto: Teutopress/Imago Images Emmanuele Contini/Imago Images | Colaj: IPPEN.MEDIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *