O femeie a obținut prima despăgubire acordată în Marea Britanie pentru un deces cauzat de un vaccin Covid, dar se plânge că Guvernul nu a oferit destul

O femeie al cărei partener de viață a murit după ce a fost vaccinat cu serul produs de AstraZeneca a devenit prima persoană care a primit despăgubiri pentru un deces provocat de un „vaccin” Covid, transmite BBC.

Zion, fostul logodnic al lui Vikki Spit – un cântăreț de muzică rock în vârstă de 48 de ani din Alston, Cumbria – s-a îmbolnăvit la opt zile după ce și-a făcut injecția Covid și a murit în mai 2021.

Pe 13 mai anul trecut, acesta a început să se plângă de dureri „atroce” de cap. Doamna Spit a chemat o ambulanță, care l-a transportat la Royal Victoria Infirmary din Newcastle. Din păcate, 6 zile mai târziu, Zion a murit.

Doamna Spit a declarat că paramedicii care au fost chemați la ei acasă au considerat că Zion nu avea decât o migrenă. Ea a spus că Zion era sănătos și că ar fi avut șanse mari de supraviețuire dacă ar fi primit tratament mai devreme.

Certificatul de deces a confirmat că moartea acestuia a survenit în urma complicațiilor provocate de „vaccinul” Covid.

Pe 17 iunie a.c., Vikki Spit a fost despăgubită cu suma maximă de 120.000 de lire sterline, dar se declară nemulțumită atât de valoarea despăgubirii, cât și de întârzierea cu care a primit banii. „Văduva” de 38 de ani susține că a intrat în datorii după ce a pierdut veniturile pe care le aducea decedatul și că i s-ar fi cuvenit o compensație mai apropiată de pragul de 180.000 de lire – adică Guvernul britanic i-ar fi datorat încă jumătate din banii cu care a despăgubit-o.

„Încă am inima frântă de pierderea bruscă a partenerului meu, cu care am fost împreună timp de 21 de ani, și, pe lângă această traumă emoțională, m-am confruntat și cu probleme financiare ca urmare a pierderii contribuției lui Zion la bugetul casei. Guvernul pur și simplu nu oferă un ajutor financiar adecvat pentru a-i sprijini pe cei care au pierdut un membru al familiei din cauza vaccinurilor”, a mărturisit femeia.

Despăgubirea i-a fost acordată prin mecanismul „Vaccine Damage Scheme 1979”(Schema stabilită în 1979 de Guvernul britanic pentru vătămările produse de vaccinuri), însă păgubita acuză faptul că a durat prea mult timp până să i se facă plata – logodnicul ei era deja mort de un an și o lună -, iar suma nu a fost indexată cu rata inflației.

Plățile pentru daune cauzate de vaccinuri sunt disponibile pentru orice persoană care a ajuns invalidă ca urmare a unei vaccinări, iar cetățenii pot depune o cerere și pe seama cuiva care a decedat.

Schema de ajutor de stat oferă sume unice, neimpozabile, de până la 120.000 de lire sterline, dar aceste plăți guvernamentale nu limitează dreptul oamenilor de a intenta și o acțiune în instanță împotriva producătorilor de vaccinuri.

D-na Spit solicită acum guvernului să mărească suma maximă de plată pentru a acoperi mai bine pierderea veniturilor pe care o persoană de 40 de ani le-ar fi realizat înainte de pensionare. De asemenea, tânăra „văduvă” a punctat că despăgubirea nu este corelată cu inflația în creștere.

Citiți și: Virusologul german Klaus Stöhr îl atacă dur pe ministrul Sănătății, Karl Lauterbach: Unui medic care spune așa ceva ar trebui să i se retragă autorizația de liberă practică! VIDEO

Precum și: Raed Arafat și o șefă de lucrări din UMF au rămas fără drept de liberă practică a profesiei de medic, relevă o investigație a ziarului Curentul

One thought on “O femeie a obținut prima despăgubire acordată în Marea Britanie pentru un deces cauzat de un vaccin Covid, dar se plânge că Guvernul nu a oferit destul

  1. Gheorghe Piperea: „În Marea Britanie s-a plătit prima despăgubire pentru un deces cauzat de vakseen-ul contra cou-veed, în cuantum de 120 de mii de lire sterline. Persoana vătămată material și moral (logodnica celui decedat) va solicita despăgubiri suplimentare de la producător și de la medici. Știrea este oficială: puteți să vă încredeți în ea, întrucât este pe site-ul BBC – vezi linkul în comentarii. Ironic, “jurnaliștii” insistă că vakseenul e bun și menționează că persoana păgubită nu este anti-vakseen (ca și când asta ar fi important, iar nu valul tot mai mare de decese din “sindromul decesului subit la adulți”, cum se numește, mai nou, efectul fatal al vakseenului).
    Britanicii au o lege, din 1979, dedicată despăgubirii în procedură accelerată pentru daunele materiale sau morale cauzate de vakseen*.
    Vor mai fi două-trei cazuri de acest gen scăpate în presa main-stream. Plus alte milioane camuflate de lăudabila presă care vânează constant feicniuzul și, în același timp, prezintă numai știrile oficiale, credibile, emanate de la indivizi cu mare specializare sanitară și onestitate, ca Fauci, Tedros, bilgheiț, von der Leyen, Boris Johnson, Arafat, Cîțu eiusdem farinae.

    *în România, în baza Legii nr.240/2004 privind răspunderea pentru pagubele cauzate de produse cu defecte, pot fi obținute despăgubiri nelimitate pentru daunele cauzate de medicamente și vakseenuri, precum și pentru efecte adverse, de la producători, importatori, clinici și spitale; la acest mecanism de răspundere se adaugă malpraxisul medical, reglementat de Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății; trebuie doar un pic de curaj și intenția de a înfăptui justiția, adică reclamanți, pentru a pune la treabă aceste instrumente și a dezlănțui iadul asupra celor care au făcit continente de profituri din frica și suferința oamenilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *