Realizatoarea TV Simona Gherghe, prima vedetă din România care și-a declarat încrederea în vaccinurile experimentale, a făcut Covid a doua oară în circa 4 luni. De data aceasta, în plină vară!

Realizatoarea TV Simona Gherghe, prima vedetă de la noi din țară care susținea că își va face vaccinul anticoronavirus în decembrie 2020, a făcut a doua oară Covid, după ce pe 14 februarie 2022 declara că a fost depistată „pozitivă” la SARS-CoV-2. Concret, pe 4 iulie 2022 aceasta a lipsit din emisiunea „Mireasa” difuzată de Antena 1, spunând că se află în izolare după ce, în plină vară, a avut un test pozitiv și simptome de gripă corona, după cum transmite Unica.ro.

Simona Gherghe a anunțat pe rețelele de socializare că „după 4 luni m-am îmbolnăvit din nou”, spunând că de data aceasta are o formă mai ușoară (vara nu-i ca iarna). Articolul din revista Unica publică și două fotografii selfie în care ea poartă mască de una singură prin casă (una din sufragerie, probabil, cu redutabila botniță FFP2, și una din ceea ce pare a fi holul dintre camere, cu o mască de 2 lei). Ea va sta în izolare la domiciliu până joi, 7 iulie.

O știre din 8 decembrie 2020 de pe wowbiz ne informa că prezentatoarea TV Simona Gherghe este „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vaccinul anticoronavirus!”. „Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, declara doamna Gherghe atunci, potrivit revoluționarului timișorean Marius Mioc, autorul cărții COVID, minciuna veacului.

Pe 21 ianuarie 2022, aflam din presă că vaccinista Simona Gherghe se afla „în stare gravă”, deși nespitalizată, iar câteva săptămâni mai târziu avea Covid și era izolată la domiciliu. „Simona a spus că așa ceva nu a mai experimentat niciodată. Ea a dezvăluit că este anemică de foarte mulți ani, dar acum nu putea nici măcar să-și mențină echilibrul, să se țină pe picioare”, a relatat și Marius Mioc.

Iată că, după problemele de sănătate din ianuarie – februarie, vaccinista Simona Gherghe face a doua oară Covid, pe 4 iulie. Știrea este cu atât mai relevantă cu cât nici n-am intrat bine în luna iulie (când să te îmbolnăvești mai tare de gripă dacă nu în miezul verii?) și mass-media guvernamentală a început să numere deja cazuri noi de Covid, iar ministrul sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a recomandat din nou purtarea măștii măcar în spațiile închise. În ritmul acesta, probabil în august va trebui să purtăm masca peste tot, iar din 15 septembrie ne așteaptă închiderea în case – o „soluție” care și-a dovedit inutilitatea timp de 3 ani consecutiv.

Iar asta, în timp ce „norocoșii” îmbolnăviți de Covid în toiul verii sunt tocmai habotnicii măștilor și super-vaccinații cu 3 doze, care, se pare, nu fac decât să-și compromită imunitatea naturală prin proceduri și precauții experimentale.

Citiți și: Fauci face din nou Covid după ce a urmat tratamentul cu Paxlovid de la Pfizer – medicamentul care i-a costat pe contribuabilii americani 10,5 miliarde de dolari, autorizat provizoriu în SUA, dar la fel de (in)eficient ca și serurile cu ARNm

Fiica deputatului american Sean Casten a murit în somn la doar 17 ani. Tatăl lui Gwen spunea că vaccinurile sunt sigure și eficiente și că întreaga lui familie le-a făcut

O femeie a obținut prima despăgubire acordată în Marea Britanie pentru un deces cauzat de un vaccin Covid, dar se plânge că Guvernul nu a oferit destul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *