Coaliția Stop 5G România: Să transmitem cu toții mesaje către autorități, în care să solicităm stoparea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea unor dezbateri ample asupra acestui subiect!

Coaliția Stop 5G România a emis, miercuri, un comunicat prin care îi îndeamnă pe susținătorii ei să transmită mesaje către autorități în care să ceară stoparea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea de urgență a unor dezbateri ample asupra efectelor tehnologiei 5G, în care să participe specialiști din toate domeniile. Potrivit unor surse de specialitate, noua tehnologie de comunicații ar avea efecte deosebit de nocive la adresa mediului înconjurător și a sănătății oamenilor/animalelor. Dacă în capitala belgiană și europeană Bruxelles a fost sistată implementarea acestei tehnologii, în România ea a fost împinsă înainte cu obstinație de către decidenții politici. Arzând etape, ocolind o dezbatere publică serioasă și ignorând preocupările societății civice, guvernanții din toate partidele au lăsat impresia că miza este mult mai mare, având în vedere valoarea fabuloasă a afacerii, implicațiile asupra sănătății și securității naționale, puterea pe care tehnologia 5G o va da inteligenței artificiale și Internetului obiectelor, precum și miza geopolitică uriașă (dacă este să ne amintim de interdicția UE de a achiziționa la preț mai mic componente de infrastructură 5G fabricate în China și de acordarea preferențială a acestor contracte partenerului strategic, SUA). Redăm, mai jos, apelul Coaliției Stop 5G România:

„ANUNȚ IMPORTANT!

Dragi prieteni, camarazi, colegi,

Toate demersurile autorităților de a implementa tehnologia 5G în România au fost frânate și amânate cel puțin 3 ani de lupta neobosită a voastră, a noastră, a tuturor celor care s-au implicat, de la distribuirea postărilor până la trimiterea de e-mailuri, participarea la proteste/mitinguri, întâlniri/dezbateri cu autoritățile, în instanțele de judecată și conceperea a mii de pagini de petiții și documente. A fost o luptă crâncenă, însă ea nu trebuie să se oprească aici!

Prin inconștiență, rea voință și trădare, actele normative care facilitează implementarea 5G au fost, din păcate, adoptate în cele din urmă. În aceste zile are loc consultarea documentelor de licitație – ultima etapă legală în implementarea 5G în România!

Acum este nevoie mai mult ca oricând de implicarea voastră, a noastră, a tuturor celor cu conștiință!

Vă rugăm cu toată ființa să fim uniți, activi, bine informati și să facem ca imposibilul să devină posibil!

Ce putem face: să transmitem cât mai mulți, sute și mii de mesaje către autorități în care să solicităm stoparea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea de urgență a unor dezbateri ample asupra acestui subiect în care să participe specialiști din toate domeniile, inclusiv din sănătate și mediu și inclusiv reprezentanți ai societății civice.

Puteți aduce în sprijinul acestor solicitări toate argumentele tehnice, științifice, legale, de protecția sănătății, a mediului etc. de care aveți cunoștință (www.stop5gromania.ro are foarte multe informatii pe care le puteti gasi prin simpla cautare dupa un cuvand sau o expresie, informatii pe care le puteti scrie intr-o petitie unica prin alegererile fiecaruia) !

Cu cat vom trimite mai multi si mai variat cu atat este de impact!

Petitie cadru si adresele de email unde vom transmite mesajele sunt la http://stop5gromania.ro/20-07-2022-petitie-cadru-impotriva-licitatiei-pentru-5g/

Dacă ne vor ignora solicitările, atunci ultima cale de apărare a noastra in fata genocidarului 5G o constituie acțiunile în instanță, iar în acest caz este VITAL să ne implicăm cu toții.
De asemenea, VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI PRIN RECOMANDAREA UNOR AVOCAȚI (care vor putea fi și plătiți!), ori să vă implicați cei care aveți cunoștințe juridice – rugăm mesaje în privat.

AVEM CREDINȚA CĂ PUTEM REUȘI PRIN ACȚIUNEA DETERMINATĂ, LA UNISON, A MAJORITĂȚII DINTRE NOI!

Inacțiunea noastră ne va costa scump pe toți și pe cei care vor veni după noi.

HAIDEȚI SĂ ACȚIONĂM ACUM CAT INCA SE MAI POATE !”, se arată într-un comunicat emis miercuri de Coaliția Stop 5G România.

2 thoughts on “Coaliția Stop 5G România: Să transmitem cu toții mesaje către autorități, în care să solicităm stoparea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea unor dezbateri ample asupra acestui subiect!

  1. Mulțumesc pentru cei care lupta impotriva antenei 5G care are efecte nocive asupra sănătății. Este o tehnologie avansată de care multi nu sunt conștienți. Este o metoda de distrugere a populației cum sunt si celelalte metode de distrugere. Acum satanistii sunt la putere. Cînd vor fi înlăturați atunci vom intra în normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *