SIGUR ȘI EFICIENT: Regina Danemarcei, primul monarh din Europa care s-a vaccinat anti-Covid, este infectată cu virusul corona. Între timp, Rafila așteaptă alte peste 28 de milioane de doze în cea mai reticentă la vaccinare țară din UE

Regina Margreta a II-a a Danemarcei a fost testată pozitiv pentru COVID-19, a anunţat miercuri casa regală daneză într-un comunicat de presă, potrivit Reuters, citate de Știri pe Surse. Suverana în vârstă de 82 de ani şi-a anulat întâlnirile din această săptămână. Un purtător de cuvânt al palatului nu a dorit să ofere detalii suplimentare despre aceste subiect.

Cu toate astea, ceva e putred în Danemarca. Vorbim de țara care, toamna trecută, avea o rată a vaccinării anti-Covid a populației de circa 90%, iar în ianuarie 2022 era printre statele fruntașe în anunțarea inoculării cu doza a patra. Regina însăși se mândrea pe 1 ianuarie 2021 că este primul monarh din Europa care s-a vaccinat anti-Covid – și nu avem motive s-o bănuim că nu și-ar fi inoculat toate dozele „de rapel” ulterioare, tot pentru a da un „exemplu” în fața camerelor de filmat.

Putem deduce din asta atât lucrul deja evident pentru orice om cu scaun la cap, că serurile experimentale nu-și îndeplinesc singurul scop pentru care li s-a dat aprobare în regim de urgență – prevenirea infectării, ba chiar unele reacții adverse indică o diminuare a imunității și favorizarea (re)infectării, cât și faptul că autoritățile se țin de cuvânt în privința organizării noii campanii de vaccinare din toamna anului 2022.

„Intenționăm să redeschidem programul de vaccinare în toamnă”, spunea la finele lunii aprilie Bolette Søborg, directorul departamentului de boli infecțioase al autorității sanitare din Danemarca, potrivit TheLocal.dk.

Și ce imbold la vaccinarea în formă continuată poate fi mai bun decât mediatizarea mesajului „virusul n-a dispărut, încă e nevoie să vă inoculați”, dublat de scoaterea reginei Danemarcei la înaintare pe post de dovadă pertinentă? Iată că până și regina suferă de Covid, deci nimeni nu poate scăpa decât dacă se „imunizează”. Dar câte voci din presă expun adevărul până la capăt: că regina ERA VACCINATĂ ȘI S-A INFECTAT ÎN CIUDA PRETINSEI IMUNIZĂRI? Și că majoritatea celebrităților care inundă ca la un semn ecranele cu povestea infectării lor și îndemnarea noastră la vaccinare ERAU DEJA VACCINATE ȘI ASTA NU LE-A PROTEJAT?

Ce pățește în toamna aceasta regina Danemarcei a pățit în primăvară și președintele Finlandei vecine. Sauli Niinisto, în vârstă de 73 de ani, era pe 27 aprilie internat în spital cu așa-zise „simptome prelungite de Covid-19”, potrivit unui anunț publicat de biroul de presă al președinției finlandeze, citat de Mediafax. Aceeași președinție care, la 1 ianuarie 2021, susținea că vaccinurile vor funcționa doar dacă toată lumea se vaccinează.

Coroborați aceste două informații cu faptul că Ministerul Sănătății din România a recunoscut recent că mai are de recepționat peste 28 de milioane de doze de ser Covid, pentru care trebuie să plătească 370 de milioane de euro – și trageți concluzii personale în privința atitudinii pe care o veți avea față de viitoarea campanie de inoculare în massă pe care o pregătește Alexandru Rafila (PSD).

4 thoughts on “SIGUR ȘI EFICIENT: Regina Danemarcei, primul monarh din Europa care s-a vaccinat anti-Covid, este infectată cu virusul corona. Între timp, Rafila așteaptă alte peste 28 de milioane de doze în cea mai reticentă la vaccinare țară din UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *