Clarviziune la racla Sfintei Parascheva din Iași: O nonagenară dă verdictul despre războiul din Ucraina. VIDEO

O femeie în vârstă de 92 de ani, venită cu trenul de la Botoșani la pelerinajul de Sfânta Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iași, s-a rugat pentru vindecarea de boală și a recitat în fața camerelor de luat vederi niște versuri parcă văzătoare cu duhul despre situația Ucrainei vecine.

Ucraină, Ucraină,
Mult ai plâns și-ai fost păgână!
Din avutul tău frumos
Bolșevicii ți-or luat tot,
Iar din bisericile sfinte
Ai făcut grajduri de vite!
Cât ai trăit pe pământ
N-ai strigat la Domnul Sfânt!
Dar acuma ești pe drum
Și căsuța ta e scrum!

După cum reiese dintr-un reportaj realizat de Iași TV Life, femeia a fost ajutată de un binevoitor care a adus-o cu mașina personală de la gară la catedrală, după care un jandarm i-a facilitat accesul peste rând – date fiind etatea și slăbiciunea femeii – la racla cu moaștele făcătoare de minuni, unde bătrâna s-a rugat pentru sănătate. Ea a spus că, la anii ei, a fost martoră la multe schimbări de paradigmă, însă nu credea să trăiască să ajungă un nou război cu rușii:

„Tare am fost prigoniți, vai de mine! Colectiv(izare), Revoluție și-s pe timpul războiului, dacă eu am anii ăștia… M-am înfricoșat, am plecat, dar am ajuns, am ajuns! Mulțumim Maicii Domnului. Cum are mama grijă de un copil, așa are grijă Maica Domnului de mine”, a mărturisit credincioasa nonagenară, pe care un comentator de pe Facebook o identifică drept „Bunica Ioana”.

Citiți și: Sfânta Parascheva, sărbătorită în zi de vineri la parohia din Sibiu care-i poartă hramul. FOTO/VIDEO

VIDEO:

2 thoughts on “Clarviziune la racla Sfintei Parascheva din Iași: O nonagenară dă verdictul despre războiul din Ucraina. VIDEO

    1. Lăsați, domnu” Ioan, că grea e misia de jurnalist, și dacă nu smulgea ea tot ce trebuie de la interlocutoare, o dădea patronul afară din redacție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *