Conferința Națională de Bioetică se va desfășura online în perioada 8 – 10 decembrie. Transumanismul, între promisiune și consecințe. Dr Vasile Astărăstoae vă invită să vă înscrieți din timp

Doctorul Vasile Astărăstoae ne invită să participăm online la Conferința Națională de Bioetică, ediția a XVII-a, în perioada 8 – 10 decembrie. Pentru a participa ca orator sau spectator, trebuie să vă înscrieți din timp pe pagina web a Conferinței.

„Vă invit să participați la a XVII-a Conferință Națională de Bioetică. Tema propusă, Bioetică și transhumanism, nu trebuie să vă trezească sentimente de inhibiție. Este o temă accesibilă și importantă pentru toți, indiferent de pregătirea profesională și gradul de instrucție. Este o temă la care trebuie să medităm dacă ne interesează viitorul nostru.
Pentru detalii și înscriere, accesați link-ul:
https://conferintadebioetica.ro”, a anunțat Dr. Vasile Astărăstoae pe Facebook la data de 15 octombrie.

Dr. Vasile Astărăstoae este fost președinte al Colegiului Medicilor din România, profesor universitar al U.M.F. Iași și scriitor de blog.

One thought on “Conferința Națională de Bioetică se va desfășura online în perioada 8 – 10 decembrie. Transumanismul, între promisiune și consecințe. Dr Vasile Astărăstoae vă invită să vă înscrieți din timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *