Primăria Vienei înlocuiește vaccinarea cu forța prin vaccinarea cu bătaia într-un videoclip finanțat din banii contribuabililor – inclusiv ai nevaccinaților. Austria a fost prima țară din UE care a impus obligativitatea inoculării cu serurile experimentale, prevăzând pedepse de închisoare cu plată

Primăria capitalei Austriei a postat pe contul oficial de Instagram al orașului o filmare în care o persoană costumată în vaccin agresează doi bărbați nevaccinați și îi târăște la un centru de vaccinare pentru a fi injectați. Tulburătorul clip face parte din cea mai recentă campanie de vaccinare COVID a autorităților vieneze – finanțată, bineînțeles, din banii contribuabililor, potrivit LifeSiteNews.

Filmulețul prezintă doi bărbați aflați la o petrecere care vorbesc despre faptul că sunt singurii de la acel eveniment care nu au făcut injecția COVID și îi numesc pe vaccinați „idioți”. Apoi apare un bărbat îmbrăcat într-un costum imitând un vaccin, le răstoarnă din mână paharul de vin și floricelele de porumb și îi prinde de ureche pentru a-i duce cu forța la un centru de vaccinare.

Filmarea respectivă nu este singura promovată de autoritățile vieneze în care violența împotriva persoanelor nevaccinate sau a celor care refuză să se conformeze regulilor COVID este prezentată drept un lucru bun. Într-un alt clip, postat pe TikTok, același personaj-seringă agresează în metrou un bărbat care nu poartă mască, luându-i rucsacul, golindu-i conținutul și trăgându-i apoi rucsacul peste cap.

Viena este singurul oraș din Austria și unul dintre puținele din Europa care încă mai impun purtarea măștii în mijloacele de transport în comun.

O altă filmare postată pe TikTok, parte a aceleiași campanii, arată cum seringa uriașă intimidează o femeie nevaccinată aflată la birou. Persoana costumată apare și trântește la pământ obiectele de pe masa de lucru, inclusiv tastatura calculatorului, apoi se pune în fața femeii și o fixează amenințător din priviri.

Videoclipurile includ o notă care precizează că sunt realizate „cu fondurile campaniei municipale de vaccinare”, ceea ce înseamnă că sunt plătite din banii contribuabililor – inclusiv a celor care nu sunt de acord cu inocularea experimentală – și difuzate de Primăria capitalei Viena.

Se pare că intenția era ca filmulețele să treacă drept amuzante, ceea ce pare cinic având în vedere că, la începutul anului 2022, Austria a devenit prima țară din U.E. care a legiferat obligativitatea vaccinării cu serurile experimentale Covid pentru toți cetățenii cu vârsta de cel puțin 18 ani, segregând în mod oficial cetățenii nevaccinați de societate prin impunerea unei „carantine pentru nevaccinați”. Absurdul a mers până într-acolo încât, după câteva luni „de grație” și câteva vizite de „convingere” prin amendare, era prevăzută închisoarea pentru cei care nu se conformau diktatului vaccinist – însă o închisoare plătită din banii „contravenienților”. Care ar fi ajuns oricum lipsiți de venituri prin pierderea locului de muncă, de unde rezultă că, dacă experimentul ar fi continuat (din fericire, a fost oprit la doar o lună după demarare), nevaccinații ar fi trebuit inclusiv să presteze suplimentar închisoare sau muncă silnică în contul zilelor de detenție neachitate. Iar asta în ciuda faptului că, în toamna anului 2021, orașe întregi din Austria și Germania au fost umplute ochi weekenduri la rând de protestatarii anti-obligativitate – politicienii delegați de acești cetățeni în Parlament au votat invers decât le cereau cetățenii.

Pe 1 decembrie 2021, nemțoaica Ursula von der Leyen – al cărei soț are afaceri conectate la industria Big Pharma, iar ea a negociat contracte cu directorul Pfizer prin SMS din calitatea sa oficială de șefă a Comisiei UE (SMS-urile au rămas secrete, în ciuda unei anchete a Ombudsmanului UE) – declara că „a venit vremea să luăm în considerare vaccinarea obligatorie pe teritoriul întregii Uniuni”. Câteva luni mai târziu, doar două state membre au alunecat pe panta aceasta: Austria și Italia. Coincidență sau nu, în perioada interbelică aceleași țări au fost pepiniere ale dictaturilor nazistă și fascistă. Austria este chiar țara în care s-a născut Adolf Hitler.

Revenind la videoclipurile pro-vaccinare plătite de Primăria din Viena în toamna-iarna anului 2022, la cel puțin 6 luni după încheierea pandemiei și ridicarea restricțiilor pretutindeni în Europa, aceste dovezi de „umor german” au fost prompt taxate pe rețelele de social media de către cetățeni comentatori. Iată câteva exemple:

„Este pur și simplu de necrezut!!! Acesta este un îndemn clar la violență împotriva celor nevaccinați. Dacă nu cooperează, poți să le arunci cu mâncare în față, să-i umilești și să faci paradă. – Și asta cu banii din taxele și impozitele plătite de noi! Se va lăsa cu urmări!”

„Visele umede ale Vienei despre dictatură. Cine a venit cu porcăria asta?”

„Încurajați violența fizică… Bravo… ce mari valori promovează Primăria Vienei! … De-a dreptul jenant!”

Primăria Vienei a ales să-și continue propaganda vaccinistă în ciuda faptului că multe persoane au fost grav vătămate sau au murit SUBIT după ce au fost inoculate cu serurile experimentale Covid (posibile explicații, AICI). Mai mult, un director executiv de top al companiei Pfizer a recunoscut în fața Parlamentului U.E. că „vaccinurile” cu ARNm fabricate de aceasta nu au fost niciodată testate în privința opririi transmiterii virusului. De aceea se și numesc „seruri experimentale”, pentru că au fost puse pe piață sub imperiul „urgenței”, înainte de încheierea etapei de testare (experimentare) a presupusei lor eficiențe, care la astfel de produse poate dura în mod obișnuit până la 7 ani.

Poate vi-l mai amintiți pe manechinul noii normalități, prezent la protestele anti-obligativitate din toamna anului 2021 la București… Credeți că austriecii au avut sursă de inspirație românească? Vă invităm să vă spuneți părerea în secțiunea de comentarii a acestui articol.

Foto: Vlad Pârău

One thought on “Primăria Vienei înlocuiește vaccinarea cu forța prin vaccinarea cu bătaia într-un videoclip finanțat din banii contribuabililor – inclusiv ai nevaccinaților. Austria a fost prima țară din UE care a impus obligativitatea inoculării cu serurile experimentale, prevăzând pedepse de închisoare cu plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *