Vă urăm un an nou mai bun, deși știm că n-are cum! Dăm cuvântul doamnelor Ana-Corina Săcrieru și Ana-Maria Coja

Am intrat în noul an 2023. Un an care, dacă ne amintim că vine în continuarea lui 2022, nu pare a aduce lucruri mai bune, ci doar dezvoltarea relelor care s-au pus pe pauză ori s-au declanșat în 2022. Cu toate acestea, știind că prin credință vom primi de Sus puterea de a birui în orice context, noi ne facem datoria să vă urăm „Un an nou fericit!”, alături de românescul „Doamne, ajută!”. Și, pentru că ne-au impresionat două mesaje venite din partea unor prietene și cititoare ale noastre, le reproducem mai jos, considerând că nu puteam formula mai bine emoția și bucuria trecerii într-un nou an de viață, pentru care Îi dăm slavă și mulțumită în primul rând lui Dumnezeu.

Ana-Maria Coja: „Armele cu care voi lupta în continuare vor fi ruga, cuvântul și condeiul!”

„A mai trecut un an…cu bune, cu grele și cu rele.
Nu vreau să privesc în urmă, fiindcă nu a fost ușor.

Dacă anul trecut a fost un an al „torturii psihice”, anul acesta a fost un an al luptei neîntrerupte, al revoltelor interioare, al dezamăgirilor, un an în care „romunculii” aflați la putere și-au bătut joc de poporul român, de Patria Mamă, de tot ceea ce e românesc. (…)

Da, diavolul a vrut să mă facă să renunț la lupta mea, dar nu voi renunța! Indiferent de ceea ce se va întâmpla, voi fi împăcată sufletește că am făcut tot ce a putut face un omuleț de 1,47m și 40 kg. Armele cu care voi lupta în continuare vor fi ruga, cuvântul și condeiul.

Tot domnul (Constantin-Florin) Ilie este persoana care mi-a îndeplinit visul, un vis din copilărie…

Niște versuri născute din freamăt sufletesc, din revolta interioară, o poezie care se voia a fi pesimistă, a fost preluată și adaptată de către domnul Ilie și a devenit un „Imn” care să renască în fiecare român speranța de mai bine. (…) (articolul continuă dedesubt)

La acest sfârșit de an vreau să le mulțumesc, cu toată ființa mea, unor oameni minunați pe care nu îi cunosc, dar pentru care mă rog și pe care îi iubesc, pentru tot ce au făcut pentru mine, pentru noi: domnului doctor Damian Baciu, sprijinul meu psihic; Doamnei doctor Geanina Hagima – Ioana d’Arc de România (pe dânsa o cunosc de la proteste), domnului Constantin-Florin Ilie, domnului Vlad Pârău, dânsul fiind interpretul Imnului Campaniei de salvare a Constituției, doamnei Aida Gelati – doamna care atât de frumos a mângâiat clapele pianului încât „Imnul” s-a înălțat până sus la Luceferi, doamnei Marina Ioana Alexandru, o Bucurie de Om, pe care de fiecare dată când o ascult se aprinde în mine flacăra speranței; domnului psiholog Adrian Aciu; doamnei Elena Radu, pentru toată truda depusă; domnului Toni Neacșu și tuturor acelora care de trei ani luptă neobosit pentru drepturile și libertățile noastre.

Vă mulțumesc mult, vă mulțumesc din suflet, Oameni Minunați!

Fie ca anul care vine să fie un an în care Dreptatea și Adevărul să triumfe, un an al Libertății, un an al Renașterii și al Păcii.

La Mulți Ani!

Doamne ajută!”, a scris poeta Ana-Maria Coja pe Facebook la 31 decembrie 2022.

Îi mulțumim și noi pentru urarea făcută și pentru că este autoarea imnului „Ridică-te, popor român!”, aranjat muzical și interpretat de Vlad Pârău, cu ajutorul Aidei Gelati și al lui Constantin-Florin Ilie (Comitete Cetățenești Locale).

De asemenea, o altă persoană publică pe care o admirăm și o prețuim, doamna avocat Ana-Corina Săcrieru, vârful de lance al Referendumului despre Căsătorie, ne face bucuria de a prelua imnul „Peste Centenar” de Vlad Pârău în postarea pe care a publicat-o de anul nou:

Av. Ana-Corina Săcrieru: În noul an vom gândi mai mult și mai atent, vom înțelege mai repede și mai profund, vom face totul mai frumos și mai temeinic!

„Intrăm în Anul Binecuvântat 2023 cu credința că vom fi mai bine, că vom gândi mai mult și mai atent, că vom înțelege mai repede și mai profund și că vom face totul mai frumos și mai temeinic!”, a scris av. Ana-Corina Săcrieru pe Facebook la 1 ianuarie 2023. (articolul continuă dedesubt)

De interes, pe aceeași temă: Avocata Ana-Corina Săcrieru explică adevărul juridic despre Mircea Vulcănescu. Demolarea bustului martirului anticomunist de către Primăria Sectorului 2 a căzut la vot

Din trântirea Constituției la Curtea Constituțională s-a născut un strigăt: Ridică-te, popor Român! VIDEO

2 thoughts on “Vă urăm un an nou mai bun, deși știm că n-are cum! Dăm cuvântul doamnelor Ana-Corina Săcrieru și Ana-Maria Coja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *